Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Kruibeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Kruibeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Kruibeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Kruibeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Kruibeke:

Nazicht van gasbrander

De gasketel moet nagekeken worden (= meer dan 5 jaar geleden)

Regenwaterput plaatsen

Ik wil een regenwaterput laten plaatsen voor tuingebruik

Zinkwerken uitvoeren woning en garage

Vakman voor het vervangen van alle dakgoten en afvoerbuizen van onze woning en garage.

Aardgasketel herstellen

Waakvlam gaat steeds uit. Zoeken loodgieter om te herstellen.

Lucht - water warmtepomp te plaatsen

Koelen en verwarmen van woongelegenheden in woonhuis. Nu centrale verwarming op gas.

Onderhoud Wellstraler gaskachel uitvoeren

Ik wil mijn gaskachel eens grondig laten nakijken en uit laten kuisen, vermits het al vele jaren geleden is;

Onderhoud ventilatiesysteem

Onderhoud van ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie. + ventielatie geeft foutcode 001 en valt uit. Onderhoud/herstelling ventilatiesysteem vent axia Foutcode 001

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : 8 a 9 radiatoren dienen geplaatst te worden. Ook zonnepanelen laten plaatsen op mijn dak. Om volle profijt te halen heb ik dan genoeg met een condentatieketel of heb ik nog een zonneboiler nodig? Waar moet de installatie gebeuren? : Nieuwbouw Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? : Radiatoren Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Aardgas

Nieuwe regenpomp installeren

Vervanging oude regenwaterpomp. -Nieuwe regenwaterpomp installeren: -Controle leidingen + terugslagklep ed in put -Aansluiting aan collector -Voorzien nodige filters

Pomp aansluiten voor oppompen regenwater uit kruipkelder

Graag had ik het water uit onze kruipkelder gebruikt om aan te sluiten op ons intern waternet. Er dient een pomp geïnstalleerd te worden met filters om zo het water op te pompen. Diepte kelder max. 1. 5m. Vervolgens dienen er waterleidingen geïnstalleerd te worden naar de tuin buiten (afst. 2m) en naar de WC beneden (afst max 5m. ) en eventueel indien mogelijk naar de WC boven (afst max 5m. En max 3-4m hoog).