Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Sint Amandsberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Sint Amandsberg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Sint Amandsberg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Sint Amandsberg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Sint Amandsberg:

Verplaatsing van toilet en verwarmingsketel

Vakman voor een toilet van het gelijkvloers naar het 1e verdiep te verhuizen en de huidige boiler (FAIS 100 V/2) te vervangen met een doorstromer en van de 1e verdieping naar de 2e te verplaatsen.

Nieuwe boiler plaatsen

Wij zouden een nieuwe boiler moeten laten plaatsen. Momenteel hebben we een Vaillant op gas, waar warm water en de verwarming op aangesloten is.

Waterleidingen vernieuwen

Bij herstelling waterlek is gebleken dat de waterleiding in mijn huis uit lood bestaan en nog in de zavel liggen. Ik zou dus de waterleiding willen vernieuwen. Bij voorkeur in opbouw.

Mechanische ventilatie installeren

Ik wil in een badkamer een mechanische ventilatie installeren. Er is reeds luchtafvoer aanwezig .

Aansluiting radiatoren en ketel

Aansluiting van radiatoren en verwarmingsketel . Materiaal reeds aangekocht. Gasketel. 3 radiatoren.

Sanitaire elementen installeren

Volgende toestellen te plaatsen: 2 badkamerkasten, een spiegel 130cm, wastafel 130cm met onderkast en 1 ingebouwde muurmengkraan. De ingebouwde muurmengkraan zou eerst moeten worden geïnstalleerd. Hierna wordt dit opnieuw behangen en kan ook het overige worden geplaatst.

Plaatsen van een inbouwhaard in een bestaande schouw

Ik heb een bestaande schouw en wij zouden graag een inbouwhaard op gas willen plaatsen in die bestaande schouw.

Herstelling bulex verwarmingsketel

De verwarmingsketel lekt en de druk is te hoog. Merk : Bulex.Renova

Verwarmingstoestel en nieuw circuit op eerste verdieping plaatsen

Installatie van een verwarmingstoestel voor sanitair warm water, geen chauffage. Zou voor 3 douches zijn. Voor de chauffage is er al een bestaand circuit. Er moet een nieuw circuit aangelegd worden op de eerste verdieping.

Plaatsen condensatiegasketel en of lucht - water warmtepomp

Verbouwing net overgekocht (acte mid Maart 2019) is binnen nog volledig af te werken ook verwarming nog volledig te doen Twijfel tussen warmtepomp en CV vandaar prijsvraag . Grondoppervlakte 100 m² - nuttig over 2 verdiepingen 250 m² // gelijkvloers op vloerverwarming - Wenst een offerte voor condensatiegasketel en voor een lucht warmtepomp.