Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Gent of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, lucht - Water warmtepomp installeren voor een nieuwbouw, lucht-water warmtepomp installeren voor verwarming zwembad, lucht - Water warmtepomp installeren voor verwarming zwembad, water - Water warmtepomp installeren, grond - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, grond - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, alternatieve verwarming installeren, water - Water warmtepomp installeren, lucht - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, lucht - Water warmtepomp installeren, grond - Water warmtepomp installeren totaal renovatie, lucht - Water warmtepomp plaatsen in kantoorruimte, regenwater put plaatsen en pomp installeren, lucht - Lucht warmtepomp installeren voor appartement

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Gent:

Gas- en waterleidingen trekken

Trekken van gas en waterleidingen. Men moet ook twee basis verwarmingsradiatoren plaatsen.

Tweejaarlijks onderhoud Bulex

Graag had ik een onderhoud aangevraagd voor een bulex gasketel met bijhorend attest.

Gaskachels reinigen en onderhouden

Reinigen/nazicht 6 gaskachels (aardgas). Verschillende merken, zoals Nestor Martin.

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Nieuw verwarmingssysteem op gas met beneden vloerverwarming en boven radiatoren (3 ruimtes: badkamer, 2 slaapkamers) nog geen idee hoe diep ik kan graven aangezien ik met een kelder zit.

Installeren aansluiting voor wasmachine

Ik woon in een appartement waar geen aansluiting is voorzien voor een wasmachine. Graag zou ik een aansluiting willen in de badkamer. Wat de afvoer betreft, dacht ik in bad of er is een afvoer van een voormalige toilet, afgesloten met een dikke hermetische dop. Graag had ik willen weten wat ik maximum zou betalen voor deze plaatsing.

Onderhoud bulex ketel

Het is een boiler van bulex die gecontroleerd moet worden. Het gaat hierbij om de jaarlijkse controle.

Vloerverwarming op gelijkvloers leggen

Vloerverwarming: We willen graag vloerverwarming plaatsen. De woning beschikt over een enkelvoudige ketel Junkers Cerapur van 2 jaar oud. Momenteel wordt er verwarmd met radiatoren op alle verdiepingen. De vloerverwarming moet enkel dienst doen op het gelijkvloers. Aan de huidige woonkamer wordt binnen 5 jaar een uitbouw gezet waar wachtleidingen voor dienen voorzien te worden. Vooraf wordt een nieuwe vloerplaat gegoten met daarop 8 cm gespoten PUR.

Leveren en plaatsen van septische put en regenwaterput

Ik wil graag een septische put en een regenwaterput laten plaatsen. Graafwerken, fundering, plaatsing, dichten, aansluiten aan inspectieputten die reeds aanwezig zijn. Ook de overtollige aarde moet men afvoeren.

Afsluiten gaskachel

Wij zoeken iemand om onze gaskachel in de woonkamer af te koppelen en een stop op de leiding te zetten waar de kachel aangesloten was. Aangezien de kachel niet wordt gebruikt. De leiding zelf mag blijven zitten.

Regenwaterput graven en plaatsen

Wij zouden onder onze oprit een betonnen regenput willen laten plaatsen van 7500L. De regengoten komen reeds samen op 1 leiding naar de riool. Deze zou dus moeten herlegd worden naar de regenput.

Lekken in kelder detecteren en verhelpen

Wij hebben water in de kelder. Het sijpelt binnen langs de buizen voor de nutsvoorzieningen. De oorzaak is wellicht dat aan de buitenkant onder de grond een afvoerbuis van het regenwater/riool (dakgoot) loopt die gebroken zit. Er zit ook een ongebruikte mazouttank naast het huis die het water naar het huis toe geleidt. Bij iedere stevige regenbui komt het water tot aan de hoogte van die binnenkomende buizen en sijpelt het water binnen.

Vloerverwarming plaatsen

Wensen elektrische vloerverwarming in de badkamer. Er is een nieuwe houten vloer roostering waarop isolatie en vloerafwerking kunnen worden aangebracht. De oppervlakte is zeer beperkt en de vloerverwarming zal worden ondersteund door een radiator. Vloerverwarming in badkamer ongeveer 2 m². Elektrische vloerverwarming.

Onderhoud gasketel

Vakman voor nazicht van volgende verwarmingsinstallaties: - individuele gasbrander; - elektrische boiler;

Boiler vervangen

De boiler dient vervangen te worden. We hebben de nieuwe boiler (Viessman) reeds aangekocht.

Geurhinder opsporen + repareren

Als wij douchen op het eerste verdiep verspreidt zich in de keuken in het onderverdiep steeds een pregnante 'putjesgeur'. Graag hadden we hiervoor de oorzaak gevonden en het probleem opgelost gekregen.

Controle van boiler Vaillant

Controle en onderhoud boiler, de verwarming maakt druppelende geluiden- moet gebloed worden?

Nazicht afvoerbuizen naar riool op oprit

Ik wil in de toekomst mijn oprit vernieuwen. Mijn huis is van 1939 dus het lijkt mij verstandig om eerst alles onder de grond te laten nakijken !!! Nazicht putten en afvoerbuizen , septische put.

Individuele watermeters te vervangen in 5 appartementen

Onze 5 appartementen zijn ongeveer 20 jaar oud en bezitten watermeters in de appartementen zelf in een zijhokje Sinds er een algemene watermeter werd vervangen door Farys wensen wij de individuele meters ook te vernieuwen

Centrale verwarming doortrekken

Wij willen graag de centrale verwarming doortrekken tot de bovenste verdiepingen van het huis. Het gaat om 2 kamers en een zolder die men moet voorzien.

Aanleggen riolering en betonplaat

Voor de verbouwing van mijn woning ben ik op zoek naar iemand die kan helpen bij het plaatsen van de riolering en gieten van een betonplaat. De betonplaat zal ongeveer 20 m² zijn.

Thermostaat repareren

In mijn douche werkt de thermostaat niet meer. Als ik deze op maximum warmte zet, komt er slechts lauw water uit.

Septische put herstellen of vervangen

Ik wil graag de septische put laten herstellen indien dit mogelijk is. Het gaat om een een put van ongeveer 5000 liter. Momenteel is deze put afgezet aangezien er normaal wagens overrijden. Indien herstelling niet mogelijk is moet men een nieuwe put steken.

Herstellen gaskachel

Mijn gaskachel krijg ik niet meer aan wel het waakvlammetje maar die gaat terug uit van moment ik knop terug los laat kan iemand komen kijken. Merk niet geweten.

Thermostatische kranen plaatsen

In mijn badkamer wens ik 2 lavabokranen en in de keuken 1 kraan door thermostatische kranen te laten vervangen. De kranen zijn nog niet aangekocht, ik bespreek graag het type kranen en dergelijke met de vakman.

Verplaatsen van verwarmingselement

Ik zou graag een verwarmingselement willen verplaatsen over korte afstand, namelijk een meter opschuiven. Het element moet op een andere muur komen maar op dezelfde leiding.