Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Gent of directe omgeving.

712 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: renovatie appartement Gent, plaatsen van ketel en radiatoren, plaatsen elektrische verwarming, installatie verwarming met radiator, cV installatie op pellets en vloerverwarming, nieuwe aardgasverwarming en buizen plaatsen, gas binnenbrengen, nieuwe aansluiting en toestellen, overschakelen naar pellets, mazoutketel plaatsen advies en prijsofferte, volledig nieuwe verwarming aanleggen en nieuwe leidingen plaatsen, vervangen CV installatie, van stookolie naar aardgas, advies verwarmingsmogelijkheden, nieuwe verwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur in Gent:

Ev lek opsporen

Er was een zeer hoge waterrekening en misschien is er een lek, hoewel we nergens last van hebben.. ; graag uw mening.

Aansluiten wasmachine

Bekijken of het mogelijk is om een wasmachine te plaatsen in de woning en indien nodig, de aanpassingen die hiervoor nodig zijn aan de leidingen te doen.

Ontkalken van Vaillant boiler

De boiler is al in jaren niet meer ontkalkt.

Plaatsen van radiaotoren

Klein huisje van CV voorzien + condensatieketel. Grote living beneden, 2 kleine kamers op 1ste en 1 grote kamer op 2de verdiep. Vermoedelijk 5 à 6 chauffages nodig.

Plaatsing doorstromer + herstel regenwaterpomp

KEUKEN: levering en plaatsing elektrische warmwater/doorstromer ter vervanging oud toestel. TOILET: vervanging kraan KELDER: herstelling regenwaterpomp + herstelling lekkende waterleiding.

Doorspoelknop toilet vervangen en regelen + hoekstop kraan vervangen

Lek water dringende vraag Aqua Flanders deed reeds een vaststelling van wat er moet gebeuren. Zie beschrijving boven

Lage druk warm water - Daalderop Cube Duo

We zitten met te weinig druk op het warm water. Ketel staat op zolder (Daalderop Cube Duo) en het debiet warm water is veel te weinig (flow freq 12-18Hz). Ik denk dat het ofwel aan drukbegrenzer kan liggen, ofwel verstopte leidingen, ... maar dat kunnen jullie snel onderzoeken. Ik zal ter plaatse aanwezig zijn ter ondersteuning. Volgende momenten passen in mijn agenda: vanmiddag/vanavond dinsdag: de hele dag/avond (dan moet u het laten weten, dan neem ik een dag verlof) donderdagavond vrijdagavond zaterdag Wanneer zou dit passen voor jullie?

Vervangen mazouttank door verwarming op gas

Wij zouden onze verwarming op mazout(tank) willen stoppen en switchen naar gas. Deze tank en installatie staan momenteel in onze kelder.

Wc vervangen, draaiknop afvoer van het bad herstellen en afvoer bad ontstoppen

-De wc is gebarsten waardoor er vaak een stank in de badkamer hangt. De wc sast meestal ook niet door. - De afvoer van het bad op de gelijkvloerse verdieping loopt heel slecht door. Het water loopt heel traag weg. We hebben er al ontstopper in gedaan, maar dat werkt niet. - De draaiknop van de afvoer van het bad op de eerste verdieping is kapot. We moeten de afvoer nu open en dicht draaien met een tang, wat ook maar met veel moeite lukt.

Ontstoppen gootsteen

De gootsteen verstopt vaak . De onderste delen zijn er uitgehaald maar de verstopping bevindt zich ten hoogte van de gootsteen.

Problemen met wc

Ons wc is verstopt. Moet ontstopt worden . Dit gebeurt vaker waardoor we ook willen dat er met een camera wordt gekeken in de leidingen of er verzakkingen zijn. En als er verzakkingen zijn deze verholpen worden. Eventueel ook kijken of de beerput in de koer volledig afgesloten kan worden en het toiletwater ditect naar de straat afvoeren.

Renovatie appartement Gent

Onlangs een appartement gekocht in Gent en we willen die renoveren (keuken, badkamer, boiler).Badkamer: vernieuwen van leidingen , sanitair, tegelwerk en vloerwerk, meubelen. Keuken : uitbreken van muur om een open keuken te maken, nieuwe kasten , tegelwerk, leidingen en vloer. Verwarming op gas : totale vernieuwing. Electriciteit : totale renovatie. Appartement is 120m².

Badkamer: lek onder lavabo

Onder de lavabo in de badkamer is een lekkend kraantje en in de afvoer is een tandpastadop gevallen die we er niet kunnen uithalen, we krijgen de sifon niet los.

Nazicht gaskachel Wellstraler

Ik heb problemen met mijn gaskachel Wellstraler ,er is geen contact meer tussen de afstandsbediening en de zender/ontvanger. Ik kan enkel manueel aan-of uitschakelen.

Afbraak wastafel - loskoppelen wasmachine - aansluiten wasmachine

Verplaatsen en loskoppelen van een wasmachine naar het eerste verdiep - afbreken van een wastafel en daar dan de wasmachine op aankoppelen.

HR-ketel plaatsen

Nieuwe gas HR-ketel.

Lek aan buis

Er is een waterlek, uit de centrale koker. De buis ligt boven, achter ingebouwde keukenkast. Koker zal waarschijnlijk moeten worden opengebroken.

Boiler onderhoud

Ik had graag een onderhoud gehad om mijn boiler te laten nazien.

Verwarmingsketel vervangen

Graag zou ik mijn verwarmingsketel laten vervangen, aangezien het erg lang duurt vooraleer het water warm is, en de verwarming werkt niet volgens behoren. Graag hoor ik van u wat de mogelijkheden zijn.

Vervangen stookketel

Het betreft het vervangen van een stookketel van het open type (type B) in een studentenhuis. Ketel dient voor zowel verwarming (verwarming van 9 kamers en keuken) als warm water (keuken en douche). De geschatte vloeroppervlakte en volume van het gebouw (gangen niet meegerekend) is respectievelijk 133m² en 340m³. Muren zijn niet geïsoleerd, er is wel dubbel glas en dakisolatie aanwezig. We zoeken materiaal met levensduur van 15-20 jaar.

Elektrische boiler vervangen

Ik heb momenteel een elektrisch boilervat Ariston 250XST met 3000W steatiet droge weerstand (3 weerstanden in 1) en passieve anode van +15 jaar oud dat is beginnen lekken door roest. Ik wil dit vervangen door een nieuw boilervat van 150 liter, al dan niet met actieve anode en met een vergelijkbare opwarmcapaciteit. Ik kan de boiler zelf leeglaten.

Reparatie gaskachel

Sinds kort werkt onze gaskachel (DRU - Loevestein) niet meer. De waakvlam ontsteekt nog wel maar bij het lossen van de ontstekingsknop dooft de waakvlam. Graag reparatie/advies.

Nazicht radiator en aansluiting kraan

De radiatoren in de living worden maar half warm, de leidingen zijn nochtans zeer warm. Ik heb nog niet na kunnen kijken of er lucht in de radiatoren zit. Verder is er een lek in de afvoer van de lavabo in het toilet, afvoer moet misschien vervangen worden. Aansluiting van de kraan in het bad moet misschien anders, staat nu los.

Convectoren vervangen

In twee kamers bestaande convectoren vervangen door radiatoren (in ieder kamer 1),ook thermostatische kranen vervangen. Dringend een prijsofferte, en dan kunnen we die werken laten uitvoeren.

Ketelonderhoud

Erkend ketelonderhoud voor gasketel van merk Buderus in appartement met 3 slaapkamers.