Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Herzele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Herzele.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Herzele of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Herzele die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Herzele:

Waterpomp plaatsen

Waterpomp plaatsen waardoor we gebruik kunnen maken van ons regenwater en leiding voorzien voor wc en wasmachine.

Onderhoud en herstelling account acv prestige ketel

Ik ben op zoek naar een loodgieter om mijn account ketel zijn onderhoud te geven. Ketel op aardgas - prestige 32. Ook is er sinds kort een probleem met als foutmelding. Temperatuur mengcircuit te hoog controleer mengklep.

Douche installeren

Aangekochte douche installeren. Douchecabine.

Herstellen gashaard Bodart gonay cosmos 100

Wij hebben een gashaard bodart gonay cosmos 100. Eind april 2019 begon opeens om 23.30 uur de haard te branden zonder dat er iets aan de afstandsbediening gebeurd was. Zomaar uit het niets begon de haard opeens te branden. Ik veronderstel dat er een en ander fout is met de elektronische ontsteking en of de afstandsbediening , alhoewel de afstandsbediening op dat ogenblik niet in de omgeving was. Graag zou ik een grondig nazicht willen van ons haardvuur.

Nazicht en onderhoud zonneboiler Hewalex

Nazicht Toestel zonneboiler Hewalex, er komt een lawaai uit en foutmelding.

Reinigen en nakijken gaskachels

Reinigen en nazicht 5 gaskachels (3 Wellstraler en 2 Flandria). Op dit moment is er 1 gaskachel waarvan de brander niet meer aanslaat (waakvlam OK). Eventueel jaarlijks nazicht inplannen

Onderhoud ketel buderus

Condensatieketel Buderus Logamax plus GB072, geplaatst in nieuwbouw nov 2015. Moet een eerste tweejaarlijks nazicht krijgen. In nov 2016 werd een water ontharder geplaatst

Nazicht gashaard faber

Ik probeer mijn haard aan te zetten, maar er komt geen vlam meer op. Er is gastoevoer en de haard was wel al eens opgezet, maar gaat dus nu niet meer.

Doorstromer aansluiten

Onderaan aansluiten van een doorstromer en bovenaan door het dak. De meeste stukken heb ik al, enkel nog kleine aansluit stukken zal er nodig zijn.

Sanitaire voorzieningen in nieuwbouw

We zoeken een vakman voor de sanitaire voorzieningen in een nieuwbouw. Maw, de leidingen voor de wateraanvoer en afvoer, de aansluiting van de toestellen. Graag willen wij een uitgesplitste offerte: - Plaatsen leidingen - Aansluiting toestellen. Het gaat over leidingen voor: 2 hangwc's 1handenwasser 2 inloopdouches met vloersifon 1 bad 1 badkamermeubel met wasbak 1 vaatwas 1 wasbak 1 uitgietbak 1 wasmachine Graag hadden wij deze werken binnen de 2 weken willen laten uitvoeren.