Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Moerbeke Waas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Moerbeke Waas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Moerbeke Waas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Moerbeke Waas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Moerbeke Waas:

Trumatic verwarming herstellen

Herstellen en onderhoud van een Trumatic verwarming in een vaste caravan. Er moet dus ter plaatse hersteld worden. Gasverwarming.

Grondwaterpomp plaatsen

Plaatsen van een grondwaterpomp.

Airco

Plaatsing van een airco in een leefruimte van een woonzorgcentrum. De airco moet en de buitenkant . De totale oppervlakte is 100m²

Grondwaterpomp installeren

Heb een grondwaterput, en wil er op een vijftiental meter afstand een oude handwaterpomp op laten aansluiten voor de moestuin, het is op een weide er er is geen electriciteit aanwezig is die afstand te overbruggen met een handwaterpomp, wat is de prijs voor installatie, en in welke tijd kan dit gerealiseerd worden, heb gehoord dat de slang, dus ongeveer 15 meter wel in de grond moet op een 40 cm diepte.

Verwarming op aardgas aansluiten

Momenteel accumulatieverwarming in een bestaande woning van 25 jaar oud. Graag overgaan tot verwarming op aardgas met CV. Gas nog niet aanwezig in huis. Op zoek naar een vakman om de leidingen te trekken, ketel te voorzien en dergelijke.

Waterput boren

Voor de aanleg van een groen moestuin willen we de beschikking hebben over water om te begieten. Hiervoor willen we een waterput laten aanleggen.

Ledigen septische put en afvoerleidingen ontstoppen

De afvoerleiding is verstopt (in een verzamelput vooraan het huis blijft water staan), bij gebruik douche, wasmachine reukhinder en veel bloepgeluid. Bij hevige regenval komt rioolwater via afvoergat van douche terug en loop badkamer onder. Ook leeghalen septische put. Huis is vrijstaand, gemakkelijk bereikbaar en toegankelijk, en ruime parking bij huis.

Gasketel plaatsen

Ik heb een CV installatie op stookolie, die is intussen 23 jaar oud. De brander lekt momenteel. Gezien de leefijd kan ik hier geen kosten meer aan maken. Ik ben op zoek naar een nieuwe ketel, maar mijn voorkeur gaat uit naar gas.

Vloerverwarming voor beneden en boven

Leggen van vloerverwarming voor beneden en bovenverdieping. De oppervlakte: 115 m². Adres navragen door de vakman zelf.

Afzuigsysteem voor in badkamer

Wij willen in onze badkamer een ventilator plaatsen, daar we op het moment, telkens als er gedoucht wordt, enorm veel damp hebben, waardoor het raam en de spiegels aanslaan. Is hier een oplossing voor?