Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Deinze te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Deinze.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Deinze of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Deinze die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Deinze:

Ururu sarara Daikin airco plaatsen

Daikin Ururu Sarara airco plaatsen. Airco reeds aangekocht. Dus enkel installatie voorzien.

verwarmingsketel reparatie

De gaswandketel verliest druk. Radson Multicomfort 28B Ik moet om de paar dagen druk bijsteken. Ik heb ook gemerkt dat er plots heel veel druk op stond na verwarming: 2,5 bar. Waarna ik weer druk afliet. Ik zou graag eerst laten kijken of hij kan hersteld worden maar ik vermoed dat het vervanging zal worden. Liefst in september.

Onderhouden gasboiler

Onderhoud van mijn isigas doorstromer.

Aardgasaansluiting en leidingen plaatsen

Aardgasaansluiting en leidingen in huis aanbrengen.

Extra regenput steken

Ik wil een regenput aanleggen. Betreft een bestaande halfopen bebouwing van de jaren 60. Momenteel is er een regenwaterput aanwezig van 1500 liter, deze is echter niet meer in gebruik.

Waterverwarmer vervangen door elektisch toestel

Het huidig toestel Ariston lekt en is praktisch versleten. Vervangen door een elektrisch toestel van 80 liter.

Grond - water warmtepomp plaatsen

Geothermische warmtepomp voor verwarming en sanitair op lage en hoge temperatuur + advies voor verticale of horizontale captatie + al dan niet uitbreiden huidige vloerverwarming of gebruik bestaande radiatoren in combinatie met huidige vloerverwarming .

Lucht - water warmtepomp plaatsen in een renovatieproject

Te verwarmen ruimte is 8x5x2,65. Renovatieproject. Nu verwarming met accumulatie en de bedoeling is om over te gaan naar vloerverwarming met lucht-water warmtepomp.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Het is een deel van het renovatieproject van een oude woning waar de vloeren nog op de zavel liggen. Er is de mogelijkheid om deze uit te scheppen tot op 35 cm diepte of meer om een vloerplaat en vloerverwarming te voorzien. Er is niks voorzien van bestaande verwarming van die aard. De woning wordt momenteel verwarmd met één enkele houtkachel.

Warmtepomp plaatsen als vervanging van elektrische accumulatoren

We verwarmen momenteel met elektrische accumulatoren en radiatoren die aan vervanging toe zijn. Als vervanging zijn meerdere opties mogelijk maar niet op gas of mazout. Zonnepanelen kunnen maar ook een lucht-lucht warmtepomp is een mogelijkheid. Het gaat om meer dan 5 ruimtes om te verwarmen.