Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Heusden (O Vl) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Heusden (O Vl).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Heusden (O Vl) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Heusden (O Vl) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Heusden (O Vl):

Keukenkraan vervangen

Ik wil graag de kapotte keukenkraan vervangen.

Vervangen van douche

Ik wil een nieuwe douche installeren in onze wasplaats. Ik heb reeds een offerte ontvangen van X2O. Maar omdat ik niet zeker ben van de mogelijkheden had ik graag een vakman zien langskomen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Onder de douche zitten nu twee aflopen. Één van de douche zelf en één van de wastafel.

Pomp herstellen van regenput

Pomp zuigt geen regenwater op. Maakt een licht zoemend geluid ipv het krachtige zuiggeluid.

Ventilatiesysteem installeren in badkamer

Onze badkamer van 1,8 x 4 m (schatting) is niet geventileerd, waardoor de vochtige lucht zich zeer snel ophoopt tijdens het douchen. Graag willen we dus een ventilatiesysteem aankopen en installeren. De badkamer heeft 1 buitenmuur. Boven de badkamer is een zolderruimte die in de toekomst als muziekstudio zal dienen, dus die buitenmuur lijkt me de beste optie.

Installeren pelletkachel

Wij hadden graag een Pelletkachel geplaatst in de garage met warmte inlaat in de huiskamer. De kachel is nog niet aangekocht, dit kan in samenspraak met de vakman.

Uitbreiden CV net

Ik wil graag de bestaande, onlangs vernieuwde CV op gas uitbreiden. De leidingen moeten worden doorgetrokken naar de zolder, die ik ga vernieuwen.

Leidingen doortrekken en plaatsen van verwarming op propaangas

Er zouden leidingen doorgetrokken moeten worden aan de buitenkant van het huis en twee verwarmingen moeten geplaatst worden op de beneden verdieping.

Bijkomende pelletkachel plaatsen

Momenteel wordt ons huis verwarmd met elektrische vuurtjes, waarvan één convector centraal in ons huis. Wij willen een Pelletkachel plaatsen in de garage palend aan ons huis die de warme lucht binnen blaast. Welke brandstof wenst u te gebruiken? : hout

Volledig nieuwe CV plaatsen

Complete cv installatie plaatsen : we wensen van elektrische verwarming (accumulatie) over te stappen naar CV of een warmtepomp. Bij voorkeur op aardgas. Gas is nog niet aangesloten, wel aanwezig in straat.

Vervangen van verwarmingsinstallatie

Vervangen van oude naar nieuwe verwarmingsinstallatie. De oude aardgasketel is defect vandaar nieuwe. Graag het merk Vaillant.