Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor zonneboiler plaatsen:

Zonneboiler plaatsen

Huidig elektrische boiler van 200liter voor 4 personen vervangen door systeem van warmteboiler. De oriëntatie van de te plaatsen zonneboiler is Zuid, zuid-west De zonneboiler moet op het plat dak geplaatst worden Huidige brandstof voor warmwaterproductie: Elektriciteit
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Horebeke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonneboiler plaatsen uit heel België:

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler en buffervat van 100L plaatsen als uitbreiding van Bulex. Bulex staat enkel in voor verwarming en zonneboiler zou voor sanitair en warm water zijn en zou dus de electrische boiler moeten vervangen. Moet vrijstaand geplaatst worden in een renovatieproject op een plat dak, oriëntatie zelf te kiezen.

Zonneboiler plaatsen

Momenteel staat er een doorstromer, gezien deze 36 jaar oud is, willen we deze volledig vervangen. Ik heb een dellend dak met rustieke dakpannen van TTR denk ik, van 45 graden.

Zonneboiler plaatsen

Momenteel boiler van 100 liter op elektriciteit. We willen een zonneboiler van 200 liter om het sanitair te voorzien. Ik ga ook zonnepanelen leggen en er is 4 op 4 meter voorzien voor de zonneboiler.

Zonneboiler plaatsen

graag de installatie plaatsen op het keuken dak dat heel de voor middag en de namiddag zon heeft. de condensatieketel hangt op het eerste verdiep.

Zonneboiler plaatsen

Wij wensen een zonneboiler. Er is plaats voor 3 panelen op dak (zuid-west) en eventueel nog 3 panelen op zij gevel (zuid-oost). +/-1000l boiler. Alvast bedankt.

Zonneboiler plaatsen

Wij zouden in de toekomst een zwembad inbouwen, op korte termijn opzet zwembad verwarmen. Zonnecollectors zouden op garage komen (Lengte 10 m, breedte 3.5m) . Vrijstaande woning - plat dak.

Zonneboiler plaatsen

De zonneboiler moet aangesloten worden op sanitair netwerk en voor een zwembad van 20000 liter Te gebruiken voor: Sanitair warm water, verwarming woning, verwarming zwembad Huidige brandstof voor warmwaterproductie: Stookolie (mazout)

Zonneboiler plaatsen

We zoeken vooral advies voor de plaatsing van de boiler zelf: in de badkamer (waar we de meeste warmwaterproductie hebben), of in de stookplaats aangezien we niet zoveel ruimte hebben om dit te plaatsen.