Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Gent:

Roest waterleiding herstellen

Er is roestvorming aan een koppeling in de waterleiding, net na de teller (hoofdleiding).

Vloerverwarming plaatsen en infrezen in chape

Plaatsen van vloerverwarming op verdieping +1 en +2, ingefreesd in de bestaande chape. De oppervlakte bedraagt in totaal 131,5 m² bestaande uit: - leefruimte (53,4m²) - keuken (11,34m²) - badkamer (8m²) - douchekamer+dressing+wasruimte (16,82m²) - 3 slaapkamers (13,44m², 17,64m² en 10,92m²).

Controle van elektrische boiler

Elektrische boiler: tweejaarlijks onderhoud.

Zonneboiler plaatsen voor 2 personen op een woonschip

Ter vervanging van een mazoutketel aan boord van een woonschip. Evt in combinatie met pallet/mazoutbrander voor naverwarming. De zonneboiler moet geïnstalleerd worden op het woonschip Huidige brandstof voor warmwaterproductie: Stookolie (mazout)

Plaatsen regenwaterput en septische put

Regenwaterput van 7.500L en Septische put van 1.500L plaatsen.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Vervanging van 2 radiatoren in living. 1 verticaal en 1 horizontaal. We hebben een gasketel.

Plaatsen terugslagklep

EA-Terugslagklep door Belgaqua goedgekeurd, plaatsen vlak na watermeter. Na controle heeft men brief ontvangen van Farys dat centrale beveiliging niet, of niet correct geplaatst is.

Thermostaat verwarming installeren

Thermostaat: beneden is er vloerverwarming met thermostaat. Boven zijn er echter ook nog 2 radiatoren die ik nu enkel manueel kan bedienen. Vermoedelijk heb ik hier een tweede thermostaat voor nodig (eventueel bedienbaar met een app?)

Plaatsen verwarmingsinstallatie

Ik wil mijn bestaande mazout vuren vervangen door een verwarmingsinstallatie of warmtepomp installatie.

Rioleringswerken en vloerverwarming plaatsen

Toilet aansluiten op riolering. Gasleidingen weghalen. Waterleidingen van keuken naar toilet verplaatsen over ong. 3m. Vloerverwarming steken.