Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor huidige ketel vervangen door vaillant of junckers:

Huidige ketel vervangen door Vaillant of Junckers

We zijn op zoek naar een nieuwe condensatieketel. Momenteel hebben we een Chappee Luna 3, maar we zitten met een lekkage die we mogelijks niet meer gedicht krijgen. Indien dit het geval zou zijn, willen we graag een nieuwe ketel zetten. Alleszins niet meer van dit merk. Liefst Junkers of Vaillant.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Gentbrugge (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor huidige ketel vervangen door vaillant of junckers uit heel België:

Verwarmingsketel plaatsen

Lekkage in bestaande ketel Buderus (10jaar) vervangen door nieuwe in appartement 135 m². De ketel moet op gas werken .

Installeren verwarmingsketels

Voor een herenhuis dat opgesplitst dient te worden in 2 appartementen zou ik 2 aparte ketels laten installeren. Op 2 gerenoveerde slaapkamers op zolder moet er nog een verwarming geïnstalleerd worden. De oude ketel en constructie in de kelder moet weg. De boiler op zolder moet weg. Alle leidingen dienen nagekeken en of vervangen te worden. Het huis in goede staat, is reeds opgeknapt

CV ketel vervangen

We willen onze oude stookolie ketel vervangen met een efficientere oplossing. We zijn niet zeker wat de beste keuze is: gas/stookolie/warmtepomp.

Water - water warmtepomp plaatsen

Wij overwegen om onze oude mazoutketel te vervangen door een warmtepomp. Deze zou het huis moeten kunnen bijverwarmen want de leefruimte verwarmen doen we met onze houtkachel in de koude periodes. Het afbreken van de oude ketel zou ik zelf kunnen doen als dit het kostenplaatje zou drukken. Het warm water zouden we ook willen verwarmen met de warmtepomp. De woning bestaat uit 2 verdiepen, met 185m² bewoonbare oppervlakte. Het grondwater zit bij ons in de regio niet zo diep. Onder de bestaande ketel bevindt zich een kruipkelder over het hele huis. Wij zijn met 2 bewoners. De verwarmingselementen zijn oudere convectoren (geen vloerverwarming). Er is ook een tuin aanwezig. Vrijstaand gebouw.

Nieuwe gasketel of combiketel plaatsen

Ik wil mijn huidige CV-ketel vervangen door een nieuwe ketel op gas of een combiketel.

Verwarmingsketel in appartementsgebouw vervangen

Vervanging bestaande ketel op aardgas in appartementsgebouw. Ketel van bij Vaillant Ketel is nu 21 jaar. Het gaat om 10 appartementen.

Vervangen cv mazout door gasketel

Wil de oude cv mazout vervangen door hogerendementscondensatieketel op gas. Zou willen dat de nieuwe ketel op de zolder staat. Er is voor het ogenblik nog geen gas die binnenkomt in huis.

Huis renoveren

Het gaat om een huis met meer dan 250 m² woonoppervlakte. Raam en deurkozijnen (47 vierkante meter) dienen vervangen te worden. Nieuwe CV ketel plaatsen. Badkamer verbouwen op eerste verdieping, kamer aangrenzend met een douche gedeelte. muren dienen geplijsterd te worden. Begane grond schuifpui aanbrengen. vaste trap maken naar zolder, op dit moment is er een vlizotrap. zolder moet volledig geisolleerd worden en slaapkamer van gemaakt worden. op zolder moet er ook een douche komen