Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Gent:

Carbonfilter en pomp installeren

Ik heb een loodgieter/elektricien nodig. Ons appartement is op de 6e verdieping. De waterdruk is hier laag en tevens is het kraanwater van slechte kwaliteit. Hiervoor heb ik een groot carbonfilter gekocht en een boosterpomp/automatische drukverhogingspomp . Ik heb iemand nodig die het filter + de pomp plaatst. Het is allemaal vrij eenvoudig behalve dat de pomp voorzien moet worden van stroom dat hier niet direct ter plaatse is. Er met een kabel getrokken worden van ongeveer 10 meter. Ik vermoed 2-3 uur werk.

Leveren en plaatsen Grohe Bleu homesysteem + vervangen 1 mengkraan

Wij willen graag in de keuken een Grohe Bleu home systeem (mengkraan en koelststeem) laten leveren en installeren. Tevens dient een mengkraan van een lavabo vervangen te worden.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Ik heb een rijwoning met verwarmingsketel Vaillant TurboMax Pro. Op het systeem zijn 6 radiatoren (verspreid over 4 kamers) aangesloten. Ik heb 3 noden: 1) Sinds gisteren maakt de ketel een vreemd & continue geluid telkens hij aanslaat (zowel voro verwarming als voor warm water). Het klinkt een beetje alsof iets continue ergens tegenaan tikt. Warm water & verwarming werken wel beiden nog. Dit wil ik graag laten nakijken en herstellen. 2) Ik wil graag een thermostaat systeem met verwarming per zones installeren. Ik vraag me af of dit mogelijk is met deze ketel. Eigen zoektocht kwam uit op het EvoHome systeem van Honeywell maar ik sta open voor alternatieve voorstellen. 3) Ik stel me de vraag of deze ketel nog voldoent of of het zinvol of rendabel zou zijn een nieuwe ketel te overwegen.

Aansluiting gebruik regenwater voorzien en waterput reinigen

Ik zou graag onze regenpomp laten nakijken, legen van regenput en reinigen. Er liggen reeds buizen voor de aansluiting te maken maar men moet dit nog aansluiten.

Vervangen venster van wellstraler

Er zit een barst in het venster van de Well Straler kachel. Het oude venster moet eruit en er zou een nieuw in moeten komen.

Gasconvectoren onderhouden en één ervan aansluiten

Nazicht van 2 gasconvectoren. 1 ervan moet aangesloten worden

Afvoer wasmachine plaatsen

Ik wil een aansluiting voor mijn wasmachine hebben, watertoevoer en afvoer. Plaatsing van een wasmachine in een kamer waar geen leidingen lopen ( wel in de kamer ernaast)

Gasboiler onderhouden en attest voorzien

Gasboiler laten nakijken en van een attest voorzien.

Waterboiler ontkalken

Kleine waterboiler te laten ontkalken.

Onderhoud gaskachel

Onderhoud gaskachel ( Nestor Martin) + kijken naar fitting