Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor plaatsen cv en sanitair:

Plaatsen CV en sanitair

Het betreft een renovatie, alles moet vernieuwd worden. Leidingen en verwarming dient geplaatst te worden in een huis. benedenverdieping frituur, bovenverdieping appartement.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen cv en sanitair uit heel België:

Vernieuwen CV ketel

Momenteel hebben we een ketel (volgens foto's denk ik condesatieketel) +/- 15 jaar oud, maar al veel kosten aan geh Volledig nieuwe ketel t met water verzachter te plaatsen. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas

Complete CV installatie op gas plaatsen

Verwarmingsinstallatie dient geplaatst te worden in nieuwbouw. Vloerverwarming met radiatoren op aardgas.

Complete CV installatie plaatsen

Momenteel elektrische verwarming op accumulatoren en radiatoren. Ook het water wordt elektrisch verwarmd. Ik zou willen weten of de overstap naar pellets zowel voor verwarming als warm water voordeliger zou zijn. Werken zouden voorzien worden volgende zomer Het gaat om een leefruimte, keuken, 3 slaapkamers beneden, badkamer en bureau. Deze wordt later uitgebreid met nog 3 extra slaapkamers en kleine badkamer boven.

Complete CV installatie met nieuwe radiatoren

Er zouden 6 oude chauffages vervangen moeten worden door nieuwe (kleinere). Ook moet de oude mazoutketel en alle aanhang hiervan worden verwijderd en nieuwe plaatsen. Omschakeling naard aardgasverwarming.

Complete CV installatie plaatsen

Complete CV installatie: Prijs indicatie voor een huis dat wij op het oog hebben: Betreft 1 slaapkamer een nacht hal een woonkamer en inkomhal en een badkamer moeten verwarmt worden is een bescheiden woning van 100 m².

Nieuwe kraan plaatsen

Nieuwe kraan plaatsen op spoelbak in keuken. Probleem oplossen om druk op niveau te zetten van onze CV.

Verwarmingsketel plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Momenteel staat de cv gasbrander in kelder met schouwaansluiting. Nieuwe ketel zou met muurdoorvoer moeten. Brander staat op ongeveer 2 m van buitenmuur. Huidige brander is Vaillant VK37HR. 37KW. Op aardgas.

Verwarmingsketel plaatsen

Renovatie van een rijtjeshuis. Vast huis wordt in éérste fase geïsoleerd, aanbouw die we later gaan isoleren. Nog geen cv aanwezig. Liefst zelf de leidingen klaar leggen en ketel plaatsen+aansluiten. Advies, testen en keuren door een installateur , aard van de ketel weten we nog niet juist , graag advies rond een HR ketel-pellet ketel ofwel een warmtepomp lucht-water.

Partners

Partners van Casius