Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Horebeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Horebeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Horebeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Horebeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Horebeke:

Zonneboiler plaatsen

Huidig elektrische boiler van 200liter voor 4 personen vervangen door systeem van warmteboiler. De oriëntatie van de te plaatsen zonneboiler is Zuid, zuid-west De zonneboiler moet op het plat dak geplaatst worden Huidige brandstof voor warmwaterproductie: Elektriciteit

Lucht - Water warmtepomp plaatsen voor renovatieproject

Dit is een totaalrenovatie project met op het gelijkvloers vloerverwarming en op verdiep lage temperatuur radiatoren ,in totaal 90 vierkante meter. Elk de helft . Met zonnepanelen te voorzien van energie

Lucht- en water warmtepomp plaatsen

Vierkantshoeve, oude mazout installatie, geen aardgas aansluiting in de buurt De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op stookolie

Aanleggen en aansluiten van afvoerbuizen

Aanleggen en aansluiten van afvoerbuizen van de woning tot regenput en IBA.

Leveren en plaatsen regenwaterput

Leveren en plaatsen regenwaterput van 10000 liter te Horebeke

Omschakeling CV naar een ecologisch systeem

We willen bij de renovatie van een oude hoeve overschakelen van het huidige systeem (mazout voor CV & elec voor sanitair) overschakelen naar een ecologisch en economischer systeem: een combi van gas (propaan HR-top), met HR houtkachel (firetube) en eventueel, indien mogelijk, zonneboiler of luchtwarmtepomp ter ondersteuning. Is vloer, -wandverwarming noodzakelijk voor een beter rendement?

Condensatieketel -doorstromer te vervangen

Ik zoek iemand die mijn huidige gasketel en doorstromer op gas kan vervangen door een door ons gekochte ketel en doorstromer in 1 van het merk Bulex.