Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor installeren radiators leefruimte:

Installeren radiators leefruimte

Wij willen graag in onze leefruimte een aantal radiators hangen. Boven hebben we er al en de buizen liggen van boven al naar beneden getrokken.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Moorsel (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor installeren radiators leefruimte uit heel België:

Waterpomp en 2 grotere radiators installeren

Wij willen graag een pomp laten installeren van de regenwaterput op de wc’s en de kraan buiten. Wij willen graag 2 grotere radiators geplaatst hebben. Ook prijsbestek voor waterontkalker.

Lucht - water warmtepomp te plaatsen

Warmtepompinstallatie met warm water installeren en aansluiten van 3 radiators. Badkamer 12 m2 , slaapkamer 16 m2 , veranda 25 m2. Lidingen en radiators worden zelf geplaatst . Living , eetkamer , keuken worden verwarmd d.m.v. pelletkachel. Uitbreken van 2 mazoutstoven

CV op aardgas aanleggen

Centrale verwarming aanleggen voor een volledig renovatieproject. Zowel ketel als leidingen. Op aardgas. Mijn huis wordt volledig verbouwd. Mijn huidige aannemer heeft een ongeval gehad en kan de werken voor de cv niet meer uitvoeren. Het gaat om een klein rijhuis die volledig leeg is. De plaats waar de cv aansluitingen komen is zeer toegankelijk en bestaat uit houten wanden. Ook de muren zijn voorzien van houten wanden. Daardoor is het volgens mijn aannemer van de sanitair zeer gemakkelijk om alles te installeren. Er zijn drie slaapkamers en 1 badkamer. In de living beneden worden er twee radiators voorzien.

HOB renoveren

- Vernieuwen van elektriciteit, sanitair. - Installeren van centrale verwarming 5 radiators - Uitbreiden badkamer adhv valse wand 6 m² - Plaatsen van chape & vloer 72. 55 m² - Pleisteren muren 180 m² - Plafond valt nog te bekijken - Badkamer installeren bad & douche

Plaatsen van volledige verwarmingsinstallatie

Ik wil graag het opzetten van thuis verwarming, maar ik ben niet zeker over het systeem die het meest geschikt is voor ons huis zou zijn . Ik denk na over elke bron van macht, gas, MAZOUT , ?? pellets en kan ook een houtkachel of combinatorische zijn. Behagen deskundig advies en een taxatie gids . Ik zal zeer dankbaar voor uw hulp. Gelijkvloers : 1. Woonkamer en eetkamer gecombineerd ( 7 x 4 m) 2 radiators 2. Keuken ( 3 x 5 m) 1 radiator 3. Badkamer ( 2 x 3 m) 1 radiator 4. Washok ( 2 x 3 m) 1 radiator 1e verdiep: 1. Slaapkamer ( 4 x 6 m) 2 radiatoren 2. Slaapkamer 2 ( 3 x 4 m) 1 radiator Het gebouw heeft een kelder , waar er een mogelijkheid om een ?? ketel of verwarmingsoven installeren . Indien mogelijk , neem dan contact met ons op in het Engels.

Uitbreiden CV / vernieuwen ketel

Het betreft een oud herenhuis waar reeds CV verwarming aanwezig is op 1 verdieping. Deze recente doch te kleine ketel (op gelijkvloers) zou vervangen moeten worden door een sterker model zodat we ook radiators kunnen installeren op gelijkvloers, tweede verdieping en (op lange termijn) zolder. In totaal een 10tal exemplaren. De radiatoren op de gelijkvloers zouden op een tweede circuit moeten aangesloten moeten worden, aangezien hier een groepspraktijk zou komen waar overdag gewerkt wordt. Om kosten te besparen, zouden we in overleg met de uitvoerders een deel van de werken zelf willen doen. Hopelijk is dit geen bezwaar.

Installeren van gasinstallatie: verwarming-warm water

Momenteel wordt de kleine woning via elektrische accumulatoren verwarmd. Voor EPC niet goed, zeker gezien woning zal verkocht worden. Graag een eerste richtprijs / info / idee voor installeren gasinstallatie: Verwarming + water. Het is een kleine woning, met 2 kleine slaapkamers boven. Beneden een living + keuken inéén. Beneden ook badkamer. Dus max. 4 radiators.

Overstap van mazout op gas

Overstap v mazout op gas. Gasaansluiting reeds aanwezig in de woning. Installeren van condensatieketel (aansluiten van reeds bestaande radiators en sanitaire leidingen op ketel en extra leiding naar keuken voor gasfornuis.)