Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Gent:

Onderhoud van een Viesmann ketel

Ik heb een Vitodens 200-W viessmann ketel staan in de kelder van het appartement dat ik net gekocht heb. Ik heb echter geen documenten gehad dat deze gekeurd is. Ik zou toch volgende documenten nodig hebben: KEURING : - Verwarmingstoestellen op gasvormige brandstof? - Conformiteit afvoer rookgassen en aanvoer verse lucht voor toestellen met open verbranding

Gasbuis verlengen tot in keuken

Ik zou graag de gasbuis die binnenkomt aan de deur, naar de keuken laten verlengen, waar de boiler en zo komt. Verlengen over een meter of 10 à 15. Er zit ook een kleine bocht in.

Herstelling ketel en keuring verwarmingsinstallatie

Onze verwarmingsketel verliest druk en valt soms uit. Graag nazicht en herstelling + keuren van de verwarmingsinstallatie. Ketel op aardgas. Bulex.

Reparatie septische put

Ik heb een septische put onder mijn keuken die wij eigenlijk niet gebruiken maar waar het afval van de buren in terecht komt. Op zoek naar vakman om de extreme geur te verhelpen.

Toilet en wasbak vervangen

Toilet: plastiek waterreservoir sluit niet goed meer aan op toiletpot waardoor het water na doortrekken soms blijft lopen, mag vervangen worden. Ook wil ik een nieuwe WC-bril met motief laten installeren. De wasbak in toilet: kraan sluit niet meer goed af. Ik wil een nieuwe wasbak met kraan laten installeren.

Verwarmingsinstallatie Bulex nakijken

Nazicht laten uitvoeren van de verwarmingsinstallatie. Het gaat om een gasinstallatie van Bulex.

Nieuwe thermostaat installeren

Ik ben op zoek naar iemand die een thermostaat kan installeren op een Junkers boilers type: ZWE 24-4 MFKD 23.

Centrale verwarmingsketel onderhouden

Onderhoud en keuring van Junkers cv ketel.

Boiler op gas herstellen

Onze boiler verliest heel rap druk, daardoor lekt het vanonder. Geen warm water meer en geen centrale verwarming. Boiler op gas.

Vaillant gasboiler onderhouden

Ik heb een 2 jaarlijkse controle nodig van mijn gas-boiler. Het gaat om een boiler van het merk Vaillant.