Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Gent of directe omgeving.

782 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: aanleggen van sanitair en chauffage, vloerverwarming en CV installatie, cV plaatsen, vervangen kranen naar thermostatische kranen (60 radiatoren), centrale verwarming op gas, vervangen bestaande ketel met boiler, combiketel plaatsen, ketel en radiatoren plaatsen, cV doortrekken van gelijkvloers naar 1e verdiep, condensatieketel plaatsen in renovatiewoning, vervangen huidige ketel, cV op aardgas plaatsen, nieuwe ketel en brander plaatsen, aansluiten kachel met inox buis en schouwsteen vernieuwen, plaatsen nieuwe CV ketel en nieuwe dubbelwandige buis in schouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Gent:

Keukenkraan vervangen

Keukenkraan vervangen. Lekt tussen dichtdingen boven de spoelbak. Warm en koud water. Het merk dat er nu aanwezig is van Crone maar dat hoeft niet hetzelfde merk te zijn. Moet wel model zijn met gebogen loop om emmer enz.. eronder te zetten

Gaskachel herstellen

Gaskachel te herstellen. Merk: Nestor Marten

Verstopping verhelpen afloop wasmachine

Gisteren liep bij het afpompen van het water van de wasmachine, de afvoerbuis over. Kort daarna vulde de gootsteen zich ook met water. We hebben al een en ander geprobeerd, maar het water loopt niet goed genoeg weg. Onze huisbaas heeft gevraagd contact op te nemen met een loodgieter.

Rioleringsbuis vernieuwen

Ik wil een verbinding tussen een oude (in aardewerk) en nieuwe (in PVC) rioleringsbuis laten herstellen (momenteel probleem met lek en verzakking) en ook de oude buis tot aan de rioleringsaansluiting aan de straatkant (+- 8 m) laten vernieuwen. De buis is in volle grond, de werken aan de betegeling erboven (klinkers) graag inbegrepen.

Nazicht van de verstopte wc's

Boven hebben wij een wc die verstopt is en de wc beneden geeft een zeer slechte geur af. Heel het huis stinkt hiernaar als we een paar dagen weg zijn. Voor beide wc's zoeken wij dus een oplossing. De beerput is onlangs nog volledig geledigd. Wij huren dit huis en zouden graag zo snel mogelijk een offerte willen voorleggen aan onze huisbaas, zodat dit in orde kan worden gebracht.

Afvoerleiding vernieuwen

De leiding onder de kraan moet vervangen worden. Water loopt niet vloeiend door.

Plaatsen van hangtoilet en badkamervloer betegelen

Ik wil nieuwe tegels over mijn oude tegels plaatsen in de badkamer (2m x 3x). Mijn toilet vervangen door een hangtoilet en lavabo vervangen.

Wc's herstellen

De spoelbak-waterreservoir van de wc loopt niet meer vol: er is nul water in. Heb zelf het deksel al geopend, de stukken lijken versleten (één stuk zat zelfs los). Dit is een oud huis, dus mogelijk slijtage? Twee wc's spoelen niet mee door, deze zijn dringend te herstellen.

Vervangen van douche

Douche uitbreken die in een hoek van een kleine keuken staat. Op dezelfde plaats nieuwe douchecabine plaatsen (80x80), die ook nog moet aangekocht en naar hier vervoerd worden. Gebruik makend vn de bestaande leidingen. Afwerking van douchewanden met waterbestendige platen bvb. Nu zijn het houten platen die ook moeten uitgebroken en vervangen worden. Het liefst zo goedkoop mogelijk materiaal daar ik huurder ben en het zelf zal betalen. Indien mogelijk eventueel achteraf ook leggen van nieuwe vinyl in keukentje. Maar douche is prioritair.

Vervangen boiler

Boiler heeft het begeven. Boiler vervangen: merk te bespreken met vakman.

Douchehoek plaatsen

Ik wil een scheiding muur vervangen met een douchehoek. De douchehoek is al gekocht en nog in verpakking en bij mij thuis.

Controle afvoerbuizen en vernieuwen badkamer

We stellen soms putjeslucht vast en zouden graag de afvoerbuizen en septische put laten controleren. Daarnaast zijn we geïnteresseerd in een nieuwe douche. Eventueel ook een nieuw toilet, badmeubel, enz.

Waterleidingen te vervangen

We hebben een appartement het dateert van de jaren ’70. Graag hadden we het advies van een loodgieter wat betreft de staat van de leiding en een offerte ontvangen voor de eventuele werken van waterleidingen te vervangen.

Sceptische put en regenwaterput graven en plaatsen

We zoeken een vakman voor het plaatsen van een sceptische en regenwaterput in een rijhuis. De tanks zullen met een kraan over het huis gezet moeten worden. Graag zo snel als mogelijk contact met een vakman.

Vervangen toilet

Ik zou graag mijn toilet laten vervangen door een waterbesparende versie (Afvoertype = CA).

Afvoer wasmachine in keuken vervangen

Slecht geïnstalleerde afvoer in de keuken / met wasmachine moet vervangen worden. Want afvoer loopt constant over door nieuwe krachtigere wasmachine.

Defecte gasboiler te vervangen

Heb defecte BULEX RB250 geiser. Is na vele jaren defect. Te vervangen, aldus Bulex-Services. Enkel voor een douche (mengkraan / regenkop ). Leidingen OK. Eventueel afvoer te vernieuwen in geval van gesloten verbranding.

Nazicht kachel Wellstraller en boiler

Nazicht en keuring Wellstraller en boiler.

Toilet herstellen

Slecht uitgevoerd werk bij plaatsing toilet, te herstellen of te vervangen

Herstellen van bad afvoer

Bad verstopt, water loopt niet meer weg. Graag zo snel mogelijk herstellen.

Verwarming herstellen

Herstellen van verwarming. Kan druk in verwarmingsleiding niet verhogen boven de 0,7 bar. Terugslagklep tussen de bijvulkranen spuit water uit wanneer we dit proberen. Druk daalt ook na enkele dagen terug tot +/- 0. 4 bar.

Verwarmingsketel te herstellen

Verwarmingsketel valt constant uit

Lek in keuken herstellen en plaatsen toilet

Ik zit met een (geur)lek in de keuken. Daarnaast zou ik boven een extra toilet willen plaatsen waarbij nog een extra leiding gelegd moet worden.

Ontkalken van boiler

Jaarlijks onderhoud/ontkalken ven elektrische boiler. Bulex Opalia F 14 E 1. Er komt foutcode F2 op (daardoor momenteel geen warm water)

Lavabo demonteren en wasmachine installeren

Ik wil een pompbak laten demonteren en een wasmachine in de plaats installeren. Graag zo snel mogelijk.