Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Gent:

Ketel Viessman onderhouden

2-jaarlijks onderhoud gasketel Viessman Vitodens 111.

Radiatoren verwijderen voor een verbouwproject

Enkele radiatoren te verwijderen voor de verbouwing van een appartement op het gelijkvloers. 2 radiatoren losmaken om te zandstralen en terug te plaatsen. 1 radiator in keuken verwijderen, 1 radiator in gang verwijderen en 1 handdoekrek te verwijderen in de badkamer.

Nieuw sanitair en centrale verwarming plaatsen

Ik ben opzoek naar een loodgieter die zowel sanitair als centrale verwarming kan plaatsen in een renovatieproject.

Septische put renoveren of vervangen

Rijwoning met septische put in de tuin (4mx5m). Geurhinder en zeer vaak verstopping te wijten aan slechte staat van septische put. Huidige septische put renoveren of vervangen evenals alle leidingen indien nodig om aan te sluiten op rioleringsnet (Farys). Onze septische put loopt nu via de septische put van de buren. Woning van jaren '40 dat wordt gerenoveerd. Alle andere werken volgen hierop.

Onderhoud verwarmingsketels op gas

Graag onderhoud van onze verwarmingsketels op gas. We hebben er drie voor het hele huis; één voor kelder en gelijkvloers, één voor eerste verdiep en één voor tweede verdiep. probleem is dat deze eerste vaak uitvalt waardoor het water ook iet warm wordt om te douchen;

Nieuwe regenwaterpomp plaatsen

Graag asap vervanging van mijn defecte grundfos-regenwaterpomp, en, indien mogelijk, herstel en reiniging regenwatertank.

Gasleiding leggen

Ik wil een nieuwe gasleiding laten leggen van de gasteller naar twee gaskachels en een kookfornuis. Ik wil deze leidingen ook laten keuren.

Carbonfilter en pomp installeren

Ik heb een loodgieter/elektricien nodig. Ons appartement is op de 6e verdieping. De waterdruk is hier laag en tevens is het kraanwater van slechte kwaliteit. Hiervoor heb ik een groot carbonfilter gekocht en een boosterpomp/automatische drukverhogingspomp . Ik heb iemand nodig die het filter + de pomp plaatst. Het is allemaal vrij eenvoudig behalve dat de pomp voorzien moet worden van stroom dat hier niet direct ter plaatse is. Er met een kabel getrokken worden van ongeveer 10 meter. Ik vermoed 2-3 uur werk.

Leveren en plaatsen Grohe Bleu homesysteem + vervangen 1 mengkraan

Wij willen graag in de keuken een Grohe Bleu home systeem (mengkraan en koelststeem) laten leveren en installeren. Tevens dient een mengkraan van een lavabo vervangen te worden.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Ik heb een rijwoning met verwarmingsketel Vaillant TurboMax Pro. Op het systeem zijn 6 radiatoren (verspreid over 4 kamers) aangesloten. Ik heb 3 noden: 1) Sinds gisteren maakt de ketel een vreemd & continue geluid telkens hij aanslaat (zowel voro verwarming als voor warm water). Het klinkt een beetje alsof iets continue ergens tegenaan tikt. Warm water & verwarming werken wel beiden nog. Dit wil ik graag laten nakijken en herstellen. 2) Ik wil graag een thermostaat systeem met verwarming per zones installeren. Ik vraag me af of dit mogelijk is met deze ketel. Eigen zoektocht kwam uit op het EvoHome systeem van Honeywell maar ik sta open voor alternatieve voorstellen. 3) Ik stel me de vraag of deze ketel nog voldoent of of het zinvol of rendabel zou zijn een nieuwe ketel te overwegen.