Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor plaatsen cv en sanitair:

Plaatsen CV en sanitair

Het betreft een renovatie, alles moet vernieuwd worden. Leidingen en verwarming dient geplaatst te worden in een huis. benedenverdieping frituur, bovenverdieping appartement.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv en sanitair uit heel België:

Huidige ketel vervangen door nieuwe HR ketel op gas

Graag een nieuwe ketel plaatsen. Voorkeur een gasketel. Graag een HR ketel. De cv ketel vervangen van stookolie naar gas- momenteel mazout maar verbruik is heel hoog, enorm. Graag ter plaatse komen kijken.

HR ketel plaatsen in appartement

Met aardgas. Graag een HR ketel. Bestaand appartement 111 m² momenteel elektrisch verwarmd, graag CV in heel appartement.

Complete CV installatie plaatsen

Volledig nieuwe installatie plaatsen. Het is een bestaand huis zonder centrale verwarming. Graag komen kijken ter plaatse.

Complete CV installatie

Complete cv installatie plaatsen. Tussen de 5 en 10 kamers verwarmen. Graag meer info over de mogelijkheden en verschillende prijzen. Woning is renovatie zonder verwarming.

Verwarming plaatsen in veranda

We zijn een veranda aan het bouwen en willen er verwarming in. We hebben cv op aardgas, dus wellicht de leidingen door te trekken. Binnen een tweetal maanden moet de veranda klaar zijn.

Warmtepomp plaatsen

Verwarming op gas momenteel. Verwarming van water (Sanitair), Verwarmen en/of koelen van een gebouw De bestaande CV is nog vrij nieuw (+- 10 jaar oud). We overwegen zonnepanelen voor de productie van elektriciteit en wilden weten of het mogelijk is om bij deze ook een zonneboiler op de bestaande installatie aan te schakelen.

Renovatie van rijwoning

Renovatie van rijwoning: afkappen van pleisterwerk en behandeling opstijgend vocht (8m), verwijderen behangpapier, muren afwerken met fix en finish, plaatsen van nieuwe plafonds (+/- 100m2) of renovatie bestaande plafonds, installatie nieuwe badkamer (hangtoilet, douche, lavabo), installeren centrale verwarming + ketel cv en ww, plaatsen nieuwe vloer op glv (bovenop bestaande vloer) (+/- 60m2), plaatsen van laminaat/parket op de 1eV (+/- 35m2), plaatsen keuken

Uitbreiden van huidige installatie verwarming op zolder

Op aardgas. Uitbreiding van bestaande cv installatie. Voor een zolder te verwarmen. Plaatsen én om kasten van convectoren in een gerenoveerde zolder van 100 m² (zadeldak, nok 4 m) naast isolatie op kniehoogte, aan te sluiten op reeds bestaande cv-installatie (aardgas). Volgens berekeningen op het internet heeft de ruimte 11. 000 Watt nodig om comfortabel op 22 graden te worden verwarmd. Er zal ook met een hoekstuk van 90° lucht uitlaat moeten worden gewerkt.

Partners

Partners van Casius