Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Gentbrugge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Gentbrugge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Gentbrugge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Gentbrugge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Gentbrugge:

Leidingen water en gas vervangen

Leidingen water en gas van >40j oud vervangen. Zijn aan het roesten.

Nieuwe geiser en mengkraan

Onze Bauknecht geiser is defect, kan waarschijnlijk nog wel gerepareerd worden, maar het is (hoog) tijd voor een nieuwe. Hij moet warm water leveren voor bad/douche en de keuken. Geiser mag van goede kwaliteit zijn (de vorige heeft het 25 jaar uitgehouden). Ook de mengkraan (Hans Grohe) uit de keuken is aan vervanging toe.

Vervangen regenwaterpomp

Onze regenwaterpomp dient vervangen te worden, de toevoerleiding en afvoerleiding mogen behouden blijven. De 2 voetsteunen staan op 30 cm van elkaar.

Verplaatsen verwarmingsketel cv

Verwarmingsketel Vaillant moet verplaats worden naar de kelder. Gasleiding en ander steek en retour leidingen aanpassen.

Nest thermostaat installeren

Nest installeren op bestaande Bulex CV.

Herstellen toilet en boiler

In de woning die ik verhuur zijn er problemen met het toilet, de boiler en verwarming. Het toilet spoelt niet goed door. Water komt steeds naar omhoog en trekt heel langzaam weg. Put werd nog geledigd in mei 2019. Boiler (Bulex Opalia C14 - 2010 ) valt ook regelmatig uit en volgens de huurder moet hij de gaskachel afleggen om de boiler opnieuw te kunnen opstarten. Het duurt dus soms heel lang vooraleer hij warm water heeft om 's ochtends te douchen en dit is heel frustrerend voor de huurder. Heb zelf nog in deze woning gewoond, maar nooit deze problemen gehad...

Ontkalken van elektrische boiler thermor aci

Het controlelampje van mijn thermor aci elektrische boiler van 75 liter blijft knipperen - al blijft de boiler warm water geven. Waarschijnlijk moet die ontkalkt worden.

Een waterpomp plaatsen (alle voorzieningen zijn er al, juist monteren )

Zouden graag een waterpomp 'Domina 45" 140/45 B 11 AUT laten plaatsen in ons appartement . Wat zou de kostprijs pomp en plaatsen zijn . Ze is momenteel verwijderd. Zouden ook willen dat je ze ieder jaar komt nazien. De pomp zorgt ervoor dat het regenwater voor sanitair gebruik wordt . Momenteel gebruiken we leidingswater . Hebben een put van 10.000 Liter regenwater . De pomp is op een gemakkelijk plaats te monteren en na te zien . Het gebouw is 6 jaar oud ! Zouden graag een offerte hebben :nieuwe pomp, plaatsen en nazicht ieder jaar .

Grondwaterput boren

Graag had ik op korte termijn een waterboring gehad (of minimaal geweten wat ik die te voorzien). Kunnen jullie mij een offerte bezorgen voor het aanboren van grondwater voor privé-gebruik (tuin sproeien, eventueel wc’s).

Boiler keuren

2 jaarlijkse keuring van boiler