Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Gent:

Controle gaskachel en gasboiler Flandria

Op 1/3 komt een nieuwe huurder in mijn appartement. Ik heb een Vaillant boiler in de badkamer en 2 gaskachels . Controle/onderhoud boiler apart en gaskachels apart alsook als ik gaskachels en boiler bij jullie zou laten controleren.

Tweejaarlijks onderhoud Junkers

gezocht vakman voor tweejaarlijks onderhoud Junkers ketel- attest vereist van onderhoud

Gaskachel Wellstraler herstellen

De gaskachel valt telkens uit. We kunnen hem wel aansteken, maar na enkele minuten valt hij terug uit Het merk is Wellstraler, B11BS

Geurhinder opsporen en repareren

In de slaapkamer van mijn dochter hebben we de laatste tijd veel last van een putjesgeur. Ik heb reeds de sifon vervangen en alle afdichtingen nagekeken aan de lavabo in die kamer, maar de geur blijft en wordt precies erger bij het gebruik van de chauffage - dus ik vermoed dat de geurhinder misschien van ergens anders komt. Graag hulp bij de opsporing van het probleem.

Regenwaterafvoer naar binnen brengen en aansluiten op afvoer

De regenwaterafvoer op de gevel moet vanaf de gelijkvloerse verdieping naar binnen gebracht worden door een te maken opening. Binnen moet dan een 5 tal meter leiding geplaatst worden die aansluit op een bestaande afvoer.

Verplicht onderhoud en nazicht met attest Renova Bulex

Verplicht nazicht verwarmingstoestel op aardgas Renova Bulex met attest.

Ketel Buderus laten onderhouden

Tweejaarlijks onderhoud ketel Buderus. Ketel is 5 jaar oud.

Gasleiding vervangen

Er zit verlies op de gasleiding en deze moet men dus vernieuwen, ouderdom is de oorzaak. Nieuwe leiding te plaatsen van ongeveer 10 meter.

Keuren van 2 boilers

Keuren van warm water boilers bekomen. Het gaat over twee kleine toestellen onder de lavabo.

Onderhouden van ketel Bulex

Tweejaarlijkse controle van ketel op aardgas (Bulex)