Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Gent heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Gent u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Gent of directe omgeving.

819 klanten uit Gent bevelen een bij Casius in Gent aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Gent bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: complete CV installatie plaatsen met radiatoren, verwarming binnenzwembad plaatsen, leidingen aanleggen en CV plaatsen, verwarmingsketel en vloerverwarming plaatsen, complete CV installatie plaatsen, verwijderen van stookolietank, warmtepomp installeren, palletkachel plaatsen, complete CV installatie plaatsen met radiatoren, verwarmingsketel plaatsen Vaillant of Buderus, vernieuwen gasketel door een gascondensatieketel of hybride, complete CV installatie plaatsen op aardgas met radiatoren, cV op gas vervangen door pelletkachel, verwarmingsketel plaatsen in garage, verwarmingsketel plaatsen en overschakelen mazout naar aardgas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Gent staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Gent:

Gasleiding doortrekken in horecazaak

Er moet een gasleiding getrokken worden van de kelder tot gelijkvloers.

Dampkap monteren in restaurant

Dampkap van 3 m te monteren. De hoogte van plafond is ongeveer 5m75. Het is voor een asiatische horeca zaak.

Aansluiting installeren voor vaatwas en wasbak

Ik wil een aansluiting voor een vaatwas op mijn wasbak installeren. Ik had graag hiervoor een offerte.

Afvoer douche lekt en te herstellen

Er is een probleem met de afvoer en de plaat onder de douche is niet goed meer. Afvoer douche lekt en plaat onderaan te vernieuwen.

Vervangen van wc en kraan vervangen

Door constante verstoppingen in wc denken we er aan de oude te laten loskoppelen en bekijken of daar het probleem niet zit, mag dan eventueel vervangen worden door een nieuwe wc. Ook nieuwe mengkraan in de douche mag een nieuwe worden en vervangen worden dus. Ook nazicht andere kranen.

Ontkalken van boiler

Aangezien ik verhuis, moet ik mijn boiler laten ontkalken. Ik zoek iemand die me voor 8/8 daar nog mee zou kunnen helpen.

Boiler te herstellen

Er drupt nu al 2 maand water uit mijn boiler. Ik hoopte dat het gewoon over zo gaan, maar helaas. Verwarming op gas. Merk Renova Bulex.

Nieuw toilet plaatsten + klein wasbakje plaatsen

Nieuw toilet en wasbakje plaatsen.Er is nog geen wasbakje aanwezig. Ik zorg zelf voor het toilet en de wasbak. Leggen van leiding en plaatsen.

Onderhouden van inbouwcassette

Jaarlijks onderhoud van mijn inbouwcassette (Wellstraler) voor de brandverzekering.

Herstellen lek aan beerput

Er is een lek in de beerput en zou deze willen laten herstellen

Ontstopping van afvoer

Afvoer in keuken is verstopt. We hebben al enkele keren ontstopper geprobeerd onder veel resultaat. Mijn schoonvader heeft er met iets ingezeten, ook zonder resultaat.

Onderhoud en nazicht gasbrander

Er zou onderhoud en nazicht moeten gebeuren aan mijn valliant turbomag gasbrander. Deze valt regelmatig uit zonder een foutcode te geven ik vermoed de voeler ofwel teveel kalk in de leiding want warmwaterleiding heeft pak minder druk in vergelijking met de koude toevoer

Radiatoren vervangen door convectoren

Momenteel is er centrale verwarming aangesloten op de boiler (bulex), deze werkt nog perfect, maar ik wilde eens informeren wat de prijs ongeveer zou zijn om de radiatoren aan de wand te vervangen door convectoren in de grond, dit zouden 2 stuks zijn.

Vervanging warmwaterboiler

Installatie warmwaterboiler in appartement met afvoerbuis door schacht naar buiten. Waarschijnlijk versleten, nieuwe te plaatsen.

Kranen vervangen van verschillende appartementen

Ik zoek een vakman voor het vervangen van de kranen van 9 appartementen. Er zijn 2 kranen per appartement. Indien de werken goed zijn uitgevoerd kunnen we nog beroep doen op u voor het onderhoud van de CV van het gebouw.

Opsporen en herstellen van waterlek in plafond

Er druppelt water uit plafond onder de badkamer. We veronderstellen dat er lek is in afvoer van douche of bad in badkamer gelegen boven deze plafond.

Herstelling regenwaterpomp WILO TWI5-SE-304EM

De regenwaterpomp blijft draaien, ook als er geen water gevraagd wordt door toilet of buitenkraan.

Vervangen afvoerbuizen

Wij willen een laminaatvloer leggen in de living. Daarom zouden wij ook onze afvoerbuizen willen vervangen,indien nodig. Ook willen wij een isolatieschuim laten aanbrengen onder de ganse living om geurhinder waar we nu last van hebben te vermijden. Totale lengte +/- 9m

Onderhoud ketel Renova Bulex Thematek

Onderhoud: Een 2 jaarlijks onderhoud van verwarmingsketel Renova Bulex Thematek met attest. Werkt op aardgas. Dient voor verwarming en warm water.

Herstelling inbouw gaskachel Wellstraler type k96m

Onze gaskachel is geïnstalleerd in 2003. Opeens werkte de afstandsbediening niet meer. Daarnaast is onlangs onze schoorsteen opnieuw gemetst. Sindsdien werkt onze gaskachel niet meer (enkel waakvlam brandt bij aansteken van kachel). Wellicht is er iets van brokstukken in onze schoorsteen gevallen.

Installatie afvoerbuis kachel

We zoeken een installateur om een dubbelwandige afvoerbuis van de gelijkvloerse verdieping via de schoorsteen naar het dak te installeren. Een houtkachel hebben we al. Hoogte: 2m zwart en 6 meter intuberen.

Vervangen gasgeiser badkamer

Er moet een nieuwe gasgeiser (aardgas) geïnstalleerd worden in de badkamer op gelijkvloers, bij een gezin van 3 personen. We hebben nog geen toestel aangekocht, maar kunnen dat eventueel doen.

Afkoppelen en verwijderen radiator

Onze muren zullen geïnjecteerd worden, en daarvoor moeten er twee radiatoren afgekoppeld, verwijderd en teruggeplaatst worden. De muren worden donderdag 15/6 behandeld, de radiatoren moeten eerder verwijderd worden. Zeer dringend nog voor donderdag dit werkje kunnen uitvoeren.

Waterleidingen naar boven brengen voor een toekomstige badkamer

We zijn een huis aan het renoveren. We maken het zo snel mogelijk woonklaar. Er is een badkamer aanwezig met douche op het gelijkvloers. Op termijn zouden we graag een badkamer hebben op de eerste vedieping met douche/bad en lavabo en eventueel een toilet. We zouden nu de leidingen al willen leggen nu het huis in ruwbouw staat in plaats van later terug muren te moeten uitbreken. We zijn handig dus zouden met een zelfbouwpakket kunnen werken. Maar we hebben graag de expertise van een vakman om ons op gevaren en problemen te wijzen, om mee te bespreken waar de leidingen/afvoer uiteindelijk zullen aangebracht worden en om uiteindelijk de aansluitingen te doen.

Ontkalken van boiler

Aangezien ik binnenkort verhuis moet ik de boiler in mijn appartement laten ontkalken.