Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Ninove te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Ninove.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Ninove of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Ninove die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Ninove:

Opsporen lek

Lek aan koperen leiding onder de vloer van de warmwater boiler

Zonneboiler plaatsen

Huidige CV ketel is aan vervanging toe. Dus ruimte van de grote vloerketel komt vrij om in de toekomst combinatie zonneboilervat en nieuwe gaswandketel te plaatsen. Zonneboiler te gebruiken voor sanitair warm water, verwarming woning .

Lavabo en douchedeur plaatsen en chauffage verplaatsen

Volgende zaken moeten uitgevoerd worden: Plaatsen douchedeur (reeds aangekocht) Plaatsen pompbak in garage. (Leiding ligt klaar) 1 chauffage van beneden naar boven verzetten. Pompbak in toilet beneden plaatsen (leiding is er)

Douchecabine plaatsen

De huidige douchebak 90x90+ douchekraan moeten eruit. Douchecabine plaatsen die is reeds aangekocht

Gasleiding verwijderen na uitbreken van muur

Wij zouden graag onze keuken uitbreiden door een muur uit te breken. Deze muurdoorbraak zullen we zelf doen. In deze muur is een leiding geplaatst ( gas). We zoeken een vakman om deze op een veilige manier in te korten en/ of te plaatsen onder het nieuwe kookeiland.

Douchelek herstellen

Eventueel uit te voeren werken wegens lek: - wegnemen van bestaande kraan en doucheslang` - wegnemen en afvoeren bestaande douchetub en poten - gelijk zetten van wanden onderaan - plaatsen van douchetub - aansluiten op bestaande afvoer met douchesifon - plaatsen van drie kunstofwanden op de muren – wit/6mm - plaatsen van siliconenvoegen

Onderhoud gaskachel

Ik heb deze maand mijn kachel/DRU Etoile afgezet (omdat ik cv verwarming heb laten plaatsen) nu wil ik de kachel toch nog eens op zetten maar krijg ik deze niet meer aan. Als ik op de ontstekingsknop druk zie ik geen vonkje meer om de gas te ontsteken. Graag had ik prijs geweten voor dit te laten maken. Zodat ik deze kachel werkend kan verkopen

Gasleiding te verplaatsen

DRINGEND: De leiding (of kraan) in de keuken neemt teveel plaats waardoor onze oven niet in de inbouwkast past. De leiding (en of kraan) moet ongeveer 90 graden naar links of rechts gedraaid worden zodat de oven past. Graag snel contact aub.

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen

Vervangen van ketel moet wel voldoende warm water voorzien voor kapperszaak. Living 5 radiator, 2 slaapkamers, badkamer.

Aanleg sanitaire leidingen in nieuwbouw

Nieuwbouw : aanleg sanitaire leidingen, cv. Nu stadium van ruwbouw.