Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor nieuw sanitair en centrale verwarming plaatsen:

Nieuw sanitair en centrale verwarming plaatsen

Ik ben opzoek naar een loodgieter die zowel sanitair als centrale verwarming kan plaatsen in een renovatieproject.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuw sanitair en centrale verwarming plaatsen uit heel België:

Totaalrenovatie appartement

Totaalrenovatie van een appartement op gelijkvloers in schaarbeek: centrale verwarming, elektriciteit, ramen,isolatie, sanitair, isolatie, ventilatie, bezetting en keuken. Oppervlakte : 2 etages. 120 m².

Zonneboiler plaatsen

Individuele zonneboiler voor een appartement op de 1e verdieping (van een gebouw met een plat dak). Momenteel is er een kleine gasboiler in het appartement voor het warm water (sanitair en keuken). De centrale verwarming gebeurt via een stookoliebrander in de kelder, die wordt gedeeld met de tweede verdieping. Het gebouw telt 3 verdiepingen en heeft meerdere platte daken. Oppervlakte van het appartement = ca 90 m2, 5 radiatoren.

Zonneboiler plaatsen

Huis is in renovatie. Dak is gedaan (Platdak EPDM 2e verdiep =8 cm PIR en 15 cm glaswol). Schuine helling tussen 1e en 2e verdiep = dakpannen met daaronder 15 cm glaswol + 3 cm PIR platen. 1e verdiep = EPDM dak met 8cm PIR platen. Condensatiegaswandketel in combinatie met zonneboiler (VAILLANT AUROSTEP?). Zonne-energiesysteem volgens leegloopprincipe. Liefst vlakkeplaatcollectoren. Combinatie centrale verwarming en sanitair warmwaterproductie.

Lucht - Water warmtepomp plaatsen en installeren

Een lucht water warmtepomp plaatsen en installeren. Er is nu centrale verwarming en sanitair waterverwarming op mazout. Bewoonbare oppervlakte is ongeveer 120 m². Dit is een alleenstaande woning.

Algemeen aannemer voor renovatie halfopen bebouwing

We zijn op zoek naar een algemeen renovatie aannemer. De algemene renovatie aannemer coördineert alles werken en voert ze (deels) uit. Er mogen verschillende aannemers zijn maar iemand moet de planning verzorgen. *Isolatiewerken: Thermische Isolatie en luchtdichtheid zolder. Vloer isolatie gelijkvloers *Sanitair: Vervanging galvanische waterleiding *Ventilatie: Balansventilatie met warmterecuperatie (Type D). Vraag gestuurd te voorzien in badkamer en douche/wc *Elektriciteitswerken *Centrale verwarming: Vervanging leidingen, plaatsen vloerverwarming. Intelligente zone regeling *Zonneboiler *Rioleringswerken *Renovatie Zolder *Renovatie Badkamer *Renovatie Trap en gangen *Renovatie Gelijkvloers *Renovatie Douche/wc *Nieuwe Keuken *Kastenwand living

Plaatsen van HR ketel

De huidige gaswandketel is defect en dient vervangen te worden-graag een HR ketel. De installatie staat in voor de centrale verwarming van een rijhuis en voor het sanitair warm water (enkel badkamer). De ketel is geplaatst op de tweede verdieping, met een afvoer door het dak. Het merk van de ketel is van ondergeschikt belang, zolang de kwaliteit voldoende is. Gezien de huidige ketel op dezelfde plaats is geïnstalleerd zijn de nodige leidingen aanwezig.

HR ketel plaatsen in combinatie met vloerverwarming

Nieuwe ketel plaatsen door een HR ketel op gas. Vervanging mazoutbrander door gas in alleenstaande woning 200 m², 30 jaar oud maar goed geïsoleerd en volledig uitgerust met centrale vloerverwarming Ketel en sturing te vervangen met inbegrip van sanitair water voor de badkamer voor gezin van drie personen. Graag in optie een regeling die de kranen op de collectoren draadloos kan sturen zodat behoefte per vertrek geregeld kan worden. Voorkeur voor H-107.

Badkamer renoveren

Badkamer van 1987. Vocht in muur aanpalende kamer door barsten in de muurtegels (zijde bad + douche= muur van 2. 70 m). + gebrek aan verluchting andere muur van 2.70 meter. Met en enkele lavabo met kast onder + Spiegel + langs beide zijden een kolomkast + wc. Muur 1 van 2. 30 m: met deur - aan linkerzijde +/- 50 cm tot aan muur (zijde lavabo en wc), aan rechterzijde van de deur douche (+/- 80 cm diep) Muur 2 van 2. 30 m: centrale verwarming + op 1. 45 m een rechthoekig klapraam van 1. 25 m breed en 0. 65 m hoog Sanitair vernieuwen, Badkamermeubel plaatsen, Nieuwe vloer leggen. De oppervlakte van de badkamer is (Bij benadering) : 2. 70 m diep 2. 30 m breed. Graag komen kijken ter plaatsen.