Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Gent:

Onderhouden boiler

Vakman voor de twee-jaarlijkse controle van een gasboiler. De boiler is een Vaillant ecoTEC pro VCW BE 286/3-3-H

Geiser op gas van het merk Junckers onderhouden

Onderhoud gasgeiser (merk Junckers) in studio voor verhuis.

Gasketel herstellen

Elke ochtend moeten we de gasketel opnieuw aanzetten want deze valt telkens uit. Hierdoor geen warm water en geen verwarming. Op zoek naar een vakman om dit te herstellen.

Elektrische boiler controleren

Op zoek naar een vakman om de elektrische boiler na te kijken.

Verwarming/koeling installeren in een zaal

We willen een verwarming/koeling installatie in een zaal. De oppervlakte van de zaal is 200 m².

Boiler keuren

Wettelijke keuring van de gasboiler wegens verhuis. (met attest)

Herstellen verwarmingsketel of vervangen toestel

Chauffageketel werkt niet meer. de ventilator van mijn Junkers ZWB 22-28 Top draait niet meer en er is dus geen ontsteking noch vlam. Mogelijks is de ventilator kapot of de printplaat dusverre dat ik het kan analyseren. Het is de bedoeling om te weten wat de exacte oorzaak is, om te weten wat de reparatiekostprijs is en of dit de moeite is. Anders kan er overgegaan worden naar het maken van een offerte voor een NIEUWE ketel. Uiteraard naar een efficiënter model om op lange termijn de kosten terug te verdienen.

Vervangen van gasgeiser

De huidige aardgasboiler is een type open gasgeiser. Bij renovatie van de badkamer willen we deze eventueel vervangen. De badkamer bevindt zich onder een plat dak.

Vervangen van buizen onder terras

Een aantal buizen (regenput/beerput) moeten vervangen worden door nieuwe buizen. Daarvoor moet het terras opengebroken worden, waarna het ook opnieuw hersteld moet worden. Het terras meet ongeveer 7 op 3 meter. Het betreft een rijhuis dus er moet door het huis heen gegaan worden met het materiaal