Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Grotenberge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Grotenberge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Grotenberge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Grotenberge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Grotenberge:

Regenwaterpomp vervangen

Mijn pomp wil geen regenwater meer aanzuigen. Op de presscontrol komt er steeds failure op.

Regenwaterput graven en plaatsen

Regenwaterput of grondwaterput plaatsen met installatie voor gebruik voor toilet e.d.. Momenteel kleine waterput van ong. 1500L waarvan water wegloopt via septische put. Graag een grote put.

Plaatsen terugslagklep

EA-Terugslagklep door Belgaqua goedgekeurd, plaatsen vlak na watermeter. Na controle heeft men brief ontvangen van Farys dat centrale beveiliging niet, of niet correct geplaatst is.

Vervangen oude waterpomp door stiller model met droogloopbeveiliging.

Nieuwe regenwaterpomp plaatsen. Graag stil model met droogloopbeveiliging. Momenteel oude, werkende, maar veel te luide regenwaterpomp die aan muur hangt boven wasbak in garage.

Plaatsen van radiatoren en aansluiten aan ketel

8 Radiatoren plaatsen. Sleuven maken in chape. Radiatoren aansluiten. Ook aansluiten aan ketel en gasaansluiting Fluvius.

Herstelling van renova bulex verwarmingsketel

Het expantieventiel van mijn verwarmingsketel renova bulex type 4616 lekt. Dit moet zsm hersteld worden.

Grondwaterput boren voor tuin

Grondwaterput boren en pomp installeren. Niet voor drinkbaar water, enkel om tuin te besproeien.

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler plaatsen op schuin dak. Momenteel gasketel voor warm water.

Nieuwe condensatieketel op gas met zonneboiler plaatsen

Momenteel staat er bij ons een gasketel van 15 jaar oud. Graag had ik een offerte voor een gasketel (condensatieketel) in combinatie met een zonneboiler + 5 of 9 (lage temperatuur) radiatoren.

Onderhoud gaswandketel

Tweejaarlijks onderhoud gaswandketel Niagara Delta Chaffotaux & Maury.