Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Merelbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Merelbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Merelbeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Merelbeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Merelbeke:

Aanpassingen uitvoeren leidingen

Door afbraak van een muur, staat een kraan fout en dient verwijderd te worden. Tevens moeten een aantal aftakkingen gebeuren teneinde later verdere aansluitingen te kunnen uitvoeren. De nodige aanpassingen kunnen ter plaatse worden toegelicht. De leidingen zijn in mepla (zwart).

Aansluiten gasfornuis

Aansluiting van een gasfornuis. De gaskraan is al aangesloten, maar we ontbreken een tussenstuk (en misschien nog meer). Het gasfornuis is van het merk AEG, type ken ik niet uit het hoofd.

Regenwaterpomp DAB herstellen of vervangen

Plots geen regenwater meer voor sanitair en was- en afwasmachine. Regenwaterpomp DAB Autojet 100 met elektrische sturing schakelt automatisch uit en kan na overbrugging geen waterdruk meer steken. Niettegenstaande volle regenwaterputten.

Onderhoud Chaffoteaux et Maury

Onze boiler zou onderhouden moeten worden. Het is een Chattofeux et Maury, Eurocondens Delta 35.

Gaskachel na kijken

Gaskachel uitkuisen en onderhouden. Gaskachel : Nestor Martin

Onderhoud en keuring van Junkers cv ketel

Plaatsing ketel is gebeurd door technieker van Sack. Ketel is aansturing van verwarming (vloer + cv) + warm water

Boiler keuring

2 jaarlijkse keuring en onderhoud Bulex boiler

Plaatsen gashaard

plaatsen van een gashaard met afgewerkt kader, gashaard is klein van formaat: 60 cm breed. toestel reeds aanwezig. merk: faber

Nieuwe gaskachel plaatsen

Wij willen een nieuwe gaskachel ipv houtkachel die er nu is. De gaskachel willen we wel een goeie meter verder dus er zal nog wat werk/afwerking nodig zijn voor de afvoer. De schouw van de houtkachel willen we dan weg om zo wat meer ruimte te hebben in de living. Gaskachel nog niet aangekocht.

Installatie + keuring nieuwe electrische Boiler type Itho Daalderop Close-IN 10 te Merelbeke

Installatie en keuring van een nieuwe boiler in de keuken van een kleine KMO . Installatie + keuring nieuwe electrische Boiler type Itho Daalderop Close-IN 10