Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Gent:

Onderhoud zonneboiler Vaillant

Bij de plaatsing van onze zonneboiler enkele jaren terug werd ons niet gewezen op het belang van een regelmatig onderhoud. Nu wordt een foutmelding gegeven die verwijst naar een tekort aan glycol vulling, waardoor de zonneboiler dus niet meer actief is.

Gaskachels ontkoppelen en verwijderen

3 gaskachels te ontkoppelen en te verwijderen. 1 van de kachels wil ik nog hergebruiken.

Controle gaskachels en gasboilers

Twee gaskachels en twee gasboilers lvan Bulex aten controleren.

Vervangen gasketel door condensatieketel

De bestaande gasketel is aan vervanging toe.

Badkamer radiator herstellen of vervangen

Mijn badkamer handdoekrdiator is stuk, er is wat roest aan de afsluiting vanboven, waardoor deze lekt en de thermostatische kraan is gebroken. Gezien de afmeting 75 cm is een nieuwe vrij duur. Indien herstelling niet mogelijk is : Ik beschik over een offerte van VanMarcke voor hetzelfde model zonder thermostatische kraan. X2O gaf mij een offerte voor een smaller en hoger model met thermostatische kraan. Mogelijke meer werk omdat andere beugels en bijkomende aankoppelingsstukken geplaatst moeten worden.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Momenteel wordt er verwarmd met een gasboiler, circa 1500 m² gas per jaar. ik heb klassieke, gietijzeren radiatoren met de temperatuur van het systeem dat slechts op 43 graden staat. daarmee lukt het perfect om de woning goed te verwarmen. Sanitair water wordt nu via een elektrische boiler opgewarmd voor een gezin met 2 volwassenen en 3 kinderen. Graag een geintegreerd systeem voor verwarming en sanitair, waarbij het vat buiten kan geplaatst worden. ik vraag me af of het slim is ook ook een zonneboiler te integreren.

Septische put herstellen

Er is een geurdetectie gebeurd en de wand van de septische put zou gaten/scheuren hebben. Deze zou dus moeten hersteld worden en er zou ook een nieuw deksel op moeten komen.

Zonneboiler plaatsen

We zouden graag een zonneboiler plaatsen ter vervanging van een gewone boiler. We zijn een gezin van 4 personen.

Tweejaarlijks onderhoud Wolf gas hoogrendementsketel

Onderhoud voor onze 8 jaar oude Wolf CV-ketel. Met attest van keuring.

Condensatieketel Oertli onderhouden

Ik zoek iemand om mijn Oertli condensatieketel jaarlijks te onderhouden.