Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Gent of directe omgeving.

914 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: vloerverwarming plaatsen en accumulatoren vervangen, complete CV installatie in NB woning, lucht - Water warmtepomp installeren in NB woning, warmtepomp installeren, volledige installatie van sanitaire nutsvoorzieningen en verwarming, complete CV installatie met radiatoren, complete CV installatie op aardgas plaatsen, water warmtepomp plaatsen in studio's, verwarmingsketels vervangen, plaatsen van vloeistoftanks -waterleiding werkplaats, bestaande ketel vervangen door HR ketel, warmtepomp voor nieuwbouw plaatsen, warmtepomp plaatsen, condensatieketel plaatsen, digitale watermeters te plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Gent:

Waterleidingen vervangen

Waterleiding lekt waarschijnlijk in muur zou er iemand kunnen komen om het te herstellen.

Controle 3 gaskachels

Betreft jaarlijkse controle: 3 Gaskachels hun verplichte jaarlijkse controle laten geven. Gaskachel : Horn Gaskachel : Wellstraler Gaskachel : Horn

Lek dichten chauffage en installeren douche WC en douche

Wij hebben een verbouwing gedaan en nu moet de douche en de Wc nog geïnstalleerd worden. Nazicht van een lek aan waterleiding chauffage.

Plaatsen van rookkanaal + doortrekken van gasleiding en elektriciteit naar de haard

We willen een retro uitziende gaskachel aankopen, tweedehands omdat de nieuwprijs voor die dingen voor ons te hoog ligt. Hiervoor moeten we echter een rookkanaal laten plaatsen + doortrekken van gasleiding en electriciteit naar de haard. Er is een bestaande schouw waarin een dubbelwandige flexibel moet komen om een gaskachel op aan te sluiten. Voor de montage van de kachel moet er ook electriciteit doorgetrokken worden over een afstand van 1m en een gasleiding over een afstand van 4m. Er liggen bestaande stopcontacten op een halve meter van de haard, een electriciteitskast op anderhalve meter, een gasleiding loopt onder de vensterbank door en loopt naar het plafond toe in die electriciteitskast, de gasmeter staat op ongeveer 4 m van de haard.

Herstellen lek in leiding

Lek in leiding: Het gaat om een lek in de leiding van de centraleverwarming in een muur tussen een slaapkamer en badkamer.

Nazicht Bulex en Flandria ketel

Ik heb een Renova Bulex gasboiler (incl. korte schouw door de muur) die nagekeken moet worden op aanvraag van de eigenaar van het huis dat ik huurde. Ik ga daar namelijk weg. Op zich werkt hij prima. Ik moet gewoon een attest hebben. Indien mogelijk ook een thermokoppel van een Flandria gasverwarmingstoestel vervangen op hetzelfde moment.

Herstellen en onderhoud van gashaard Bellfires

Gashaard Bellfires horizon bell small. Waarschijnlijk defect thermokoppel en onderhoud.

Onderhoud verwarmingsketel

Onze verwarmingsketel is zaterdagavond gestopt met werken. Er drupt water uit. We hebben geen warm water en verwarming als gevolg.

Nazicht oude gaskachel

Ik krijg mijn gaskachel niet meer aan de praat. Het is een oud systeem met een rode en witte knop en een waakvlamknop. Na minuten op de rode knop ingeduwd te hebben druk ik meermaals op de ontsteker helaas zonder resultaat. Kan u mij helpen?

Onderhoud CV ketel

Graag onderhoud van CV ketel in recent gebouwd appartement te Gent.

Vervangen waterleidingen

Gebouw is meer dan 40 jaar oud. Stalen leidingen zijn verouderd en lekken.

Herstellen verstopte gootsteen keuken

De gootsteen is sedert enkele maanden verstopt, het water loopt nog door maar héél traag. Ik woon op een appartement op de tweede verdieping. Reeds alle middeltjes die in de handel te vinden zijn uitgeprobeerd, zonder resultaat.

Aansluiten van een gaskachel

Gaskachel aansluiten op schouw. Leiding is er, enkel aansluiting verzorgen naar de kachel. Afvoer gat in schouw is iets hoger dan afvoer van de gaskachel. Schuin stuk voorzien?

