Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Gent:

Gaslek opsporen en herstellen

Een Fluvius technieker heeft een dichtheidsproef gedaan en ik zit met een verlies van 0,5l per 10min. Kunnen jullie dit lek opsporen en herstellen aub?

Toilet op riolering aansluiten

Vloer van 7-8m openbreken. Toilet aansluiten op riolering. Waterleiding bij plaatsen.

Abnormaal waterverbruik opsporen

We hebben abnormaal hoog waterverbruik op een appartement met afzonderlijke teller; 1200m³ op 18 maanden voor 2 personen enkel douche , 1 toilet en beetje kraanwater in keuken. We vermoeden dus een lek na de teller van Farys

Vervangen afvoerbuizen gasboiler + onderhouden

Afvoerkanalen gasboiler Valliant vervangen. Onderhoud boiler uitvoeren.

Lekkende kraan vervangen

Lekkende kraan merk Grove vervangen.

Herstellen van lekkende kraan en tegels bijsnijden

Kranen bad vervangen en misschien ook tegels uitslijpen. Geen mengkraan maar aparte kranen. Water is binnengedruppeld langs het opzetstuk dat bestaat uit tegels waarop de kranen en uittrekbare douchekop gemonteerd zitten.

Verwarmingsketel repareren

Nakijken Gasketel Bulex wegens vermoeden van kapot expansievat of lek na grote waterrekening en daling in druk bij aanzetten cv kring.

Onderhouden boiler

We hebben een boiler op zolder die dient gecontroleerd te worden. We hebben hier een attest van nodig om aan onze verhuurder voor te leggen.

Gaslek opsporen en herstellen

We zijn bezig met verbouwing, maar zitten met een gaslek. De gasteller zakt geleidelijk aan, dus hebben we de kraan toegedraaid. Er is al iemand geweest om een stuk van de leiding aan te passen. Die zei dan dat er vlasdraad ipv gasdraad gebruikt is. Een ander lek is toen niet gevonden, maar dat zit er dus wel nog. Vermoedelijk dus in de leiding die van beneden in het appartement naar boven loopt. Die leiding is van stalen gelaste leiding.

Onderhoud van een Viesmann ketel

Ik heb een Vitodens 200-W viessmann ketel staan in de kelder van het appartement dat ik net gekocht heb. Ik heb echter geen documenten gehad dat deze gekeurd is. Ik zou toch volgende documenten nodig hebben: KEURING : - Verwarmingstoestellen op gasvormige brandstof? - Conformiteit afvoer rookgassen en aanvoer verse lucht voor toestellen met open verbranding