Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Erembodegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Erembodegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Erembodegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Erembodegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Erembodegem:

Pomp voor sceptische put plaatsen

Nieuwe pomp plaatsen in septische put met vlotter en snijrichting. Betreft gebouw van 4 appartementen, residentie Luna.

Onderhouden gasketel

Ik wil een gewoon standaard onderhoud laten doen op een gas verwarmingsketel. merk Atag.

Aansluiten septische put

Aangezien er bovenaan in de septische put een barstje moet zijn en aangezien het dun van de septische put wordt herleidt langs een klein putje, komt het dun vaak wat te hoog en sijpelt dit in de kelder binnen! Graag had ik dan ook gehad dat die overloop rechtstreeks in de riolering zou terecht komen.

Toilet vervangen

Vooraleer ik het toilet en bijhorende aansluitstukken koop zou de loodgieter best eerst komen meten om daarna zo spoedig mogelijk het nieuwe toilet aan te sluiten. Oud toilet gebarsten, wil nieuw aankopen bij X20 en laten plaatsen door vakman.

Dringend dichten van een lek in riolering

Lek is gedecteerd door expert verzekering, groen licht gekregen voor defintieve oplossing. Deel van oprit is opengelegd. Het lekt nog maar is niet definitief. We zoeken dus snel een vakman.

Aansluiten waterput aan woning

Onder mijn terras is er opvang voor regenwater. Huis 2jaar geleden gekocht. Deze is bereikbaar via deksel in oprit. En er zijn 02EA vuilfilters op terras en 1 in garage dewelke uitlopen in put. Graag had ik mogelijkheid laten bekijken om dit water in huis binnen te krijgen en aan te sluiten op het sanitair dewelke met regenwater kan werken (wasmachine, toilet, afwasmachine,... ) Mijn huis is van 1970.

Mazoutketel veranderen naar gasketel met warmtepomp

Ik zoek een aansluiting gas te regelen voor start van winter om onmiddelijk gasbrander met mogelijkheid (later) aansluiting warmtepomp te voorzien voor mijn reeds bestaande CV. Stookolieketel dient dan wel verwijderd te worden van reeds bestaande aansluitingen. Alles staat in de kelder.

Elektrische verwarming vervangen door energiezuiniger alternatief

Momenteel is er een directe, elektrische verwarming aanwezig. We wensen het huis op een energiezuinige manier te verwarmen.

Plaatsen en aansluiten van 2 chauffages op bestaande kring

Ik heb van mijn zolder 2 kamers gemaakt en hier moet natuurlijk nog verwarming komen. In beide kamers zou 1 chauffage geplaatst moeten worden. Ik heb nog 2 exact dezelfde gietijzeren modellen staan. Alle buizen liggen al klaar. Enkel nog een collector plaatsen en aansluiten op de huidige kring (aansluiting is voorzien). Overzicht: - plaatsen van de 2 chauffages aan de bakstenen muur - aansluiten op de flexibele verwarmingsbuizen - collector plaatsen op zolder voor deze 2 chauffages - deze collector aansluiten op bestaande collector 1 verdiep lager (buizen zijn ook al aanwezig)

Plaatsen van een nieuwe brander

Plaatsen van een nieuwe brander.