Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Oudegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Oudegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Oudegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Oudegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Oudegem:

Onderhoud en ontkalken van een boiler

Het onderhoud en het ontkalken van een bulex boiler op het 2de verdiep.

Accumulatieverwarming aeg verwarmen

Het onderhouden van 2 accumulatoren op het 2 de verdiep. Het merk van de accumulatoren is AEG.

Afvoerbuis vervangen

Onze afvoerbuis van de wc op het eerste verdiep is lek. De buis is relatief makkelijk te bereiken via de wc op het eerste verdiep. Er zit enkel een gyprocwand voor. Vroeger is het al eens herstelt met siliconenlijm.

Aanpassen van radiatoren

Er zijn onlangs 2 radiatoren geplaatst in onze woonkamer. Het gaat over volgende radiatoren: Henrad compact 900x900xwatt en themrad compact-4 plus 500x2400xwatt. Deze zijn aangesloten door middel van een 1-pijpsysteem met een alupexbuis van 16 mm. De depart en retourbuizen zijn ½” waarop de alupexbuis aangesloten werd. De kleinste radiator werd al eerste aangesloten de grootste als laatste. Bij het testen van de radiators blijkt dat de zwaarste radiator bijna geen warme geeft. Enkel bovenaan. Ik heb geen idee hoe dit komt. De radiators werden ontlucht en de voetventielen werden reeds opengedraaid.

Plaatsen van nieuwe radiatoren

Plaatsen van 2 radiatoren (1 verticaal en 1 horizontaal) en verbinden op een bestaande leiding.Enkel plaatsing aankoop door klant.

Plaatsen van pelletbrander

Uitsluitend pellet brander voor verwarming en warm water. Graag informatie en advies hier rond en prijsofferte.

Radiator plaatsen woonkamer

Aankoop en plaatsen van staande horizontale radiator van ongeveer 7 kW. Ruimte te verwarmen: 100 m³. Functie ruimte: woonkamer. Er is een aftakking voorzien van een oude verwarming op een 3 tal meter.

Vernieuwen van verwarmingsinstallatie

Renoveren van bestaande woning dus alles vernieuwen van verwarmingsinstallatie.

Nazicht/herstelling gaskachels

Een gaskachel van het merk Flandria werkt niet meer aangezien de waakvlam na het ontsteken steeds uitdooft. Verder dient een gasgeiser in de badkamer te worden nagezien.