Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Sint Amandsberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Sint Amandsberg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Sint Amandsberg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Sint Amandsberg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Sint Amandsberg:

Gaslekdetectie en herstellen

Gaslek van 0.9 l. Gisteren Fluvius geweest, gas afgesloten, herstel en keuring nodig. Het is een blok van 3 appartementen met aparte gas meters. In alle 3 is kleine lek maar bij mij is het meest.

Regenwaterput graven en plaatsen

Regenwaterput plaatsen onder oprit/voortuin. Liefst zo groot mogelijke put in beton. Put aansluiten op bestaande pomp die is aangesloten op bestaande kleine oude regenwaterput in achtertuin.

Badkamerleidingen aanleggen

Badkamerrenovatie beneden: nieuwe leidingen leggen (oude leidingen vervangen) Badkamerrenovatie boven: nieuwe leidingen doortrekken naar boven

Onderhouden ventilatiesysteem (D) en plaatsen geluidsdemper

Ik zoek iemand om ons ventilatiesysteem (D) in onze nieuwbouwwoning te reinigen. Het ventilatiesysteem werd 2.5 jaar geleden geplaatst. Het gaat over een ventilatie Zehnder Comfo D350. Daarnaast zouden we graag geluidsdempers in de ventilatie laten plaatsen zodat geluid van het gelijkvloers niet hoorbaar is in de slaapkamers op het eerste verdiep.

Boiler op gas onderhouden

Gasboiler moet nagekeken worden. Soms krijg ik warm water, andere keren niet. Het merk ken ik niet vanbuiten.

Herstellen bulex verwarmingsketel

We krijgen een 01 F foutmelding bij een bulex verwarmingsketel. Het gaat om een ontstekingsfout die we al verschillende keren hebben gehad. Volgens de handleiding gaat het om een foute gastoevoer.

Twee gaskachels en gasleidingen vernieuwen

LEVEREN EN PLAATSEN VAN TWEE NIEUWE GASKACHELS EN VERNIEUWEN VAN DE GASLEIDINGEN IN WONING + AFLEVEREN ATTEST OM GAS TELLER TE OPENEN DIE VERLOOD IS.

Plaatsen extern expansievat CV, 18L

Aan een bestaande CV installatie, zou een extern expansievat van 18L moeten worden aangesloten. Liefst een plat model dat op de muur rechts van de installatie in het hok kan gemonteerd worden. Expansievat, inclusief aansluitingstukken en plaatsing.

Lek detecteren en verhelpen

Herstel van een lek tussen bulex en overloop. Probleem met pompbak in keuken, zoeken naar goeie oplossing en uitvoeren.

Verplaatsing van toilet en verwarmingsketel

Vakman voor een toilet van het gelijkvloers naar het 1e verdiep te verhuizen en de huidige boiler (FAIS 100 V/2) te vervangen met een doorstromer en van de 1e verdieping naar de 2e te verplaatsen.