Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Gent of directe omgeving.

775 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: vervangen van sanitair en CV-ketel, vernieuwen van verwarmingsketel, volledig nieuwe CV plaatsen, plaatsen nieuwe condensatieketel, plaatsen en vervangen van elektrische radiatoren in huis, oude mazoutketel vervangen door pelletkachel, nieuwe verwarming plaatsen in renovatiewoning, installeren en plaatsen ketel, verplaatsen boiler + leidingen sanitair en verwarming, nieuwe cv installeren, zonneboiler plaatsen, gehele verwarming en sanitair plaatsen, regenpomp installeren, remplacer une chaudière au gaz - vervangen gasketel, vervanging huidige ketel door HR ketel of CV ketel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Gent:

Vervangen van douche

Douche uitbreken die in een hoek van een kleine keuken staat. Op dezelfde plaats nieuwe douchecabine plaatsen (80x80), die ook nog moet aangekocht en naar hier vervoerd worden. Gebruik makend vn de bestaande leidingen. Afwerking van douchewanden met waterbestendige platen bvb. Nu zijn het houten platen die ook moeten uitgebroken en vervangen worden. Het liefst zo goedkoop mogelijk materiaal daar ik huurder ben en het zelf zal betalen. Indien mogelijk eventueel achteraf ook leggen van nieuwe vinyl in keukentje. Maar douche is prioritair.

Vervangen boiler

Boiler heeft het begeven. Boiler vervangen: merk te bespreken met vakman.

Douchehoek plaatsen

Ik wil een scheiding muur vervangen met een douchehoek. De douchehoek is al gekocht en nog in verpakking en bij mij thuis.

Controle afvoerbuizen en vernieuwen badkamer

We stellen soms putjeslucht vast en zouden graag de afvoerbuizen en septische put laten controleren. Daarnaast zijn we geïnteresseerd in een nieuwe douche. Eventueel ook een nieuw toilet, badmeubel, enz.

Waterleidingen te vervangen

We hebben een appartement het dateert van de jaren ’70. Graag hadden we het advies van een loodgieter wat betreft de staat van de leiding en een offerte ontvangen voor de eventuele werken van waterleidingen te vervangen.

Sceptische put en regenwaterput graven en plaatsen

We zoeken een vakman voor het plaatsen van een sceptische en regenwaterput in een rijhuis. De tanks zullen met een kraan over het huis gezet moeten worden. Graag zo snel als mogelijk contact met een vakman.

Vervangen toilet

Ik zou graag mijn toilet laten vervangen door een waterbesparende versie (Afvoertype = CA).

Afvoer wasmachine in keuken vervangen

Slecht geïnstalleerde afvoer in de keuken / met wasmachine moet vervangen worden. Want afvoer loopt constant over door nieuwe krachtigere wasmachine.

Nazicht kachel Wellstraller en boiler

Nazicht en keuring Wellstraller en boiler.

Toilet herstellen

Slecht uitgevoerd werk bij plaatsing toilet, te herstellen of te vervangen

Herstellen van bad afvoer

Bad verstopt, water loopt niet meer weg. Graag zo snel mogelijk herstellen.

Verwarming herstellen

Herstellen van verwarming. Kan druk in verwarmingsleiding niet verhogen boven de 0,7 bar. Terugslagklep tussen de bijvulkranen spuit water uit wanneer we dit proberen. Druk daalt ook na enkele dagen terug tot +/- 0. 4 bar.

Verwarmingsketel te herstellen

Verwarmingsketel valt constant uit

Lek in keuken herstellen en plaatsen toilet

Ik zit met een (geur)lek in de keuken. Daarnaast zou ik boven een extra toilet willen plaatsen waarbij nog een extra leiding gelegd moet worden.

Ontkalken van boiler

Jaarlijks onderhoud/ontkalken ven elektrische boiler. Bulex Opalia F 14 E 1. Er komt foutcode F2 op (daardoor momenteel geen warm water)

Lavabo demonteren en wasmachine installeren

Ik wil een pompbak laten demonteren en een wasmachine in de plaats installeren. Graag zo snel mogelijk.

Aansluiting van vaatwasmachine

In keuken is er geen aansluiting voor de vaatwasmachine. Het appartement gebouw is daar niet op voorzien. Maar ik mag wel beroep doen op een loodgieter om dit in orde te stellen op mijn eigen kosten. De vaat kan niet geplaatst worden onder steengoot of er naast, dus er moet wel aantal stukken beschikbaar zijn die voorzien wordt door de loodgieter zelf die dit aansluiting efficiënt kan aanbrengen.

Jaarlijks onderhoud van de mazoutketel Stelrad Ideal CR 10 F

Jaarlijks onderhoud voor een mazoutketel, graag een prijs eenmalig en een prijs voor een contract. Ruimte die verwarmd wordt is 75 vierkante meter. Stelrad Ideal CR 10F dat is de brander. Moet voorgelegd worden in de vergadering , afgevaardigde vzw.

Warmwater doorstromer Bauknecht herstellen

De waakvlam brandt, maar als ik de geiser iets hoger wil zetten, slaat hij af. Op waakvlam alleen is mijn water niet warm genoeg om een douche te nemen.

Verwarming op elektriciteit vervangen door CV op aardgas

Prijs indicatie: huis dat nog niet is aangekocht. CV op aardgas in oude woning installeren. Momenteel verwarmd op elektriciteit. Alles nieuw dus. Graag zo weinig mogelijk beschadiging van bestaande muren/vloeren. Ruimtes: Bureau/toilet (toekomstige badkamer, keuken, living, en 4 slaapkamers.

Toilet vervangen

Graag wil ik een nieuwe toilet laten installeren. Huidige is aan vervanging toe. Gewone staand toilet.

Mazout installatie omzetten naar aardgas

Ik heb nu een mazout ketel installatie en die wou ik graag omzetten naar aardgas ik heb al een aardgas installatie. Lucht/waterpomp?

Onderhoud verwarmingsketel Buderus

Tweejaarlijks onderhoud Buderus gaswand condenserende ketel.

Eindnazicht boiler en schouw

Voor onze verhuizing begin maart moeten gasboiler (merk FER) en schouw nog gecontroleerd worden.

Sifon te plaatsen

Ik wil een sifon laten plaatsen voor de wasmachine voor de evacuatie van het water, nu is er enkel een kraan. De buis zou zich in het gat in de muur bevinden.