Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Oostakker te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Oostakker.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Oostakker of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Oostakker die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Oostakker:

Sanitair aansluiten

Vervangen van 2 oude toiletten door nieuwe, monteren van een glazen badscherm, een regendouchekit zonder kraanwerk vastmaken op betegelde muur, wastafelmeubel en kraan aansluiten.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Een houten tuinconstructie (systimber) van 50m³ met dubbelglas verwarmen . Het gaat over een nieuwbouw.

Gasleiding afsluiten

Ik heb een gasleiding die loopt tot in de keuken en ik had die graag laten afsluiten of extra kraantje laten toevoegen om hem uit te zetten want hij loop door mijn gang en vind dit niet echt veilig.

Oude gaswandketel Bulex vervangen door nieuwe ketel

Wij beschikken momenteel over een gaswandketel Renova Bulex Thermomaster 2HR met een defecte ventilator. Deze willen we graag vervangen door een nieuw type ketel.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Plaatsen van een split in de living, ruimte is 130 m³, met open deur naar de keuken. Afstanden buiten unit en binnen max 3 meter, is voor te koelen in zomer en te verwarmen in de winter.

Grondwaterpompen herstellen of vervangen

De grondwaterpomp bevindt zich in het tuinhuis en is hoogstwaarschijnlijk kapotgevroren. De regenwaterpomp in huis slaat niet meer aan en waarschijnlijk ook stuk , nieuwe waterpomp plaatsen of herstellen.

Split airco plaatsen op eerste verdieping

Een split airco/ vaste airco voor bovenverdieping plaatsen vermits het daar te warm is. Dit is voor de eerste verdieping er zijn drie slaapkamers aanwezig , de oppervlakte van ieder slaapkamer is ongeveer 12 a 16 m².

Reparatie lek aan de douche

We zijn op zoek naar een loodgieter voor een probleem in onze badkamer. Er is een klein lek waardoor er nogal wat water constant weg druppelt.

Aansluitingen leidingen vervangen

Ik blijf geurhinder hebben in mijn woning. De leidingen moeten waarschijnlijk opnieuw aangesloten worden.

Vervangen radiatoren en toilet

Graag had ik een offerte gekregen voor vervangen van 3 radiatoren en plaatsen van een hangtoilet