Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Gent of directe omgeving.

738 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: loodgieterij renovatie eengezinswoning sanitair verwarming, uitvoeren sanitair en verwarming, gehele verwarmingsinstallatie en leidingwerk vervangen, totale vernieuwing van de verwarming, vloer verwarming plaatsen in bestaande woning, installeren individuele watermeters, veranderen verwarmingsinstallatie, verwarming en boiler, nieuwe gascondensatieketel plaatsen en mazoutketel en mazouttank verwijderen, installatie centrale verwarming met gas, plaatsen van cv ketel, huidige gasketel vervangen, nieuwe cv ketel verwarming en warm water, nieuwe CV-kettel installeren, verwarmingsinstallatie vervangen naar gas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Gent:

Nakijken lekkende leidingen onder pompbak in keuken

Lekkende leidingen onder pompbak in keuken. Waar het lek vandaar komt ? Voorlopig aanvoeren onder pompbak afgesloten maar nog steeds waterlek (wel minder) dan ervoor.

Eindnazicht boiler en schouw

Voor onze verhuizing begin maart moeten gasboiler (merk FER) en schouw nog gecontroleerd worden.

Sifon te plaatsen

Ik wil een sifon laten plaatsen voor de wasmachine voor de evacuatie van het water, nu is er enkel een kraan. De buis zou zich in het gat in de muur bevinden.

Nazicht 3 gaskachels

Vraag voor (zo snel mogelijk) nazicht & attest van 3 gaskachels (in 3 verhuurde wooneenheden - zelfde adres). Er is er eentje die blijkbaar geurginder geeft. Adres : Gent (nabij Decascopen).

Boiler keuring

Keuren van 1 jaar oude boiler.

Volledige sanitaire installatie plaatsen in verbouwing

Ik renoveer een volledig huis en zoek iemand die de volledige sanitaire verzorging kan doen. Van A tot Z. Alsook leidingen, van nul beginnen. Midden maart , eind maart aan de werken kunnen beginnen. Moest het mogelijk zijn volgende week donderdag een afspraak maken met een vakman, rond de namiddag.

Installeren van een toilet

Ik wil in mijn berghok een toilet installeren. Ooit zat er ergens eens toilet, maar waar de leidingen zitten weet ik niet. Verder wil ik ook het verwarmingselement verplaatsen. WC ruimte maken van berghok. Toilet , bevloering.

Tweejaarlijks nazien van 5 CV ketels

Onderhoud van 5 toestellen op eenzelfde adres met aflevering van attest van onderhoud.

Bulex Thema Condensketel nakijken voor controle

Het onderhoud is de laatste keer gebeurd eind januari 2015.

Gasboiler keuring en onderhoud

Ik ben op zoek naar iemand om de gasboiler te keuren

Verwijderen gasaansluiting en bekijken radiatorbuizen eerste verdieping

Er is een gasaansluiting die uitsteekt uit de muur. We hadden deze graag achter de muur weggestoken. Daarnaast merken we op de eerste verdieping dat de bovenste radiatorbuis doorhangt zodat de doorstroming vermoedelijk niet goed meer is.

Lek opsporen

Er was een zeer hoge waterrekening en misschien is er een lek, hoewel we nergens last van hebben.. ; Graag uw mening.

Plaatsen en aansluiten wasmachine

Bekijken of het mogelijk is om een wasmachine te plaatsen in de woning en indien nodig, de aanpassingen die hiervoor nodig zijn aan de leidingen te doen.

Ontkalken van Vaillant boiler

De boiler is al in jaren niet meer ontkalkt.

Plaatsen van radiaotoren

Klein huisje van CV voorzien + condensatieketel. Grote living beneden, 2 kleine kamers op 1ste en 1 grote kamer op 2de verdiep. Vermoedelijk 5 à 6 chauffages nodig.

Plaatsing doorstromer + herstel regenwaterpomp

KEUKEN: levering en plaatsing elektrische warmwater/doorstromer ter vervanging oud toestel. TOILET: vervanging kraan KELDER: herstelling regenwaterpomp + herstelling lekkende waterleiding.

Doorspoelknop toilet vervangen en regelen + hoekstop kraan vervangen

Lek water dringende vraag Aqua Flanders deed reeds een vaststelling van wat er moet gebeuren. Zie beschrijving boven

Lage druk warm water - Daalderop Cube Duo

We zitten met te weinig druk op het warm water. Ketel staat op zolder (Daalderop Cube Duo) en het debiet warm water is veel te weinig (flow freq 12-18Hz). Ik denk dat het ofwel aan drukbegrenzer kan liggen, ofwel verstopte leidingen, ... maar dat kunnen jullie snel onderzoeken. Ik zal ter plaatse aanwezig zijn ter ondersteuning. Volgende momenten passen in mijn agenda: vanmiddag/vanavond dinsdag: de hele dag/avond (dan moet u het laten weten, dan neem ik een dag verlof) donderdagavond vrijdagavond zaterdag Wanneer zou dit passen voor jullie?

Vervangen mazouttank door verwarming op gas

Wij zouden onze verwarming op mazout(tank) willen stoppen en switchen naar gas. Deze tank en installatie staan momenteel in onze kelder.

Wc vervangen, draaiknop afvoer van het bad herstellen en afvoer bad ontstoppen

-De wc is gebarsten waardoor er vaak een stank in de badkamer hangt. De wc sast meestal ook niet door. - De afvoer van het bad op de gelijkvloerse verdieping loopt heel slecht door. Het water loopt heel traag weg. We hebben er al ontstopper in gedaan, maar dat werkt niet. - De draaiknop van de afvoer van het bad op de eerste verdieping is kapot. We moeten de afvoer nu open en dicht draaien met een tang, wat ook maar met veel moeite lukt.

Ontstoppen gootsteen

De gootsteen verstopt vaak . De onderste delen zijn er uitgehaald maar de verstopping bevindt zich ten hoogte van de gootsteen.

Problemen met wc

Ons wc is verstopt. Moet ontstopt worden . Dit gebeurt vaker waardoor we ook willen dat er met een camera wordt gekeken in de leidingen of er verzakkingen zijn. En als er verzakkingen zijn deze verholpen worden. Eventueel ook kijken of de beerput in de koer volledig afgesloten kan worden en het toiletwater ditect naar de straat afvoeren.

Renovatie appartement Gent

Onlangs een appartement gekocht in Gent en we willen die renoveren (keuken, badkamer, boiler).Badkamer: vernieuwen van leidingen , sanitair, tegelwerk en vloerwerk, meubelen. Keuken : uitbreken van muur om een open keuken te maken, nieuwe kasten , tegelwerk, leidingen en vloer. Verwarming op gas : totale vernieuwing. Electriciteit : totale renovatie. Appartement is 120m².

Badkamer: lek onder lavabo

Onder de lavabo in de badkamer is een lekkend kraantje en in de afvoer is een tandpastadop gevallen die we er niet kunnen uithalen, we krijgen de sifon niet los.

Nazicht gaskachel Wellstraler

Ik heb problemen met mijn gaskachel Wellstraler ,er is geen contact meer tussen de afstandsbediening en de zender/ontvanger. Ik kan enkel manueel aan-of uitschakelen.