Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Eeklo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Eeklo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Eeklo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Eeklo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Eeklo:

Chaffoteaux gasketel onderhouden

Ik zou mijn ketel willen laten onderhouden. Ketel van het merk Chaffoteaux et Maury.

Onderhoud gaskachel en boiler

Onderhoud Wellstraler en Boiler TERMAL.

Nazicht Rapido condensatieketels

Het periodiek nazicht moet gebeuren van twee Rapido condensatieketels voor verwarming.

Nazicht gasconvectoren

Mijn gasconvector in de woonkamer kan ik niet meer aansteken. Graag herstellen.

Waterdruk verhogen van alle kranen in huis

Wij hebben heel weinig druk op het water in onze woning. Welke oplossingen zijn er mogelijk? Waterdrukverhoger installeren.

Elektrische vloerverwarming installeren

Kleine ruimte, alles gaat eruit, dus plaats om de vloer aan te pakken. Elektrische vloerverwarming plaatsen onder linoleum. Het gaat over een ruimte van 10 m²

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

De ruimte is 1540m3. Het is in een industrieel handelspand. Nu geen verwarming;

Chaffoteaux herstellen of vervangen

Brander slaat niet meer aan en geeft code 50 knipperlicht. Geen verwarming noch warm water.

Lekopsporing uitvoeren in volle grond

Daar wij geplaagd worden door herhaaldelijke lekken in een PVC ringleiding van 160 mm diameter van een paar honderd meter lengte Domein van 16 hectaren ons nachtverbruik komt nooit op nul te staan

3 radiatoren verplaatsen

Graag wil ik in de living 3 radiatoren verplaatsen wegens plaatsverlies: Radiator 1: radiator en stopcontact verwisselen van plaats Radiator 2: deze wegdoen en radiator 3 verplaatsen naar de kleine muur Radiator 3: deze een beetje opschuiven naar rechts en verwisselen met radiator 2 De leidingen moeten verlend worden, indien mogelijk verwerkt in de muur.