Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor regenwaterpomp dab herstellen of vervangen:

Regenwaterpomp DAB herstellen of vervangen

Plots geen regenwater meer voor sanitair en was- en afwasmachine. Regenwaterpomp DAB Autojet 100 met elektrische sturing schakelt automatisch uit en kan na overbrugging geen waterdruk meer steken. Niettegenstaande volle regenwaterputten.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Merelbeke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenwaterpomp dab herstellen of vervangen uit heel België:

Regenwaterpomp dab euroinox 40/50 M herstellen

Betreft : DAB euroinox 40/50 M pomp Er is een lek wanneer de pomp draaid tussen het inox gedeelte en de motor (Foto 01 rode cirkel). Ik vermoed dat de dichtingsring stuk is (??). Voor de rest doet de pomp het prima. Pomp stond reeds in het huis bij aankoop, deze moet zeker 20 jaar of ouder zijn. Zal waarschijnlijk een nieuwe moeten komen.

Herstellen regenwaterpomp

Herstellen DAB Active Switch Regenwaterpomp van 8-9j. Slaat niet meer af maar blijft draaien.

Regenwaterpomp herstellen

Mijn DAB pomp slaat niet meer aan en gaat in alarm, telkens ze opnieuw wil starten. Enkel nog een zoomed geluid - Type DAB silent booster 4M

Nazicht regenwaterpomp DAB Leader Divertron 1000 x

De regenwaterput werd leeggetrokken door gebruik in de tuin, waardoor de pomp niet kon werken. De put werd opnieuw met stadswater gevuld zodat de pomp helemaal + 50cm onder water staat. De buis van de bovenkant pomp richting het huis werd 'opgegoten' zodat de pomp water bevatte, vervolgens alles opnieuw verbonden, pompschakelaar aangezet. Deze werkte en alle leidingen werden gevuld met water. Na een half uur tot een uur valt de pomp echter terug uit. Zelfde stappen herhaald, pomp werkt terug en na een half uur tot een uur valt deze opnieuw uit.Graag dringend nazicht van de pomp, want deze werkt maar kan niet gedemonteerd worden door mijzelf om na te kijken waar het probleem zich intern bevindt. Momenteel vooral een probleem dat de toiletten niet doorgetrokken kunnen worden.

Regenwaterpomp nakijken

Nakijken DAB Aquaprof basic Waterpomp. Er komt regelmatig error op. Ik heb ook de indruk dat waterrecuperatieput niet meer leegraakt.

Regenwaterpomp herstellen

Regenwaterpomp werkt niet meer - bar is te laag - pomp kan geen water meer opgepompt krijgen. Merk: DAB

Nakijken regenwaterpomp

Deze morgen een lekkage aan de regenwaterpomp DAB Aquaprof Basic 30/50. Ik heb ondertussen al drie emmers vol. Ik heb alvast het stopcontact uitgetrokken.

Regenwaterpomp Dab herstellen of vervangen

De pomp werd 1 jaar niet meer gebruikt (per vergissing) en nu terug aangezet. Ze maakt heel veel lawaai en er komt water uitgespoten uit de opvulopening. De druk staat op 4 bar. Heb het stopcontact uitgetrokken.