Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Mariakerke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Mariakerke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Mariakerke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Mariakerke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Mariakerke:

Loodgieterij verplaatsen van de wasruimte naar de garage

Men moet de bestaande cv ketel en lavabo vande wasruimte naar de garage verplaatsen. Hiernaast ook verschillende werken aan de leidingen, nieuwe douche plaatsen en afvoeren voorzien. Er is ook een nieuwe regenwaterpomp te voorzien die men moet aansluiten op de waterput.

Nazicht van regenwaterpomp Dab

Mijn regenwaterpomp blijft op stadswater werken, ook al staat de regenwaterput vol. Het is een Grundfos waterpomp (MQ3-45B)

Gaskachel herstellen

Wij hebben recent een DRU Diablo gaskachel gekocht en deze zelf geistalleerd. De gastoevoer werk, de ontsteking klikt maar het gasbrander/waakvlam gaat niet aan.

Herstellen dab waterpomp

Waterpomp dab, start niet bij weinig water. Zoek een vakman om deze te herstellen.

Dringend herstellen regenwaterpomp Grundfos MQ + regelen thermostaatkraan badkamer

Onze regenwaterpomp Grundfos mq start niet meer, deze zou dringend nagekeken moeten worden. Verder hebben we nog problemen met een thermostaatkraan in de badkamer.

Volledige controle en waarschijnlijk volledige vernieuwing centrale verwarming op gas

Volledig en grondig nazicht van de centrale verwarming op gas. Na 15 jaar elke winter en zomer ellende, nieuwe ketels, nieuwe pompen bij de vleet, herleggen van een deel van het buizenwerk, etc.. zonder blijvend resultaat dringt een grondige vernieuwing zich op. Het huis heeft 5 slaapkamers op verdieping 1 en 2 , 2 badkamers, en 2 leefruimtes op verdieping 0 en 1.

Verwarmingsketel plaatsen

Vervanging huidige condensatieketel op gas door een nieuwe in een woning.

Regenwaterpomp aansluiten op waterpomp

Bestaande regenwaterput aansluiten op regenwaterpomp om water te gebruiken voor wasmachine en evt. WC.

Daalderop boiler herstellen

Geen warm water meer,wel elektrische panne gehad in de wijk . Boiler herstellen.

Chauffage verwijderen en buizen toelassen

Er moet 1 chauffage (centrale verwarming op gas) worden verwijderd (de chauffage in de nis - zie foto) en de buizen moeten worden toegelast of overbrugd (we weten niet meteen of de volgende chauffage in serie loopt of er een parallel circuit is). Dit moet voor 1 oktober worden uitgevoerd aangezien ze dan starten met het gieten van een nieuwe vloer.