Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor aansluiten toiletten en filtersysteem installeren:

Aansluiten toiletten en filtersysteem installeren

Er is al een pomp aanwezig en aansluiting maar geen filterstysteem voorzien graag zouden we die pomp dus ook voorzien van zo'n systeem. De buizen van de WC's (2) naar de regenwatertank liggen er nog niet, dit zou dus gaan om ongeveer een 12 meter. Hiervoor hoeft er niets open gebroken te worden.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Buggenhout (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aansluiten toiletten en filtersysteem installeren uit heel België:

Aansluiten waterput

Waterput aansluiten toiletten/wasmachine/buiten kraantjes

Waterpomp aansluiten

Graag had ik een waterpomp laten installeren in mijn regenput. Mijn 2 toiletten en buiten kraan zou er moeten op aangesloten worden.

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Wij gaan binnenkort starten aan de bouw van onze veranda, als bijkomende maatregel zijn we vanuit het omgevingsloket verplicht om het regenwater op te vangen. Het regenwater zouden we willen recupereren om onze toiletten mee te spoelen en de tuin te sproeien. Zou gaan om voor plaatsen en aansluiten van de regenwatertank. Ik vermoed dat ik een inhoud van 7.5 kubieke nodig heb.

Sanitair aansluiten

Vervangen van 2 oude toiletten door nieuwe, monteren van een glazen badscherm, een regendouchekit zonder kraanwerk vastmaken op betegelde muur, wastafelmeubel en kraan aansluiten.

Regenput 10.000 liter laten plaatsen en aansluiten

In bestaande woning in zijtuin wil ik een grote regenput van 10 000 liter laten plaatsen. Er zit reeds een kleine (3000l) regenput in kunststof in zijtuin. Deze is aangesloten naar kraantje in garage maar zonder druk. Weet niet of we die kunnen recupereren of moeten uitbreken. Graag zeker 2 toiletten en wasmachine laten aansluiten. Misschien ook douche indien mogelijk.

Waterput plaatsen en aansluiten

Ik had graag een waterput/infiltratiesysteem thuis laten bouwen om regenwater op te vangen en hergebruiken in de toiletten en wasmachine.

Regenwaterput plaatsen + aansluiten op waterleiding

Ik wil een oude bestaande regenwaterput laten neutraliseren en (op een andere plaats? ) een nieuwe regenwaterput laten plaatsen. Gebruik voor wasmachine, toiletten... Deze dient dan ook verbonden te worden met de waterleiding. Er is een oprit die toegang geeft tot de locatie.

Regenwaterput aansluiten aan leidingen in huis

Wij plaatsen een regenwaterput aan een bestaande woning en zijn daarom op zoek naar een loodgieter voor de werken binnenshuis. Het is een huis van 30 jaar oud. Het is de bedoeling dat het buitenkraantje, de wasmachine en de toiletten er worden op aangesloten. Regenwaterput wordt op korte termijn gestoken.