Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor plaatsen regenpomp in regenput:

Plaatsen regenpomp in regenput

Wij willen graag onze huidige regenwaterpomp dat in de garage staat laten liquideren en een pomp laten installeren in de regenwaterput. De inhoud van mijn regenwaterput bedraagt 7500 liter.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Lochristi (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen regenpomp in regenput uit heel België:

Nieuwe regenwaterpomp plaatsen

Controle van regenpomp grundfos RMQ-B van 2005 deze werkt niet zoals behoren en er zou een nieuwe regenwaterpomp geplaatst moeten worden.

Regenwaterput en bijhorende aansluitingen plaatsen

Wij willen een regenput plaatsten van 10000 liter voor toiletten, douche en wasmachine. In de put moet de regenpomp verwerkt zitten. We willen ook graag een automatische vuller hebben wanneer de put leeggeraakt. Put moet in beton zijn.

Filter plaatsen voor regenput

We zouden graag een filter laten plaatsen tussen de leiding en de regenpomp in onze garage (niet in de regenput zelf). Filter nog aan te kopen (door vakman).

Klusjes uit te voeren

Afwerkingslijstjes plafond ophangen. Plintjes vloer afwerken. Stopcontacten plaatsen (spotjes reeds ingepleisterd). Regenpomp nakijken. Plafond steken in wc.

Plaatsen regenpomp

Ik heb reeds een regenput maar de regenpomp werd 5 jaar geleden geïnstalleerd door een vriend van mijn man, maar ze werkt niet meer.

Hydrofoorpomp leveren en plaatsen

Leveren en vervangen (plaatsen) van regenpomp en boorput ( eigen waterwinning)

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Voor ons huis ligt een stookolietank die we willen laten verwijderen. Op die plaats (waarschijnlijk verder uit te diepen) willen we een regenwaterput laten steken. Bedoeling is daar een regenpomp te zetten, zodat we het hemelwater kunnen gebruiken voor de toiletten en tuin/auto wassen.

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Naast ons huis ligt een stookolietank die we willen laten verwijderen. Op die plaats (waarschijnlijk verder uit te diepen) willen we een regenwaterput laten steken, die gevoed wordt door twee regenpijpen. Bedoeling is daar een regenpomp te zetten, zodat we het hemelwater kunnen gebruiken voor de tuin.