Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Gent of directe omgeving.

882 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: complete CV installatie in appartementen, complete CV installatie met vloerverwarming en radiatoren, complete CV installatie met nieuwe radiatoren, complete CV installatie ketel met 5 radiatoren in appartement, complete CV installatie plaatsen, grond - Water warmtepomp installeren in nieuwbouw, cV met radiatoren installeren, complete CV installatie in oude hoeve plaatsen, cV en loodgieterij te plaatsen voor nieuwbouw, sanitaire installatie nieuwbouwwoning, warmtepomp installeren, nieuwe ketel plaatsen ter vervanging mazoutketel, oude verwarmingsketel vervangen door HR ketel, complete CV installatie op gas plaatsen, omschakeling naar gasverwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Gent:

Nakijken elektrische boiler met attest

Nakijken van elektrische boiler voor het verkrijgen van een attest vereist op het einde van een huurcontract.

Levering en installatie van twee Wellstraler 30 radiatoren en onderhoud van één bestaande kachel

Graag levering en installatie van : Twee Wellstraler 30 radiatoren en onderhoud van één bestaande kachel. Nieuwe gaskraantjes zullen moeten geïnstalleerd worden en ventilatie gaten naar buiten toe moeten ook geboord worden.

Oude verwarmingsketel vervangen door HR ketel

We beschikken nu over een verwarmingsketel cv ZR/ZWR/ZSR 24 AE van het merk Junkers. Deze begint aan het einde van zijn levensduur te komen (lekken), en we willen deze nog voor het échte begin van de winter vervangen. Het gaat om een ketel die op de zolderverdieping hangt, op een drietal meter hoogte. (omwille van de gemakkelijke luchtafvoer) Aangezien het gaat om een vrij grote, oude woning, willen we de ketel vervangen door een zuinig model.

Vervangen thermostatische douchekraan en nakijken afvoer lavabo

Douchekraan is stuk, deze zou ik willen vervangen door een Grohe 1000. Soms lekt de afvoer van mijn lavabo, misschien moet er een dichting worden vervangen. Ook staat mijn keukenkraan los, kunnen jullie die vastzetten?

Warmtepomp plaatsen

Onze Verwarmingsketel is stuk en we zouden graag een nieuwe installatie hebben. We vragen ons nu af wat de beste optie is en toch betaalbaar blijft. Nu staat de installatie in de kelder, maar zou het eventueel mogelijk zijn, deze op de zolder te plaatsen? De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op gas

Jaarlijkse controle boiler

In verband met de verhuizing, wens ik graag mijn boiler na te laten kijken en een bewijs van controle te mogen ontvangen. Elektriciteitsboiler.

Grond - Water warmtepomp installeren in nieuwbouw

Nieuwbouw van een rijwoning na sloop van een oud gebouw. Tuinoppervlakte is niet heel groot (want centrum stad), dus verticale geothermische warmtepomp is aangewezen. De pomp moet meerdere badkamers van warm water kunnen voorzien en verwarming van drie verdiepingen.

Herstelling gaskachel

Herstellen van de gaskachel, de vlam gaat niet meer aan, de ontsteker. Best op een woensdag , dan ganse dat thuis of wel in de voormiddag komen kijken ter plaatse.

Nazicht boiler bulex

Algemeen nazicht boiler. Merk Bulex.

Plaatsen van verluchtingsroosters

Voor het in regel brengen van mijn verwarmingsinstallatie zou er in de voor- en achtergevel van mijn woning een luchtgat moeten aangebracht worden.

Verwarmingsketel en leidingen vernieuwen

Het gaat over een zeer oud huis waar de leidingen en geiser moeten vernieuwd worden. Brandstof is aardgas.

Onderhoud elektrische boiler

Onderhoud elektrische boiler vereist bij verlaten van huurappartement.

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen

25 kw voor zowel vloerverwarming (reeds aangelegd), radiatoren, keuken en douche. Graag ook optie met electrische boiler opgeven (dus ook optie zonder). Ik wil radiatoren zelf installeren. Ik had een voorkeur voor Atag, of een merk dat heel goed uit objectieve rendementsvergelijking komt. Geen superduur merk als Wiessman graag. Installatie en indienstname in november 2017.

Boiler Vaillant laten nakijken

Wegens verhuizing zou ik de boiler (merk: Vaillant) in mijn appartement moeten laten nakijken om een attest te kunnen afleveren aan de nieuwe huurder dat deze in orde is.

Nazicht gaskachel wellstraler

Nazicht gaskachel wellstraler in mijn woonkamer incl. Voorzien van molentje voor op schouw buiten en onderzoeken of er zich eventueel een verstopping in bevindt.

Renovatie van woning - verplaatsen CV ketel + opbouw badkamer

Voor ons renovatie project zoeken we een loodgieter die zeer snel beschikbaar is. Dit voor onder andere: ° verhangen CV ketel (Bulex-gas) ° heraansluiten/ herplaatsen leidingen en enkele radiatoren ° plaatsen van badkamer en aparte wc op nieuwe plaats (afvoer moet nog ingegraven worden ° afkoppelen van enkele ongebruikte gasleidingen

Ontkalken van boiler Bulex

Ontkalken van Bulex boiler < 10 L, onder keuken wasbak Ik moet huisbaas een attest kunnen geven dat de boiler ontkalkt werd.

Warmtepomp plaatsen in NB

Nieuwbouwproject van ongeveer 150 m² bewoonbare oppervlakte. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden. Verwarming op gas.

Herstellen waterafvoer

Ik heb een lek ontdekt aan de waterafvoer aan een muur, moeilijk toegankelijk. Dringend herstellen.

Complete CV installatie aanleggen met vloerverwarming

Dit is voor 4 nieuwbouwwoningen. Radiatoren, Vloerverwarming Met aardgas. Ook ventilatiesysteem plaatsen systeem.

Reinigen + verwijderen van mazouttank

Recent kochten wij een woning aan waar er een mazouttank van 2400 l in de kelder staat. We willen deze graag verwijderen en overschakelen op gas.

Vervangen spoelbak toilet

Dit jaar hebben wij heel wat problemen gehad met een van onze toiletten. Blijkbaar is de afvoer van de toilet naar de put te lang waardoor de pomp halverwege te weinig kracht kan leveren om opgestapeld vuil door te pompen. (dit komt ook vooral omdat wij veel studenten over de vloer krijgen die het niet erg vinden om alles door te spoelen. ) De laatste keer dat we dit lieten herstellen wisten ze ons te vertellen dat wij beter een nieuwe pomp/spoelbak lieten installeren die wel genoeg kracht heeft.

Boiler Junkers nakijken en afleveren attest

Wegens verhuizing zou ik de boiler (merk: Junkers) in mijn appartement moeten laten nakijken om een attest te kunnen afleveren aan de nieuwe huurder dat deze in orde is.

Inrichting douche op woonboot

Wij willen een douche op onze woonboot. Denken aan een boiler voor twee personen die wordt gekoppeld aan de watertank. Max 60 liter. We hebben walstroom. We hebben een pomp nodig die automatisch op en afspringt, 24V. Afvoer aansluiten op bestaande huiddoorvoer. 1/2" afvoerbuis. Enkel leidingen te voorzien.

Boiler nakijken

Wegens verhuizing zou ik mijn boiler moeten laten nakijken om een attest te kunnen afleveren aan de nieuwe huurder dat deze in orde is. Ik zou graag willen weten wat dit zou kosten en eventueel in de loop van de week een afspraak maken.