Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Lierde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Lierde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Lierde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Lierde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Lierde:

Onderhoud 3 gaskachels

Nazicht van twee wellstralers en een Flandria . Een wellstraler heeft geen temperatuur regeling meer. (thermostaat werkt niet meer).

Mazouttank vervangen

Heb momenteel een lek in de bestaande ondergrondse mazouttank van 3300 L. De tank kan uitgegraven worden. Ik zou deze graag laten uitgraven en opnieuw plaatsen van een mazout tank. Andere mogelijkheid is uitgraven en vervangen door een aansluiting op aardgas met een gasketel.

CV op pellets

Nieuwe installatie plaatsen Centrale verwarming met pellets.

Vervangen oude stookketel

Vervangen oude stookketel op mazout . Te vervangen door hoge rendementsketel op gas capaciteit 60 Kw + boiler 150 liter. Eventuele schouwaanpassing voor vermijden condensatieneerslag

CV

Betreft onze ketel mazoutbrander met warm water. Momenteel heb ik een Viessmann. Die is nu 38 jaar oud, en stuk. Graag zo snel mogelijk een offerte voor een ketel met warm water en plaatsing.

Plaatsen van een nieuwe condensatieketel

Prijs voor een een nieuwe condensatieketel te plaatsen

Zonnepanelen + zonneboiler

Ik had graag prijs gekregen voor zonnepanelen +- 6000watt Zonneboiler voor warm water

plaatsing van airco in living, keuken en ...

plaatsing van airco in living, keuken en slaapkamer