Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor huidige ketel vervangen door vaillant of junckers:

Huidige ketel vervangen door Vaillant of Junckers

We zijn op zoek naar een nieuwe condensatieketel. Momenteel hebben we een Chappee Luna 3, maar we zitten met een lekkage die we mogelijks niet meer gedicht krijgen. Indien dit het geval zou zijn, willen we graag een nieuwe ketel zetten. Alleszins niet meer van dit merk. Liefst Junkers of Vaillant.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Gentbrugge (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor huidige ketel vervangen door vaillant of junckers uit heel België:

Nest thermostaat installeren

ik zou de bestaande draadloze thermostaat (Buderus RC35) van de Buderus verwarmingsketel (type : Logamax plus GB 142 30, gaswandketel) willen vervangen door een draadloze NEST thermostaat. Reden : het zender bereik van de huidige thermostaat is onvoldoende, waardoor we verplicht zijn om de thermostaat binnen een cirkel van ca maximaal 5 tot 6 meter van de ketel te zetten. Betreft een gerenoveerde rijwoning. Het gewenste zenderbereik zou rond de 20 meter moeten zijn.

Vervangen bestaande combinatieketel

Momenteel hebben wij een oude ACV Delta C45 ketel voor de centrale verwarming en warm water, en deze was voorzien om volgend jaar vervangen te worden, maar heeft het nu volledig begeven. Deze zou dus vervangen moeten worden. Inhoud huidige ketel: 68L verwarming // 83L warm water Output is 45kW (+ 40kW?) Kan het plaatje niet helemaal lezen. Gezien wij momenteel geen verwarming/warm water hebben, zou dit binnen een redelijke termijn moeten uitgevoerd worden.

Installatie gas-condensatieketel ter vervanging van huidige ketel

Onze huidige verwarmingsinstallatie (op gas) dient te worden vervangen. We willen hiervoor een gascondensatieketel (zonder warmwatervat) laten installeren. Werken betreft: gascondensatieketel installeren, schouw tuberen, enkele aanpassingen aan de buizen, nieuwe thermostaat (type: smart thermostat).

Vervangen gaskachels door centrale verwarming

In het voorste gedeelte van mijn huis staat onze verwarmingsketel. Hierop zijn al twee radiatoren aangesloten (slaapkamer en badkamer). Achter dit eerste gedeelte zit een ruimte van zo'n 4 meter breed op een 20 meter lang (dus ongeveer 80 m2). Daar staan nu 2 gaskachels. Een eerste bij de eetplaats en een tweede bij de zetels. Ik had graag gekeken of ik deze gaskachels kan laten vervangen door radiatoren op de CV. Er zullen dus leidingen naar de woonkamer moeten komen. Dit is net achter de garage waar de ketel staat. Ik denk dat ik 2 radiatoren zal nodig hebben om een mooie verdeling van de warmte te hebben. Momenteel staat de thermostaat op de badkamer, maar ik zou nu graag een (slimme) thermostaat in de woonkamer hebben.

Zonneboiler en hybride warmtepomp plaatsen

Nu Cv ketel mazout aanwezig voor warm water en sanitair. Vervangen door nieuw zonneboiler en geothermische warmtepomp.

Mazoutketel vervangen

Oude ketel op mazout moet vervangen worden door terug een ketel op mazout.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Het is de bedoeling de oude mazoutketel te vervangen. De lucht water warmtepomp zou dienen voor de verwarming van sanitair water en verwarming. Het zou dienen voor een appartement met twee verdiepen. Elk verdiep heeft een woonruimte van ongeveer 145 vierkante meter. Momenteel worden de twee appartementen met één ketel verwarmt. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen.

Chaffoteaux herstellen of vervangen

Verwarmingsketel Chaffoteaux - Niagara C Verwarming werkt niet meer maar er is wel nog warm water. De ketel is 10 jaar oud. Herstellen of vervangen.

Partners

Partners van Casius