Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor regenwaterpomp nakijken:

Regenwaterpomp nakijken

Wij hebben onlangs onze regenwaterput bijgevuld, maar er zit haast geen druk meer op onze regenwaterpomp. Deze pomp is van het merk Cintropur.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Lokeren (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenwaterpomp nakijken uit heel België:

Grundfos regenwaterpomp nakijken en herstellen

Wij hebben een Grundfos regenwaterpomp die al een tijdje in auditief alarm gaat, maar verder nog Wel werkte. Sinds vandaag slaagt de pomp niet meer aan. We horen hem wel aanslagen, maar er komt geen water. Graag zouden we hem eens willen laten nakijken en eventueel herstellen of een nieuwe pomp laten zetten.

Nakijken of herstellen regenwaterpomp

we hebben in 2016 een zelfaanzuigende regenwaterpomp scala 2 grundfos laten plaatsen. Het optrekken van water gebeurd al geruime tijd met kleine tussenpauzen wat in het begin niet geval was. Gisteren kregen we ineens daardoor kortsluiting in ons elektriciteitsnet. Waterpomp afgezet en probleem was opgelost. Graag zouden we de regenwaterpomp opnieuw willen gebruiken en zoeken iemand die kan komen kijken om te zien wat er juist aan de hand is.

Regenwaterpomp DAB herstellen

De regenwaterpomp van DAB maakt sinds kort heel veel lawaai en deed dit voordien niet graag nakijken en herstellen.

Grundfos regenwaterpomp nakijken herstellen

We hebben net een huis gekocht waarin een Grundfos waterpomp is in geïnstalleerd. Deze is echter afgekoppeld geweest door de vorige eigenaars. Graag nakijken van de pomp en herstellen, en terug aansluiten.

Grundfos regenwaterpomp nakijken herstellen

Grundfos pomp aangesloten op een buitenkraan voor de recuperatie van regenwater werkt niet meer naar behoren en maakt piepend geluid graag hersellen van de Grundfos pomp.

Regenwaterpomp Wilo herstellen/nakijken

De regenwaterpomp slaat niet meer aan waardoor de toiletten niet meer gevuld raken. Er verschijnt een lichtje netpower on, storing faillure. Proberen resetten maar doet niks.

Grundfos regenwaterpomp nakijken en herstellen

Grundfos regenwater pomp geeft rood alarm lampje tezamen met Auto Reset. Er is voldoende regenwater in de put, toch zuigt de pomp geen water aan ook niet na herstart. Verder is de vlotter om de pomp op stadswater te zetten stuk van voor ik de woning had en kan ik dus niet omschakelen. Probleem dus want ik kan niet meer de WC's doortrekken. Dringend dus.

Herstellen defecte regenwaterpomp

Af en toe slaat ons regenwaterpomp niet aan maar ik weet het merk niet van onze pomp. Graag nakijken en herstellen.