Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Outer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Outer.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Outer of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Outer die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Outer:

Onderhouden zonneboiler regess

Wij hebben een zonneboller Regess sinds 2013. De firma die hem geplaatst heeft bestaat niet meer. Hij valt momenteel in beveiliging en geeft een piepend geluid. We zoeken iemand die dit kan oplossen en in de toekomst het verder onderhoud kan uitvoeren.

Vloerverwarming infrezen

De keuken ,veranda en living die elkaar doorlopen voorzien van vloerverwarming. Het gaat over een totaal oppervlakte van meer dan 130 m². Momenteel wordt er verwarmt met mazout ( radiatoren).

Lek herstellen in badkamer

Er is een lek in onze badkamer dat gerepareerd zou moeten worden. Hiervoor zouden we graag een offerte ontvangen.

Herstelling

Herstellen lek aan syphon ( nieuw! ) onder wasbak keuken. Herstelling van de afloop elektrische boiler. Lekt niet , maar er is geen terugslagklep. Vastmaken bidet.

Warm bad of douche met de houtkachel

Wij hebben een CV-houtkachel installatie al vele jaren, nu verneem ik dat het ook mogelijk is om het tapwater hierop te verwarmen door het plaatsen van een boiler op dit warmtesysteem. Ik denk dat dit gemakkelijk kan gedaan worden,we kunnen van deze warmtepomp langs de zolder(laagbouw) naar de kelder op de koudwaterlijn.