Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Mariakerke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Mariakerke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Mariakerke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Mariakerke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Mariakerke:

Plaatsen van hangtoilet

Hangtoilet uitbreken en nieuwe plaatsen. Het toilet zelf hebben we al.

Hangtoiletten plaatsen

2 Hangtoiletten plaatsen.

Waterproblematiek in kaart brengen

Wij zouden graag een groendak aanleggen maar hierdoor vertroebelt je regenwater en aangezien wij een waterput gaan laten installeren willen wij toch graag weten wat wij omtrent het water kunnen doen om toch ons groendak te kunnen aanleggen. Wij zoeken iemand die heel deze waterproblematiek eens in kaart kan brengen zodat we het duidelijk zien. Wij vroegen ons af of het eventueel opgelost zou zijn met een tweede put.

Herstelling regenwaterpomp storing wilo fluidcontrol failure

De WILO pomp werkt soms 10 keren na elkaar OK, de 11° keer wil de pomp plots niet starten. Als we op de reset knop drukken start hij terug op en werkt terug normaal voor X keer, soms voor een lange periode, soms voor een korte periode. Telkens als op de reset knop wordt gedrukt start de pomp terug. De laatste tijd is de start met de reset knop wel niet steeds zo vlot meer. Het probleem lijkt erger te worden. Pomp bedient regenwaterput. Deze is niet leeg.

Gaskachel flandria nakijken of herstellen

Gashaard van Flandria, 4 jaar oud, moeten dringend onderhouden en/of hersteld worden.

Loodgieterij verplaatsen van de wasruimte naar de garage

Men moet de bestaande cv ketel en lavabo vande wasruimte naar de garage verplaatsen. Hiernaast ook verschillende werken aan de leidingen, nieuwe douche plaatsen en afvoeren voorzien. Er is ook een nieuwe regenwaterpomp te voorzien die men moet aansluiten op de waterput.

Nazicht van regenwaterpomp Dab

Mijn regenwaterpomp blijft op stadswater werken, ook al staat de regenwaterput vol. Het is een Grundfos waterpomp (MQ3-45B)

Gaskachel herstellen

Wij hebben recent een DRU Diablo gaskachel gekocht en deze zelf geistalleerd. De gastoevoer werk, de ontsteking klikt maar het gasbrander/waakvlam gaat niet aan.

Herstellen dab waterpomp

Waterpomp dab, start niet bij weinig water. Zoek een vakman om deze te herstellen.

Dringend herstellen regenwaterpomp Grundfos MQ + regelen thermostaatkraan badkamer

Onze regenwaterpomp Grundfos mq start niet meer, deze zou dringend nagekeken moeten worden. Verder hebben we nog problemen met een thermostaatkraan in de badkamer.