Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Lokeren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Lokeren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Lokeren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Lokeren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Lokeren:

Grondwaterpomp plaatsen

Gezien de droogte van de voorbije jaren, en het daarmee gepaard gaande verbod op sproeien met leidingwater, denk ik eraan om een waterput te laten boren als watervoorziening voor mijn tuin. Ik woon grenzend aan het Natuurgebied Daknamse Meersen dus ik vermoed dat de diepte zal meevallen. De bedoeling is om enerzijds het water op te pompen en mijn tuinslang(en) op aan te sluiten om de tuin te besproeien, en anderzijds een druppelsysteem aan te sluiten om de planten op geprogrammeerde tijden te bewateren. Over het nodige debiet (Liter per uur) heb ik geen flauw idee…

Grondwaterpomp

Ons huis is niet aangesloten op leidingwater, maar heeft een grondwaterput. De pomp is al vrij oud en maakt zeer veel lawaai bij het oppompen, waarbij de druk ook niet constant is. Wij zoeken een vakman om na te gaan of er een nieuwe pomp nodig is, dan wel herstellingen aan de bestaande pomp, of iets anders.

Regenwaterpomp nakijken

Wij hebben onlangs onze regenwaterput bijgevuld, maar er zit haast geen druk meer op onze regenwaterpomp. Deze pomp is van het merk Cintropur.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Ik heb nu een Buderus logamax112 en een boilervat van +- 120l voor sanitair. Heb zonnepanelen en wou alles wat energie zuiniger of zelf off grid mogelijk in de toekomst.

Herstellen gaskachel Bodart Gonay

Ontsteking werkt niet meer. herstellen gaskachel Bodart Gonay

Onderhoud uitvoeren van een Ariston Microgenus

Onderhoud CV Microgenus 23 MFFI. Er branden 2 rode lichtjes

Zonneboiler plaatsen

We hebben reeds zonnepanelen . Zonneboiler voor gebruik van sanitair warm water

Gasconvector onderhouden

Gasconvector (merk Ciney) kan niet meer in gang gestoken worden na herhaaldelijke pogingen. Nazicht en onderhoud.

Flexibele buis plaatsen van centrale verwarming door schouw

Ik wil een flexibele buis laten steken vanaf de ketel naar de recht lopende schouw. Ook aansluiten op de ketel.

Vloerverwarming plaatsen

Voor een ruimte van 84 m² vloerverwarming aanleggen. Het gaat om een deel dat reeds in chape ligt en ook een ander deel van 25 m² dat men nieuw aan het aanleggen is. Kijken of we de hele oppervlakte of enkel het nieuwe deel met vloerverwarming kunnen voorzien.