Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor aansluiten toiletten en filtersysteem installeren:

Aansluiten toiletten en filtersysteem installeren

Er is al een pomp aanwezig en aansluiting maar geen filterstysteem voorzien graag zouden we die pomp dus ook voorzien van zo'n systeem. De buizen van de WC's (2) naar de regenwatertank liggen er nog niet, dit zou dus gaan om ongeveer een 12 meter. Hiervoor hoeft er niets open gebroken te worden.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Buggenhout (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aansluiten toiletten en filtersysteem installeren uit heel België:

Sanitair aansluiten

Vervangen van 2 oude toiletten door nieuwe, monteren van een glazen badscherm, een regendouchekit zonder kraanwerk vastmaken op betegelde muur, wastafelmeubel en kraan aansluiten.

Regenput 10.000 liter laten plaatsen en aansluiten

In bestaande woning in zijtuin wil ik een grote regenput van 10 000 liter laten plaatsen. Er zit reeds een kleine (3000l) regenput in kunststof in zijtuin. Deze is aangesloten naar kraantje in garage maar zonder druk. Weet niet of we die kunnen recupereren of moeten uitbreken. Graag zeker 2 toiletten en wasmachine laten aansluiten. Misschien ook douche indien mogelijk.

Waterput plaatsen en aansluiten

Ik had graag een waterput/infiltratiesysteem thuis laten bouwen om regenwater op te vangen en hergebruiken in de toiletten en wasmachine.

Regenwaterput plaatsen + aansluiten op waterleiding

Ik wil een oude bestaande regenwaterput laten neutraliseren en (op een andere plaats? ) een nieuwe regenwaterput laten plaatsen. Gebruik voor wasmachine, toiletten... Deze dient dan ook verbonden te worden met de waterleiding. Er is een oprit die toegang geeft tot de locatie.

Regenwaterput aansluiten aan leidingen in huis

Wij plaatsen een regenwaterput aan een bestaande woning en zijn daarom op zoek naar een loodgieter voor de werken binnenshuis. Het is een huis van 30 jaar oud. Het is de bedoeling dat het buitenkraantje, de wasmachine en de toiletten er worden op aangesloten. Regenwaterput wordt op korte termijn gestoken.

Regenwaterputten kuisen en nieuwe pomp plaatsen

Wij willen ons regenwater weer gebruiken en er zijn twee putten van elk 7000 liter die men moet opknappen, uitkuisen. Ook moet men een nieuwe regenwaterpomp plaatsen en dit opnieuw aansluiten. Het is voor gebruik van toiletten, wasmachine, tuin.

Reinigen en aansluiten regenwaterput

Onze regenwaterput is nooit aangesloten en zit ondertussen 15 jaar onaangeroerd in de grond. Deze moet misschien gereinigd worden en achteraf ook graag aangesloten. De leidingen naar de kelder zijn voorzien. We zouden graag de 2 toiletten en het tuinkraantje aansluiten op deze put. De grote van de put weet ik niet, maar waarschijnlijk niet groter dan 3000L De aansluiting met de nodige installatie moet ook voorzien worden

Regenwater aansluiten op toiletten en plaatsen pomp en filter in regenput

Wij hebben bijkomende regenwaterputten geplaatst en willen hierin een pomp plaatsen. Na de bestaande pompinstallatie zou een filter moeten komen. Het toilet moet ook aangesloten worden op regenwater.