Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Dendermonde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Dendermonde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Dendermonde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Dendermonde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Dendermonde:

Herstelling van renova bulex verwarmingsketel

Het expantieventiel van mijn verwarmingsketel renova bulex type 4616 lekt. Dit moet zsm hersteld worden.

Plaatsing waterpomp voor geboorde waterput

Bij een bestaande, oude geboorde waterput wensen we een waterpomp te koppelen.

Vervanging van leidingen en vernieuwen van cv-ketel

Dit betreft de vernieuwing voor de leidingen voor 9 radiatoren en vernieuwen van condensatieketel met geiser.

Repareren accumulatiekachel

De Inventum accumulatiekachel laadt niet goed meer op 's nachts. Het is alsof hij steeds minder en minder oplaadt. De warmte is enkel nog voelbaar in het midden van de 3 steenlagen. Het is een vrij grootte kachel: googte van ongeveer 1,20m breedte 1m en bevindt zich in de living.

Onderhouden inbouwcassette Saey

Waakvlam blijft niet branden. Nazicht inbouwcassette Saey

Vervangen radiatoren en afstellen centrale verwarming

De centrale verwarming is op aardgas merk ketel Bulex. Momenteel zijn er nog radiatoren van het type "convector". Deze zou ik graag vervangen door radiatoren (in totaal 10) 4 op de benedenverdieping en 6 boven. de condensatieketel maakt de schouw nat door de slechte afvoer van de condensatie. dit moet hersteld worden.

Reinigen gaskachel

Wij hebben 2 gaskachels thuis die moeten gereinigd worden met attest. Merk : Dru en andere

Attest voor reinigen mazouttank

Voor de verkoop van een woning is er een attest nodig van buiten gebruik stellen mazouttank. Tank is makkelijk bereikbaar straatkant, ik kan zelf tank openmaken en verwijderen. telefonisch graag na 16u, via mail altijd bereikbaar

Wellstraler gashaard onderhouden

Wellstraler kachel : instabiele en oranje waakvlam. Onderhoud en nazicht

Herstellen gaskachel Bodart Gonay

Ontsteking kapot. Toestel raakt niet opgestart.