Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Schellebelle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Schellebelle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Schellebelle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Schellebelle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Schellebelle:

Sanitair voorzien in badkamer

Aanleggen van onze leidingen in badkamer , warm water , eventueel ook chauffage maar elektrisch. Renovatie. verwarming met mazout.

Plaatsen centrale verwarming

Het is een huis dat gerenoveerd is in 2004 en nu willen we CV plaatsen. Volledige gas installatie huis is 160m² verschillende ruimtes, in totaal 5 , aantal radiateurs in overleg met de vakman alles moet nog aangelegd worden qua leidingen, er is niks voorzien momenteel

Aansluiting gaskachels en keuring van 2 kachels en de gasboiler

Ik heb net een gaskachel gekocht voor in ons huis dat zou moeten aangesloten worden. Daarna mag de kachel een onderhoud krijgen, net als de andere kachel die we staan hebben. Ook de gasboiler heeft een onderhoud nodig. Tenslotte zouden we nog een toilet willen verwijderen waarvoor we de mening van een professional nodig hebben

Vervanging van aardgasketel

Vervanging van oude aardgasketel en toebehorende warmwater tank, vervangen van de kranen aan de radiators en de toevoerbuisjes langs de zijkanten van de radiatoren. De huidige aardgasketel is 20 jaar oud. Graag prijsofferte.

Onderhoud van condensatieketel

Graag prijzen voor onderhoudscontract condensatieketel (jaarlijkse prijs onderhoud + voorwaarden)

plaatsen airco op plat dak(buitenunit) ...

plaatsen airco op plat dak(buitenunit) electriciteit is reeds voorzien,leidingen kunnen via vals plafond naar slaapkamer(+-3meter).Condenswater binnenunit afvoeren naar naastgelegen badkamer dat ook gerenoveerd wordt.