Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Gent of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
vloerverwarming plaatsen in keuken en living, vloerverwarming infrezen voor duplex appartement, vervangen van installatie CV door warmtepomp, water - Water warmtepomp plaatsen, complete cv installatie plaatsen, grond - Water warmtepomp plaatsen, huidige ketel vervangen door combiketel, bestaande gasketel vervangen door HR ketel met radiatoren Viessman of Junckers, omschakelen naar pelletkachel, airco plaatsen in appartement, vloerverwarming plaatsen, verwarmingsketel plaatsen op elektriciteit, gascondensatieketel plaatsen, diverse sanitaire werken uitvoeren, huidige ketel vervangen door condensatieketel

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Gent:

Onderhoud en keuring bulex boiler

Ik vraag een offerte aan om mijn gasboiler te onderhouden maken. (tweejaarlijkse onderhoud attest) I will move out from my flat so I would like to receive 2-yearly maintenance certificate. I have Renova Bulex gasboiler.

Boiler pacific keuren

Graag mijn boiler keuren. Dit is van het merk pacific.

Gaten afzuiging maken en dampkap monteren in restaurant

Er moet een Horeca dampkap geïnstalleerd worden op het eerste verdiep. Dampkap plaatsing en boring dienen allemaal door de vakman te gebeuren. De gaten moeten gemaakt worden door de muur naar de buren en vandaar naar het dak voor de afzuiging.

Vervangen eletriskche boiler

Wij vermoeden dat de elektrische boiler in badkamer stuk is. Daarom zoeken wij iemand dat deze kan vervangen. Er zijn reeds 2 diëlektrische koppelingen voorzien aan de boiler die het vervangen vergemakkelijkt. De boiler die er nu hangt heeft de volgende gegevens: 220 v ,1800 w, 50 liter

Vervangen van installatie CV door warmtepomp

Het betreft de renovatie van een loft (in een bestaand gebouw) van ongeveer 250m² oppervakte. verneiuwing van CV instalaltie. moet vloerverwarming worden met lucht warmtepomp.

Systeem opvangwater voor hergebruik installeren

Grijswatersysteem in nieuwbouw houtskeketwoning te plaatsen. Opvang van douchewater en wasmachinewater voor hergebruik in 2 toiletten. Woningbouw start in september 2018. Plannen van rioleringswerken kunnen op aanvraag doorgestuurd worden.

Opsporen lek leidingen

"Enerzijds is er de verbinding van de afvoer van het bad op de hoofdafvoer op het vierde verdiep. Lekken in de buizen die zouden moeten worden hersteld. Er is wel een vochtspecialist nodig om dit vast te stellen vooraleer het hersteld kan worden.

Aansluiting van vaatwasmachine

Maken van een aansluiting voor de vaatwas in een ingemaakte kast. Dus niet de aansluiting zelf.

Onderhouden gaskachels

Ik verhuur een appartement met 2 gaskachels. Graag wil ik voor de nieuwe huurder het appartement betrekt een controle (met attest van goedkeuring) laten uitvoeren. Ik wil ook een nieuwe kraan plaatsen in de keuken (zelf aan te kopen) en het toilet laten nakijken (het is op de 2de verdieping en er zit te weinig druk op het water).

Wasmachineaansluiting plaatsen

Ik zou graag een kraantje en afloop voor de aansluiting van een wasmachine laten bijplaatsen onder de wabak in de keuken.

Vloerverwarming aanleggen voor kelder

Wij gaan ons keldercafé renoveren. In die ruimte is een constante, maar vrij frisse temperatuur. Dus wij hebben géén nood aan een warmtewisselaar of airco, wel aan verwarming. En wij denken daarbij aan vloerverwarming. Dat mag op gas zijn als je mij kunt adviseren waar de brander moet komen en de rookgas afvoer. En als dat in onze situatie niet goed mogelijk zou zijn, dan is elektrische vloerverwarming (geen UV panelen) zeker ook en optie.

Gaskookplaat aansluiten

Wij willen onze gaskookplaat vernieuwen. Deze is reeds aangekocht

CV-installatie uitbreiden

Wij willen nog 3 radiatoren (2 in de slaapkamers en 1 in de garage) aansluiten op een bestaand circuit (met gasketel). We zouden deze willen aankopen via de installateur. De leidingen zitten klaar. Radiatoren aan te kopen door de vakman.

Gaskachel Essel herstellen

Waakvlam brand ,bij het aanslaan van den brander , na 3 à 4 min. Slaat het vuur af , ook de waakvlam. Moet terug aangestoken worden, alles slaagt dan af. Het merk is Essel.

Gasleiding vervangen in kruipkelder

Vervangen gasleiding in kruipkelder wegens corrosie. Deze vertrekt in de garage, boven de kruipkelder en loopt aan de andere zijde van het huis naar boven.

Nazicht regenwaterputpomp

Sinds kort start de pomp van mijn regenwaterput niet meer automatisch. Ik vermoed dat het probleem bij de drukregelaar ligt. Gezien ik de pomp wel nog manueel kan aanzetten, maar dan is het debiet merkbaar minder dan vroeger.

Asbestverwijdering rond verwarmingsbuizen

Het gaat over een buizenstelsel van ongeveer 50 m in de kelder van een lagere school waarbij de buizen nog in een asbestverpakking zitten

Nazicht 2 gaskachels en 1 boiler Junckers

Ik verhuis in juli. De 2 gaskachels (+ schoorsteen) van het huis dat ik huur moeten nagekeken en gekeurd worden. Ook de boiler moet nagezien worden vooraleer ik verhuis. Indien ik tevreden ben over de service (en prijs/kwaliteit ok is), ben ik wel geïnteresseerd om een onderhoudscontract af te sluiten voor het onderhoud van de condensatieketel in mijn eigen, nieuwe woning. Die woning bevindt zich tevens in Gent.

Gas- en waterleidingen trekken

Trekken van gas en waterleidingen. Men moet ook twee basis verwarmingsradiatoren plaatsen.

Tweejaarlijks onderhoud Bulex

Graag had ik een onderhoud aangevraagd voor een bulex gasketel met bijhorend attest.

Gaskachels reinigen en onderhouden

Reinigen/nazicht 6 gaskachels (aardgas). Verschillende merken, zoals Nestor Martin.

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Nieuw verwarmingssysteem op gas met beneden vloerverwarming en boven radiatoren (3 ruimtes: badkamer, 2 slaapkamers) nog geen idee hoe diep ik kan graven aangezien ik met een kelder zit.

Installeren aansluiting voor wasmachine

Ik woon in een appartement waar geen aansluiting is voorzien voor een wasmachine. Graag zou ik een aansluiting willen in de badkamer. Wat de afvoer betreft, dacht ik in bad of er is een afvoer van een voormalige toilet, afgesloten met een dikke hermetische dop. Graag had ik willen weten wat ik maximum zou betalen voor deze plaatsing.

Onderhoud bulex ketel

Het is een boiler van bulex die gecontroleerd moet worden. Het gaat hierbij om de jaarlijkse controle.

Vloerverwarming op gelijkvloers leggen

Vloerverwarming: We willen graag vloerverwarming plaatsen. De woning beschikt over een enkelvoudige ketel Junkers Cerapur van 2 jaar oud. Momenteel wordt er verwarmd met radiatoren op alle verdiepingen. De vloerverwarming moet enkel dienst doen op het gelijkvloers. Aan de huidige woonkamer wordt binnen 5 jaar een uitbouw gezet waar wachtleidingen voor dienen voorzien te worden. Vooraf wordt een nieuwe vloerplaat gegoten met daarop 8 cm gespoten PUR.