Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor herstellen defecte regenwaterpomp:

Herstellen defecte regenwaterpomp

waterpomp van het merk Grundfos ,blijft soms draaien als wij het toilet doorspoelen!!dan moeten wij de stekker uittrekken, en een paar seconden daarna terug de stekker insteken,dan valt ze stil,soms slaat de pomp aan zonder water te gebruiken maar valt direct terug stil! Al maanden problemen mee,de pomp doet dit niet altijd
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Oordegem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen defecte regenwaterpomp uit heel België:

Herstellen defecte regenwaterpomp

Af en toe slaat ons regenwaterpomp niet aan maar ik weet het merk niet van onze pomp. Graag nakijken en herstellen.

Dompelpomp te herstellen/vervangen

In de kelder heb ik een defecte dompelpomp in een grondwaterput. Ik ben op zoek naar een vakman om deze te herstellen of te vervangen. Door het defect loopt de kelder telkens onder water. We hebben deze al verscheidene keren met een andere pomp leeggemaakt.

Dompelpomp herstellen

In de kelder heb ik een defecte dompelpomp in een regenwaterput. Op zoek naar een vakman om deze te herstellen.

Herstellen defecte grondwaterpompen

Ik heb 2 grondwaterpompen die geen druk meer aangeven en waar er geen water meer uit komt. Ik zou deze graag laten herstellen.

Defecte parlofoon herstellen

In ons appartementsgebouw heeft de bewoonster van appartement 202 een probleem met de parlofoon. Alle gesprekken in het appartement boven zijn hoorbaar aan het klavier beneden aan de openingsdeur van het appartementsgebouw. Andere bewoners ondervinden geen probleem. Ik zoek iemand om dit te repareren.

Binnenmuren opnieuw plakken na waterschade

Wegens een defecte afvoer van de gebuur heb ik waterschade aan de voorgevel en tussenmuur. Aan de binnenkant moet er zo een 4 m² opnieuw worden geplakt. Ook de buitenmuur is er beschadiging, hier moet men de loden dakgoot herstellen.

Parlefoon Fermax herstellen

Parlefooninstallatie 1 buitenpost en 4 binnenposten plus de deursleutel werkt niet meer. Bestaande instalatie te herstellen door iemand die ervaring heeft met dit type toestel en het defect kan herstellen of de juiste defecte onderdelen kan bekomen en vervangen.

Defecte klink van schuifraam herstellen

Klink van schuifraam is defect, waardoor deur (raam) niet meer open kan. Ik zoek iemand die dit kan komen repareren. Het gaat om een houten schuifraam met hefboomklink.