Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Gent of directe omgeving.

771 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: loodgieterij voor 2 badkamers en keuken plaatsen, omschakeling naar gasverwarming, watermeters per appartemant plaatsen, plaatsen combiketel, nieuwe ketel op aardgas met radiatoren, ketel op gas en 7 radiatoren plaatsen, verwarming installeren, nieuwe installatie plaatsen en leidingen in opbouw, radiators , ketel en leidingen leggen, vloerverwarming in nieuwbouw, verwarming plaatsen met pellet in combinatie met hout, gasketel vervangen, omschakelen van mazout naar gasinstallatie, vervangen mazoutketel door gasketel, boiler dringend vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Gent:

Lek in keuken herstellen en plaatsen toilet

Ik zit met een (geur)lek in de keuken. Daarnaast zou ik boven een extra toilet willen plaatsen waarbij nog een extra leiding gelegd moet worden.

Ontkalken van boiler

Jaarlijks onderhoud/ontkalken ven elektrische boiler. Bulex Opalia F 14 E 1. Er komt foutcode F2 op (daardoor momenteel geen warm water)

Lavabo demonteren en wasmachine installeren

Ik wil een pompbak laten demonteren en een wasmachine in de plaats installeren. Graag zo snel mogelijk.

Aansluiting van vaatwasmachine

In keuken is er geen aansluiting voor de vaatwasmachine. Het appartement gebouw is daar niet op voorzien. Maar ik mag wel beroep doen op een loodgieter om dit in orde te stellen op mijn eigen kosten. De vaat kan niet geplaatst worden onder steengoot of er naast, dus er moet wel aantal stukken beschikbaar zijn die voorzien wordt door de loodgieter zelf die dit aansluiting efficiënt kan aanbrengen.

Jaarlijks onderhoud van de mazoutketel Stelrad Ideal CR 10 F

Jaarlijks onderhoud voor een mazoutketel, graag een prijs eenmalig en een prijs voor een contract. Ruimte die verwarmd wordt is 75 vierkante meter. Stelrad Ideal CR 10F dat is de brander. Moet voorgelegd worden in de vergadering , afgevaardigde vzw.

Warmwater doorstromer Bauknecht herstellen

De waakvlam brandt, maar als ik de geiser iets hoger wil zetten, slaat hij af. Op waakvlam alleen is mijn water niet warm genoeg om een douche te nemen.

Verwarming op elektriciteit vervangen door CV op aardgas

Prijs indicatie: huis dat nog niet is aangekocht. CV op aardgas in oude woning installeren. Momenteel verwarmd op elektriciteit. Alles nieuw dus. Graag zo weinig mogelijk beschadiging van bestaande muren/vloeren. Ruimtes: Bureau/toilet (toekomstige badkamer, keuken, living, en 4 slaapkamers.

Toilet vervangen

Graag wil ik een nieuwe toilet laten installeren. Huidige is aan vervanging toe. Gewone staand toilet.

Mazout installatie omzetten naar aardgas

Ik heb nu een mazout ketel installatie en die wou ik graag omzetten naar aardgas ik heb al een aardgas installatie. Lucht/waterpomp?

Onderhoud verwarmingsketel Buderus

Tweejaarlijks onderhoud Buderus gaswand condenserende ketel.

Eindnazicht boiler en schouw

Voor onze verhuizing begin maart moeten gasboiler (merk FER) en schouw nog gecontroleerd worden.

Sifon te plaatsen

Ik wil een sifon laten plaatsen voor de wasmachine voor de evacuatie van het water, nu is er enkel een kraan. De buis zou zich in het gat in de muur bevinden.

Nazicht 3 gaskachels

Vraag voor (zo snel mogelijk) nazicht & attest van 3 gaskachels (in 3 verhuurde wooneenheden - zelfde adres). Er is er eentje die blijkbaar geurginder geeft. Adres : Gent (nabij Decascopen).

Boiler keuring

Keuren van 1 jaar oude boiler.

Volledige sanitaire installatie plaatsen in verbouwing

Ik renoveer een volledig huis en zoek iemand die de volledige sanitaire verzorging kan doen. Van A tot Z. Alsook leidingen, van nul beginnen. Midden maart , eind maart aan de werken kunnen beginnen. Moest het mogelijk zijn volgende week donderdag een afspraak maken met een vakman, rond de namiddag.

Installeren van een toilet

Ik wil in mijn berghok een toilet installeren. Ooit zat er ergens eens toilet, maar waar de leidingen zitten weet ik niet. Verder wil ik ook het verwarmingselement verplaatsen. WC ruimte maken van berghok. Toilet , bevloering.

Tweejaarlijks nazien van 5 CV ketels

Onderhoud van 5 toestellen op eenzelfde adres met aflevering van attest van onderhoud.

Bulex Thema Condensketel nakijken voor controle

Het onderhoud is de laatste keer gebeurd eind januari 2015.

Gasboiler keuring en onderhoud

Ik ben op zoek naar iemand om de gasboiler te keuren

Verwijderen gasaansluiting en bekijken radiatorbuizen eerste verdieping

Er is een gasaansluiting die uitsteekt uit de muur. We hadden deze graag achter de muur weggestoken. Daarnaast merken we op de eerste verdieping dat de bovenste radiatorbuis doorhangt zodat de doorstroming vermoedelijk niet goed meer is.

Lek opsporen

Er was een zeer hoge waterrekening en misschien is er een lek, hoewel we nergens last van hebben.. ; Graag uw mening.

Plaatsen en aansluiten wasmachine

Bekijken of het mogelijk is om een wasmachine te plaatsen in de woning en indien nodig, de aanpassingen die hiervoor nodig zijn aan de leidingen te doen.

Ontkalken van Vaillant boiler

De boiler is al in jaren niet meer ontkalkt.

Plaatsen van radiaotoren

Klein huisje van CV voorzien + condensatieketel. Grote living beneden, 2 kleine kamers op 1ste en 1 grote kamer op 2de verdiep. Vermoedelijk 5 à 6 chauffages nodig.

Plaatsing doorstromer + herstel regenwaterpomp

KEUKEN: levering en plaatsing elektrische warmwater/doorstromer ter vervanging oud toestel. TOILET: vervanging kraan KELDER: herstelling regenwaterpomp + herstelling lekkende waterleiding.