Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor plaatsen cv en sanitair:

Plaatsen CV en sanitair

Het betreft een renovatie, alles moet vernieuwd worden. Leidingen en verwarming dient geplaatst te worden in een huis. benedenverdieping frituur, bovenverdieping appartement.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv en sanitair uit heel België:

Nieuwe cv ketel op pellets met boiler

Ik zou graag een nieuwe cv ketel laten plaatsen op pellets met een boiler erbij van 200 l.

Centrale verwarming te verplaatsen

Graag wil ik mijn CV van 1 m² groot tegen een andere muur plaatsen. Mijn CV staat nu achter een kast en de warmte hiervan is niet optimaal. Adresgegevens bij afspraak.

Nieuwe CV installatie plaatsen

Nieuwe installatie warm water (zonneboiler) in combinatie met CV ketel. De radiators hoeven niet vervangen te worden. Graag advies en prijsofferte.

Nieuwe ketel plaatsen merk Radson EHRE - Buderus

Vervangen van ketel Radson-Bosch gas CV-ketel model EHRE 700/900 door een nieuwe ketel. Het water is appart, dat is van Viessman. Enkel de ketel.

Plaatsen cv-installatie

Appartement met 1 slaapkamer, 1 badkamer, aparte WC en 1 woonruimte met living en keuken. Momenteel geen centrale verwarming, enkel een gaskachel in de living. Hoeveel zou het ongeveer kosten om hier centrale verwarming te installeren?

Plaatsen van cv ketel

Momenteel staat er een ketel (CV en SWW) voor het huis + fabrieksloods ernaast. Toekomstige ketel zal enkel voor CV zijn en enkel voor het huis.

Vernieuwen van gasverwarming

In onze woning verwarmen wij nu met een aardgaskachel. Wij zouden graag van de aardgaskachel af willen en CV op aardgas nemen bij het verbouwen van onze woning. We hebben momenteel een oude gaskachel, ook plaatsen van radiaotoren. Best ter plaatse komen kijken, advies, prijsofferte.

Renovatie appartement bestaande uit 2 verdiepingen

Grondwerken, strippen en uitslijpen muur voor elektriciteit/CV wordt door ons gedaan. Wij zoeken nog een aannemer voor volgende werken: Schouw keuken verwijderen Buizen riolering vernieuwen Vochtprobleem aanpakken: - impregneren (vocht uit de grond) - kelder volledig bezetten met waterdichte cement Leggen van buizen/afvoeren keuken, badkamer en washok, verwarming Betegelen keuken, gang en badkamer (totaal +/-50m²) Plaatsen 3 binnendeuren Trap vernieuwen + bergingsysteem onder trap maken Elektriciteit: standaard aanleggen CV: aanleggen van condensatieketel + 5 radiatoren (standaard) = thermostaat Sanitair: kleine badkamer. Plaatsen van dad, wc, lavabo = afvoeren. Plafonds: plaatsen thermogyproc 25m² bezetten van de 2 verdiepingen

Partners

Partners van Casius