Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Grimminge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Grimminge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Grimminge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Grimminge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Grimminge:

Lek in afvoer water in kelder

Afvoer keukenwater en badkamerwater lek ,water loop in de kelder, Putje waarschijnlijk aan de oorzaak, Grond rondom doordrongen van afvoerwater.dorpel veranda reeds los

Plaatsen nieuwe gasbrander in garage

Nieuwe gasbrander plaatsen voor oppervlakte van ong. 150m². Momenteel mazoutketel die ook moet verwijdert worden.

Vloerverwarming infrezen

We zouden graag vloerverwarming plaatsen maar graag infrezen voor living en keuken ongeveer 60m².

Grond - water warmtepomp plaatsen

Installatie van warmtepomp bij renovatieproject. Nu staat er nog niks.

Bestaande regenwaterput en nieuwe pomp ingebruikname stellen

De ondergronds regenput terug ingebruikname stellen, ook nieuwe installeren met pomp werkt ook niet meer. Deze regenput is niet meer in gebruik en zouden wij graag opnieuw gebruiken (of een nieuwe installeren). Ook aansluitingen, bv op wasmachine...

Doorstroomboiler plaatsen

Momenteel verwarmen wij elektrisch via een infraroodverwarming én houtkachel. Een kleine boiler van 50 liter zorgt voor ons warm water. Wij hebben geen gas. Een hoge factuur elke maand is het resultaat. Dit is hoe wij dit zouden oplossen: Wij hadden graag een doorstroomboiler geplaatst en verwarming op basis van water (gelijkvloers en 1ste verdieping)

Airco plaatsen

Airco plaatsen in de veranda. Ter plekke de mogelijkheden bekijken.

Vervanging van een bestaande ...

Vervanging van een bestaande verwarmingsketel op aardgas (momenteel Elcomat 90 met boiler) door een door u voor te stellen oplossing (HR Top, condensatieketel, al dan niet met boiler - voor ons enkel nodig indien vereist om het huidige comfortniveau te behouden), het vervangen van thermostatische kranen op 13 radiatoren en eventueel het installeren van radiatoren in 3 bijkomende kamers.