Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Gentbrugge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Gentbrugge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Gentbrugge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Gentbrugge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Gentbrugge:

Grondwaterput boren

Graag had ik op korte termijn een waterboring gehad (of minimaal geweten wat ik die te voorzien). Kunnen jullie mij een offerte bezorgen voor het aanboren van grondwater voor privé-gebruik (tuin sproeien, eventueel wc’s).

Boiler keuren

2 jaarlijkse keuring van boiler

Plaatsen terugslagklep

Na controle van de watermeter brief ontvangen van Farys dat de centrale beveiliging niet (correct) geplaatst is. Een door Belgaqua goedgekeurde EA-terugslagklep moet vlak na de watermeter geplaatst zijn. De aanpassingen moeten binnen de 2 maanden uitgevoerd worden met foto als bewijs.

Zonneboiler Hewalex onderhouden

Ik zoek een installateur voor nazicht van circulatiepomp en vloeistof vervangen.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Het betreft een bestaande woning uit 2003, het EPC bedraagt 170. Er zijn 2 verdiepingen (+ gelijkvloers). Hoofdzakelijk dient er 53m² bewoonbare ruimte (living, keuken, badkamer) verwarmd te worden, op termijn mogelijks 25m² extra. Nu verwarming cv op gas.

Cv leidingen, ketel en waterleidingen vervangen

Onze water- en CV leidingen zijn meer dan 35 jaar oud. Dagelijks drukverlies van 1,5 bar in de ketel, wat duidt op een lek. Prijsofferte voor vervangen leidingen water plaatsen nieuwe ketel.

Onderhoud gasketel Dietrich

Wij zijn eigenaar en beschikken over condensatieketel De Dietrich – 7 jaar oud – voor gezinswoning, verwarming en warm water.

Complete CV installatie op gas plaatsen

Complete cv installatie plaatsen op gas Oppervlakte van 80m² Een totale renovatie project . Voor een rijwoning gelijkvloers, 2 verdiepen.

CV op aardgas aanleggen

Wij hebben in ons huis nog geen centrale verwarming en willen hierover advies om dan vervolgens over te gaan tot plaatsen hiervan. In renovatie aanleggen van Cv op gas. Oppervlakte :111m²

Huidige ketel vervangen door Vaillant of Junckers

We zijn op zoek naar een nieuwe condensatieketel. Momenteel hebben we een Chappee Luna 3, maar we zitten met een lekkage die we mogelijks niet meer gedicht krijgen. Indien dit het geval zou zijn, willen we graag een nieuwe ketel zetten. Alleszins niet meer van dit merk. Liefst Junkers of Vaillant.