Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Oostakker te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Oostakker.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Oostakker of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Oostakker die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Oostakker:

Herstellen regelwaterpomp

Er is een probleem met de grundfos mq pomp nadat de regenput leeg heeft gestaan. We hebben de put terug gevuld met leidingwater, daarna hadden we problemen met de pomp. Ze gaat steeds in alarm en probeert om het half uur terug water te pompen. Er sijpelt water uit regenwaterkraan en in de toiletten maar stopt na een halve minuut.

Lek in afvoer herstellen

Wij hebben momenteel in lek in de afvoer in de keuken. Het lek zou onder onze kasten zitten, net voor het onder onze vloer verdwijnt.

Herstellen afvoerbuis van de riolering

We hebben een probleem met geurhinder in de badkamer en berging. Er is ergens een opening/luchtverplaatsing tussen de afvoerbuis en een valse wand. We zouden dit graag opgelost zien. Graag op te lossen via herstel van de rioolleiding.

Nieuwe kraan plaatsen in de keuken

Ik wil graag een nieuwe kraan plaatsen in de keuken omdat deze defect is. materiaal en plaatsing.

Herstellen of vernieuwen waterpomp (grondwater) en installeren pomp regenwaterput

- De pomp waarmee we grondwater oppompen functioneert niet goed (geen constant debiet en valt regelmatig uit; merk WILO): herstellen of vervangen door beter systeem - Installeren van een pomp in regenwaterput (nieuw)

Sanitair aansluiten

Vervangen van 2 oude toiletten door nieuwe, monteren van een glazen badscherm, een regendouchekit zonder kraanwerk vastmaken op betegelde muur, wastafelmeubel en kraan aansluiten.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Een houten tuinconstructie (systimber) van 50m³ met dubbelglas verwarmen . Het gaat over een nieuwbouw.

Gasleiding afsluiten

Ik heb een gasleiding die loopt tot in de keuken en ik had die graag laten afsluiten of extra kraantje laten toevoegen om hem uit te zetten want hij loop door mijn gang en vind dit niet echt veilig.

Oude gaswandketel Bulex vervangen door nieuwe ketel

Wij beschikken momenteel over een gaswandketel Renova Bulex Thermomaster 2HR met een defecte ventilator. Deze willen we graag vervangen door een nieuw type ketel.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Plaatsen van een split in de living, ruimte is 130 m³, met open deur naar de keuken. Afstanden buiten unit en binnen max 3 meter, is voor te koelen in zomer en te verwarmen in de winter.