Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor thermostaat verwarming installeren:

Thermostaat verwarming installeren

Thermostaat: beneden is er vloerverwarming met thermostaat. Boven zijn er echter ook nog 2 radiatoren die ik nu enkel manueel kan bedienen. Vermoedelijk heb ik hier een tweede thermostaat voor nodig (eventueel bedienbaar met een app?)
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor thermostaat verwarming installeren uit heel België:

Herstellen ferroli gasketel

Ferroli gasketel van 14-15j herstellen. Heeft 6m geleden zijn onderhoud gehad maar weigert warm water te geven tenzij men thermostaat van verwarming aan zet de ketel reset. Ook foutmelding F5.

Thermostaat installeren

Ik beschik over elektrische vloerverwarming uit de jaren '70 en zou graag een thermostaat in de woonkamer later plaatsen. Dat mag een slimme thermostaat zijn, als dat compatibel is met de verwarming.

Installeren van cv op aardgas

Gewenste werken: afbreken oude mazout ketel - plaatsen de dietrich EMC - 24PLUS verwarming modulerende thermostaat met draad - geen buitenvoeler - geen apps gedoe aansluiting schouw B23 - hoogte schouw 3 meter voeren - 11 meter flexibele gasbuis leggen 4 meter grijze pvc buis 32mm voor condens afvoer

Installatie Nest thermostaten op bestaande verwarmingsinstallatie zonder bekabeling

Ik heb een klassiek verwarmingssysteem met een ACV Delta ketel van 1995 op mazout, en 1 verwarmingscircuit met verschillende radiatoren op 2 verdiepen. Er is geen thermostaat meer en ook geen bekabeling meer tussen woonruimte en ketel. Bedoeling is dat er in de woonruimte en in de badkamer een thermostaat komt die de ketel aansturen. Bv indien het in de woonruimte warm is maar de badkamer vraagt warmte dat de circulatiepomp/verwarming toch werkt. Dat mag eenvoudige oplossing zijn of meer gesofisticeerd via Nest of slimme radiatorkranen op elke radiator.

Elektriciteitsproblemen oplossen

Problemen met verwarming, thermostaat en stopcontact. Dit is niet veilig bijgeplaatst en werkt niet naar behoren is niet aangesloten. Verzekeringskast is met een plank dicht gedaan.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Ik heb een rijwoning met verwarmingsketel Vaillant TurboMax Pro. Op het systeem zijn 6 radiatoren (verspreid over 4 kamers) aangesloten. Ik heb 3 noden: 1) Sinds gisteren maakt de ketel een vreemd & continue geluid telkens hij aanslaat (zowel voro verwarming als voor warm water). Het klinkt een beetje alsof iets continue ergens tegenaan tikt. Warm water & verwarming werken wel beiden nog. Dit wil ik graag laten nakijken en herstellen. 2) Ik wil graag een thermostaat systeem met verwarming per zones installeren. Ik vraag me af of dit mogelijk is met deze ketel. Eigen zoektocht kwam uit op het EvoHome systeem van Honeywell maar ik sta open voor alternatieve voorstellen. 3) Ik stel me de vraag of deze ketel nog voldoent of of het zinvol of rendabel zou zijn een nieuwe ketel te overwegen.

Nieuwe termostaat plaatsen

Centrale verwarming met 2 zones, beneden met vloerverwarming en boven met radiatoren. Ook de verwarming van het zwembad is aangesloten op dezelfde ketel, een Buderus ketel. De regeling/thermostaten doen het niet meer zo goed, en dus wil ik een nieuwe, slimme thermostaat plaatsen.

Vervangen cv ketel door HR condensatieketel

Ik wil mijn CV ketel op gas vervangen door een HR condensatieketel. Momenteel hangt er een Bulex thematek F24E-B. De ketel zorgt zowel voor verwarming als voor warm water van een appartement van ongeveer 90m2 met 6 radiatoren. Thermostaat is een mechanische.