Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor plaatsen extern expansievat cv, 18l:

Plaatsen extern expansievat CV, 18L

Aan een bestaande CV installatie, zou een extern expansievat van 18L moeten worden aangesloten. Liefst een plat model dat op de muur rechts van de installatie in het hok kan gemonteerd worden. Expansievat, inclusief aansluitingstukken en plaatsing.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Sint-Amandsberg (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen extern expansievat cv, 18l uit heel België:

Plaatsen van een expansievat

Plaatsen van extern expansievat en vuilfilter op verwarmingsinstallatie + aansluiten 2 radiatoren op bestaande leidingen

Plaatsen rookkanaal

Er zou een extern rookkanaal voor een houtkachel geplaatst moeten worden langs de achterzijde van het huis.

Rookkanaal voor houtkachel plaatsen

Er zou een extern rookkanaal voor een houtkachel geplaatst moeten worden langs de zijgevel van het huis. Bestaande schouw is niet dik genoeg voor een houtkachel.

Installeren van dubbelwandige Inox rookkanalen

Wij willen voor bestaande houtkachel en CV, een dubbelwandig extern inox rookkanaal laten plaatsen. Beide rookkanalen worden tegen de zijgevel van huis bevestigd.

Vervangen gasketel in bestaande installatie

Mijn woning is van 1970, verwarmingsketel mazout vervangen door buderus Logamax plus GB172. Met doorstromer of boiler extern. Afbraak en verwijderen oude cv-ketel. Plaatsing nieuwe cv-ketel. Nieuwe schouwdoorvoer plaatsen.

Plaatsing dampkap

Ik had graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een nieuwe schouwdampkap en een extern afvoerkanaal. Inclusief het maken van gaten voor de externe afvoer en afwerking.

Vervanging CV

*Uitbreken en afvoeren van de bestaande mazout installatie *Condenserende gaswandketel + thermostaat (cv)-- goede waarde/prijs (en de goedkoper) *Leveren en plaatsen van een nieuwe verwarmingsketel voorzien van alle nodige onderdelen oa microbellenfilter- vuilfilter- extern exspansievat enz…. *leveren en plaatsen van een kunststofflexibel in de schoorsteen *Leveren en plaatsen van een gehabiliteerde gasleiding van teller tot aan de verbruiker *Leveren en plaatsen van een ww-leiding van de ketel tot in de keuken en de badkamer *Leveren en plaatsen van een wachtleiding van de rooilijn tot de garage voor de gasteller *Afstellen van de installatie naar een hoog wettelijk rendement *Belangrijk: Opruimen en herstellen van de werf

Het betreft de afbraak van een extern ...

Het betreft de afbraak van een extern toilet (kot tegen de achtergevel) met het herstellen van de goot die verdwijnt door de afbraak, afbraak en stutten gelijkvloers achtergevel en het plaatsen van poutrelle, alsook verstevigen van funderingen om de achtergevel op te vangen en het gieten van een betonplaat van plus minus 22 m². Gieten van een chappe over ongeveer 50 m².