Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor lucht - lucht warmtepomp plaatsen:

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Een houten tuinconstructie (systimber) van 50m³ met dubbelglas verwarmen . Het gaat over een nieuwbouw.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Oostakker (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor lucht - lucht warmtepomp plaatsen uit heel België:

lucht - water warmtepomp

Volume woning 895m³ Oppervlakte 270 m² . Warmtevraag volgens eerste EPB berekening 38000 MJ verwarming en 8000 MJ SWW Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Het is voor een nieuwbouw Nieuwe vloerverwarming plaatsen Het gaat om een vrijstaand gebouw

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen om te koelen en te verwarmen

Er is geen andere verwarming/koeler in de kamer aanwezig, binnenunit kan op plaats komen van defecte pelletkachel. Volume is +- 100 m³. Geen aangrenzende verwarmde kamer. Plafond redelijk geïsoleerd met een dubbele laag glaswol en vloer is kurk.

Totaalrenovatie woning (bouwjaar 61)

Renoveren van een bestaande woning (brand gehad) met 3 verdiepen (gelijksvloer, 1ste verdiep en zolder) Ruwbouw: herplaatsen van enkele muren, bezetten, betonnen gewelf voor plat dak, Gietvloeren of alternatieven. Verwarming: vloerverwarming (gelijkvloers, 1ste verdiep) of radiatoren (1ste verdiep), lucht-water warmtepomp. Electriciteit (domotica = licht, rolluiken) (gelijkvloers, 1ste verdiep) Installatie nieuwe keuken en badkamer (op 1st verdiep), 2 toiletten (gelijksvloer, 1ste verdiep).

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Momenteel verwarm ik met twee accumulatie bakken. Het verbruik hiervan is gigantisch. 45 vierkante meter te verwarmen. Vrijstaand gebouw.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

plaatsen van warmtepomp + +/-10 m leiding naar bestaande verwarming . De pomp gebruiken om te verwarmen en sanitair water verwarmen Aansluiten op bestaande radiatoren Halfopen bebouwing 120m² Goed geisoleerd .

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen als bijverwarming

Bijkomende verwarming in ruimte van 100 m³. Buitenunit kan tegen aanpalende muur. Binnenunit (vloertype) kan binnen 2m van buitenunit. Ik zou gaan voor een lucht-lucht warmtepomp installatie.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

De Warmtepomp airco zou dienen als verwarming in 5 slaapkamers om de koude te breken in de winter en als airco in de zomer op de 5 slaapkamers en in de living. Nu geen verwarming op verdieping. Kamers zijn geisoleerd.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

volledig vrijstaande landelijke woning 15 jaar gerenoveerd met een geïsoleerd dak, zolder en een matige isolatie van de muren (6cm)