Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Gent:

Vervanging binnenwerk 2 hangtoiletten

Het binnenwerk van onze hangtoiletten is versleten en zouden we willen laten vernieuwen. Momenteel trekt het toilet niet goed meer door, alles blijft zitten en doorlopen. Moet dus echt vervangen worden.

Installateur voor ventilatie

Ik ben op zoek naar iemand die een buisventilator kan plaatsen in onze kelder. Het gaat om een buisventilator TD160/100N Silent, lengte 2,5m. De aansluiting kan gebeuren op een bestaand van verluchtingsgat 110mm.

Expansievat gasketel vervangen

We hebben in de zomer onze gasketel laten controleren. Bleek dat het expansievat aan vervanging toe is. Graag wens ik beroep te doen op een specialist, Liefst zo snel mogelijk aangezien het kouder begint te worden en de ketel nu ook vaker werkt om het huis te verwarmen.

Gaskachel opnieuw aansluiten en andere kachel herstellen

Er is een probleem met de beide kachels in mijn nieuwe woning. Eén kachel werd tijdens renovatiewerken losgekoppeld en ik krijg deze niet opnieuw aangesloten. Bij de andere kachel komt er gasreuk uit het toestel zelf.

Ontkalken boiler

Ik wil graag de boiler van 60l laten ontkalken gezien het appartement waarin ik woon binnenkort wordt verkocht. De boiler werkt perfect op dit moment. Boiler: Bulex.

Verwarmingsketel nakijken en herstellen indien nodig

Onze verwarminsketel verliest gemakkelijk druk en valt daardoor geregeld uit. Graag nazicht en eveneens keuring van de verwarmingsinstallatie.

Condensatieketel Bulex onderhouden

Ik zoek een erkende technicus voor het 2-jaarlijks onderhoud, met een reinigings- en verbrandingsattest, van een Bulex Thermomaster F29. Bevindt zich op de zolder.

Onderhouden boiler

Jaarlijkse controle van boiler (gasboiler)

Lek gasleiding herstellen

Er is een klein gaslek vastgesteld in een leiding tussen 2 ruimtes. Het lek zou afkomstig zijn van het gedeelte in de muur. Graag had ik dit gedeelte vervangen gezien. betreft hier klassiek gegalvaniseerde buizen van ongeveer 32 mm.

Onderhouden boiler

Vakman voor de twee-jaarlijkse controle van een gasboiler. De boiler is een Vaillant ecoTEC pro VCW BE 286/3-3-H