Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Gent of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
condensatieketel en vloerverwarming plaatsen, lucht - Water warmtepomp in nieuwbouw plaatsen, lucht - Water warmtepomp plaatsen en vloerverwarming leggen, lucht - Water warmtepomp plaatsen in combinatie met zonnepanelen, grond - Water warmtepomp installeren in NB woning, lucht - Water warmtepomp in NB installeren, grond - Water warmtepomp in nieuwbouw, hR ketel of warmtepomp plaatsen, warmtepomp voor zwembad plaatsen, warmtepomp in nieuwbouw installeren, warmtepomp plaatsen, lucht - Lucht warmtepomp in combinatie met zonnepanelen plaatsen, condensatieketels plaatsen in een appartement, warmtepomp plaatsen in een NB woning, vloerverwarming plaatsen in NB woning

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Gent:

Nazicht afvoerbuizen naar riool op oprit

Ik wil in de toekomst mijn oprit vernieuwen. Mijn huis is van 1939 dus het lijkt mij verstandig om eerst alles onder de grond te laten nakijken !!! Nazicht putten en afvoerbuizen , septische put.

Individuele watermeters te vervangen in 5 appartementen

Onze 5 appartementen zijn ongeveer 20 jaar oud en bezitten watermeters in de appartementen zelf in een zijhokje Sinds er een algemene watermeter werd vervangen door Farys wensen wij de individuele meters ook te vernieuwen

Centrale verwarming doortrekken

Wij willen graag de centrale verwarming doortrekken tot de bovenste verdiepingen van het huis. Het gaat om 2 kamers en een zolder die men moet voorzien.

Aanleggen riolering en betonplaat

Voor de verbouwing van mijn woning ben ik op zoek naar iemand die kan helpen bij het plaatsen van de riolering en gieten van een betonplaat. De betonplaat zal ongeveer 20 m² zijn.

Thermostaat repareren

In mijn douche werkt de thermostaat niet meer. Als ik deze op maximum warmte zet, komt er slechts lauw water uit.

Boilers vervangen in badkamer en keuken

Ik wil twee oude boilers (op aardgas) in mijn huis (badkamer en keuken) vervangen door een moderner en veiliger systeem (gesloten systeem/ elektrische boilers). Ik zoek een offerte voor de aankoop en de plaatsing van twee nieuwe boilers.

Septische put herstellen of vervangen

Ik wil graag de septische put laten herstellen indien dit mogelijk is. Het gaat om een een put van ongeveer 5000 liter. Momenteel is deze put afgezet aangezien er normaal wagens overrijden. Indien herstelling niet mogelijk is moet men een nieuwe put steken.

Herstellen gaskachel

Mijn gaskachel krijg ik niet meer aan wel het waakvlammetje maar die gaat terug uit van moment ik knop terug los laat kan iemand komen kijken. Merk niet geweten.

Thermostatische kranen plaatsen

In mijn badkamer wens ik 2 lavabokranen en in de keuken 1 kraan door thermostatische kranen te laten vervangen. De kranen zijn nog niet aangekocht, ik bespreek graag het type kranen en dergelijke met de vakman.

Verplaatsen van verwarmingselement

Ik zou graag een verwarmingselement willen verplaatsen over korte afstand, namelijk een meter opschuiven. Het element moet op een andere muur komen maar op dezelfde leiding.

Drukverhoger warm water plaatsen

In een appartement is er te weinig druk op het warm water, zowel de keukenkraan als in de badkamer. Wij willen dit verhelpen door het plaatsen van een drukverhoger.

Wasmachine aansluiten

Wasmachine gekocht die moet aangesloten worden op waterleiding die daar nog niet voor uitgerust is. Het is de eerste keer dat men een wasmachine moet aansluiten. Er is een toevoer en afvoer maar men moet de aansluiting, inclusief kraantje in orde zetten.

Toilet herstellen

Wc chasse water blijft lopen. Nazicht toilet.

Plaatsen combiketel

Plaatsen combiketel aansluiten drie radiatoren plus leiding, plaats van ketel staat nu reeds een geiser.

Pelletkachel installeren

Ik zoek een vakman die een inbouw pelletkachel zou kunnen installeren.

Viessmann boiler onderhouden

Ik wil graag mijn boiler een onderhoudsbeurt laten ondergaan zoals wettelijk verplicht. Wij hebben een Viessmann boiler, Vitopend 100.

Verwarmingsketel plaatsen

Voor de renovatie van mijn woning wens ik de ketel op een andere plaats te hangen. Aangezien de huidige ketel van 2007 is, word mij aangeraden deze te vervangen in plaats van te verhangen. Met aardgas.

Rioolaansluiting in orde brengen

Ik wil de nodige afvoerbuizen laten leggen om een rioolaansluiting mogelijk te maken. Het gaat om een rijhuis waarbij keuken, badkamer, washok en koer (regenpijp) zich achteraan het perceel bevinden.

Nakijken loodgieterij

Er zou sprake zijn van een eventueel lek in een buis van CV waarvoor nazicht vereist is. Graag een algemeen nazicht van de sanitaire buizen, in badkamer alsook centrale verwarming

Afvoer toilet wegwerken

Ik ben op zoek naar een loodgieter die mijn bestaande afvoer van het toilet mooier kan wegwerken in het frame achter het hangtoilet.

Afzuigsysteem installeren voor badkamer en dampkap

Op ons appartement in Gent, 75 m², heeft de badkamer een afzuigsysteem naar boven toe. Het vocht blijft echter hangen de vochtigheidsgraad in het gehele appartement is te hoog. Ook hebben we de indruk dat de dampkap misschien wel de geuren opneemt maar de dampen niet wegzuigt. We willen dit probleem graag laten oplossen.

Verwarmingsketel plaatsen

Huidige ketel: GVR 140-25 gascondensatieketel van Oertli, met 2 circuits: 1 voor vloerverwarming (volledig gelijkvloers en badkamer) en 1 voor 4 radiatoren op verdiepingen + sanitair warm water in badkamer. Voorkeur: boiler i.p.v. doorstromer (of combinatie) Momenteel al een 2-tal weken geen warm water dus graag snelle installatie van een nieuwe ketel. Op aardgas.

Verwarmingsketel vervangen

Momenteel staat er een 20 jaar oude ideal standard, met een vat van 160 l. Ik woon hier alleen dus zoveel water steeds warm houden lijkt mij overbodig. Een energiezuinige doorloper lijkt mij een efficiëntere keuze, ik bespreek de opties graag met de vakman. Er wordt aardgas gebruikt.

Keukenafvoerbuis ontstoppen

Keukenafvoerbuis (sifon) ontstoppen, water loopt niet weg, sifon moet ook vervangen worden (verouderd en lekt), heb sifon al opengemaakt maar verstopping zit verder in de muur.

Herstellen of vervangen van regenwaterpompinstallatie

Wij hebben een regenwaterpomp (hydrofoorpomp) voor regenwatergebruik in huis. Hiermee ondervinden we momenteel problemen, vooral dat hij blijft pompen tot een te hoge druk die hij meestal niet kan bereiken. Bedoeling zou zijn deze op te lossen of eventueel te vervangen. Het lijkt ons geen probleem met het drukvat te zijn.