Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Lokeren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Lokeren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Lokeren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Lokeren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Lokeren:

Regenwaterpomp nakijken

Wij hebben onlangs onze regenwaterput bijgevuld, maar er zit haast geen druk meer op onze regenwaterpomp. Deze pomp is van het merk Cintropur.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Ik heb nu een Buderus logamax112 en een boilervat van +- 120l voor sanitair. Heb zonnepanelen en wou alles wat energie zuiniger of zelf off grid mogelijk in de toekomst.

Herstellen gaskachel Bodart Gonay

Ontsteking werkt niet meer. herstellen gaskachel Bodart Gonay

Onderhoud uitvoeren van een Ariston Microgenus

Onderhoud CV Microgenus 23 MFFI. Er branden 2 rode lichtjes

Zonneboiler plaatsen

We hebben reeds zonnepanelen . Zonneboiler voor gebruik van sanitair warm water

Gasconvector onderhouden

Gasconvector (merk Ciney) kan niet meer in gang gestoken worden na herhaaldelijke pogingen. Nazicht en onderhoud.

Flexibele buis plaatsen van centrale verwarming door schouw

Ik wil een flexibele buis laten steken vanaf de ketel naar de recht lopende schouw. Ook aansluiten op de ketel.

Vloerverwarming plaatsen

Voor een ruimte van 84 m² vloerverwarming aanleggen. Het gaat om een deel dat reeds in chape ligt en ook een ander deel van 25 m² dat men nieuw aan het aanleggen is. Kijken of we de hele oppervlakte of enkel het nieuwe deel met vloerverwarming kunnen voorzien.

Grondwaterpomp en regenwater nakijken en herstellen

1: Er is reeds een aantal jaar geleden een grondwater put geboord en een pomp geïnstalleerd. Echter de pomp trekt enkel lucht, dus ik heb een vermoeden dat de grondwaterput droog is komen te staan (7m) ofwel trekt de pomp ergens lucht. Dus graag even het oog van een professional hierop. 2: Mijn regenwaterpomp trekt ook lucht en er zit echter water in de regenput. Begrijp dit niet hoe dit komt. Deze pomp werkt wel nog met een drukvat en zou dit dan willen vervangen door een elektronische.

Regenwaterput aansluiten

Wij hebben een woning gekocht van 1950, deze heeft reeds achteraan een regenwaterput. Wij weten niet hoe groot deze is en hoeveel liters deze zou bevatten en we zouden graag weten of het mogelijk is om deze te gebruiken. Aansluiten op WC en wasmachine.