Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor radiatoren verwijderen voor een verbouwproject:

Radiatoren verwijderen voor een verbouwproject

Enkele radiatoren te verwijderen voor de verbouwing van een appartement op het gelijkvloers. 2 radiatoren losmaken om te zandstralen en terug te plaatsen. 1 radiator in keuken verwijderen, 1 radiator in gang verwijderen en 1 handdoekrek te verwijderen in de badkamer.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor radiatoren verwijderen voor een verbouwproject uit heel België:

Afkoppelen en verwijderen radiator

Ik wil graag 4 radiatoren loskoppelen en volledig verwijderen in een appartement met blok verwarming. In de toekomst wil ik nieuwe gaan plaatsen.

Schilder -en behangwerken uitvoeren

Behangen van 2 kamers van 4x4m, inclusief huidig papier verwijderen en muren bijwerken. Ook 2 radiatoren en 2 rolluikkasten te herschilderen.

Lucht - water warmtepomp installeren

Graag de volledige woning verwarmen /koelen via bestaande radiatoren. Geïsoleerde spouwmuren en dik dubbel glas. 11 radiatoren beneden en 4 boven. Huidige verwarmingsketel en brander op mazout opgesteld in kelderruimte. Deze installatie graag verwijderen om plaats te maken voor te installeren warmtepomp. Buitenunit zou op het plat dak boven de kelderruimte kunnen .

Vervangen kranen radiatoren + verwijderen radiator

De verwarming gebeurt aan de hand van mazout. De mazoutketel staat beneden in de kelder. Er zitten aparte meters op de radiatoren. Op de verwarming op te zetten dient elke verwarming apart open gezet te worden. Enerzijds wens ik de oude draaiknoppen te vervangen door nieuwe draaiknoppen. Ene radiator verwijderen. Thermostatische kranen plaatsen .

Hybride warmtepomp te plaatsen

Plaatsen gaswarmtepomp en verwijderen oude stookolieketel Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op warm sanitair water

Uitbreken gaskachel en plaatsen cv op pelletketel

Momenteel hebben we een vrijstaande gaskachel in de keuken, een inbouw in de woonkamer en een vrijstaande op 1 slaapkamer. Graag had ik de inbouwgaskachel laten verwijderen aangezien die niet meer werkt. Pelletketel te zetten voor centrale verwarming en ook radiatoren en collectoren.

Verwijderen van radiator

We zijn van gasverwarming overgeschakeld naar een warmtepomp. Graag hadden we nu de bestaande radiatoren laten weghalen en de leidingen ledigen & afdichten.

Mazoutketel verwijderen en nieuwe gasketel plaatsen voor open bebouwing

Mazoutketel verwijderen, gasketel plaatsen, bestaande leidingen en radiatoren worden verder gebruikt. Het is een open bebouwing alles is op gelijkvloers. Het zijn 3 slaapkamers, woonkamer en keuken, badkamer , een hal en een grote veranda daar staan ook twee radiatoren. Geen radiatoren te plaatsen, huidige blijven gebruiken.