Onderhoud vaillant ketel

Ik wil een jaarlijks onderhoud voor het nakijken van onze CV gasketel.

Warmtepomp plaatsen in nieuwbouw

Warmtepomp voor BEO veld met 50kw capaciteit (10kW electrich, 40kW thermisch = 50kW). De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een nieuwbouw Welke installatie hebt u momenteel? : Andere of nog geen installatie

Verwarmingsketel op aardgas vervangen

Vervangen bestaande ketel op aardgas. De huidige is defect. Boiler, printplaat en motor. Volledige vervanging nodig.

Onderhoud ventilatiesysteem in appartement

Ik ben op zoek naar iemand die het ventilatiesysteem in mijn appartement wil komen controleren. Maakt momenteel enorm veel lawaai. Die bevindt zich boven de boiler.

Lekken gasleiding herstellen

Ik heb enkel gasleidingen op het gelijkvloers. Voorbij de meter heb ik op 3 plaatsen licht gasverlies gemeten (zie foto's) aan de gasleiding, met (bij benadering) bijhorende LEL waarde: - Net voorbij de meter, waar de leiding voor het eerst verticaal naar beneden komt 5% LEL - Bij een aftakking die uit de muur komt waarop een externe gaskachel is aangesloten 1,1% LEL - Bij een aftakking die uit de muur komt maar die afgesloten is (geen functie meer) 3% LEL Ik gok op een verlies van een 5 tal liter gas/dag. Herstellen gaslek.

CV op aardgas aanleggen

Centrale verwarming aanleggen voor een volledig renovatieproject. Zowel ketel als leidingen. Op aardgas. Mijn huis wordt volledig verbouwd. Mijn huidige aannemer heeft een ongeval gehad en kan de werken voor de cv niet meer uitvoeren. Het gaat om een klein rijhuis die volledig leeg is. De plaats waar de cv aansluitingen komen is zeer toegankelijk en bestaat uit houten wanden. Ook de muren zijn voorzien van houten wanden. Daardoor is het volgens mijn aannemer van de sanitair zeer gemakkelijk om alles te installeren. Er zijn drie slaapkamers en 1 badkamer. In de living beneden worden er twee radiators voorzien.

Nazicht gaskachel Neston Martin

Ik woon sinds kort in een woning met gaskachels van Nestor Martin. Ik vraag me af of die soms een onderhoud nodig hebben. De kachel in de woonplaats werkt perfect. De kleine kachel boven baart me wat zorg: de waakvlam brandt nogal fel en is heel goed hoorbaar, er is geen verschil in intensiteit tussen waakvlam en "aan", tenzij ik de regelaar helemaal opendraai. Ik heb een klein budget (invaliditeit).

Nakijken elektrische boiler met attest

Nakijken van elektrische boiler voor het verkrijgen van een attest vereist op het einde van een huurcontract.

Oude verwarmingsketel vervangen door HR ketel

We beschikken nu over een verwarmingsketel cv ZR/ZWR/ZSR 24 AE van het merk Junkers. Deze begint aan het einde van zijn levensduur te komen (lekken), en we willen deze nog voor het échte begin van de winter vervangen. Het gaat om een ketel die op de zolderverdieping hangt, op een drietal meter hoogte. (omwille van de gemakkelijke luchtafvoer) Aangezien het gaat om een vrij grote, oude woning, willen we de ketel vervangen door een zuinig model.

Vervangen thermostatische douchekraan en nakijken afvoer lavabo

Douchekraan is stuk, deze zou ik willen vervangen door een Grohe 1000. Soms lekt de afvoer van mijn lavabo, misschien moet er een dichting worden vervangen. Ook staat mijn keukenkraan los, kunnen jullie die vastzetten?

Jaarlijkse controle boiler

In verband met de verhuizing, wens ik graag mijn boiler na te laten kijken en een bewijs van controle te mogen ontvangen. Elektriciteitsboiler.

Grond - Water warmtepomp installeren in nieuwbouw

Nieuwbouw van een rijwoning na sloop van een oud gebouw. Tuinoppervlakte is niet heel groot (want centrum stad), dus verticale geothermische warmtepomp is aangewezen. De pomp moet meerdere badkamers van warm water kunnen voorzien en verwarming van drie verdiepingen.