Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Sint Amandsberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Sint Amandsberg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Sint Amandsberg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Sint Amandsberg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Sint Amandsberg:

Twee gaskachels en gasleidingen vernieuwen

LEVEREN EN PLAATSEN VAN TWEE NIEUWE GASKACHELS EN VERNIEUWEN VAN DE GASLEIDINGEN IN WONING + AFLEVEREN ATTEST OM GAS TELLER TE OPENEN DIE VERLOOD IS.

Plaatsen extern expansievat CV, 18L

Aan een bestaande CV installatie, zou een extern expansievat van 18L moeten worden aangesloten. Liefst een plat model dat op de muur rechts van de installatie in het hok kan gemonteerd worden. Expansievat, inclusief aansluitingstukken en plaatsing.

Lek detecteren en verhelpen

Herstel van een lek tussen bulex en overloop. Probleem met pompbak in keuken, zoeken naar goeie oplossing en uitvoeren.

Verplaatsing van toilet en verwarmingsketel

Vakman voor een toilet van het gelijkvloers naar het 1e verdiep te verhuizen en de huidige boiler (FAIS 100 V/2) te vervangen met een doorstromer en van de 1e verdieping naar de 2e te verplaatsen.

Nieuwe boiler plaatsen

Wij zouden een nieuwe boiler moeten laten plaatsen. Momenteel hebben we een Vaillant op gas, waar warm water en de verwarming op aangesloten is.

Waterleidingen vernieuwen

Bij herstelling waterlek is gebleken dat de waterleiding in mijn huis uit lood bestaan en nog in de zavel liggen. Ik zou dus de waterleiding willen vernieuwen. Bij voorkeur in opbouw.

Mechanische ventilatie installeren

Ik wil in een badkamer een mechanische ventilatie installeren. Er is reeds luchtafvoer aanwezig .

Aansluiting radiatoren en ketel

Aansluiting van radiatoren en verwarmingsketel . Materiaal reeds aangekocht. Gasketel. 3 radiatoren.

Sanitaire elementen installeren

Volgende toestellen te plaatsen: 2 badkamerkasten, een spiegel 130cm, wastafel 130cm met onderkast en 1 ingebouwde muurmengkraan. De ingebouwde muurmengkraan zou eerst moeten worden geïnstalleerd. Hierna wordt dit opnieuw behangen en kan ook het overige worden geplaatst.

Plaatsen van een inbouwhaard in een bestaande schouw

Ik heb een bestaande schouw en wij zouden graag een inbouwhaard op gas willen plaatsen in die bestaande schouw.