Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Sint Gillis Waas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Sint Gillis Waas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Sint Gillis Waas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Sint Gillis Waas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Sint Gillis Waas:

Gasleiding afsluiten

Gasleiding naar kookplaat afsluiten. Men verandert van gaskookplaat naar inductiekookplaat. Verwarming op gas blijft wel.

Plaatsen terugslagklep riolering aan regenwaterput

Reeds 2-maal hebben wij afvoerwater in onze regenwaterput gekregen. Door een verstopping in de leiding onder de oprit kon het afvoerwater naar de regenwaterput. De regenwaterput staat in verbinding met deze buizen als overloop richting riolering. Maar het water kan er dus ook in omgekeerde richting in.

Toilet plaatsen en installeren

Oud toilet verwijderen en plaatsen van een nieuw hangtoilet. Hangtoilet is aangekocht.

Omschakelen naar pelletkachel

Momenteel hebben wij een kachel met Mini chauffage. Dit is een kachel met een pomp. Eventueel nu overschakelen naar een pelletkachel of butaan.

Warmtepomp plaatsen

Ik heb onlangs een huis gekocht van het jaar 1965. Het huis werd verwarmd op mazout. De ketel is nog altijd aanwezig maar afgebroken omdat we op lucht lucht puur elektrisch via zonnepanelen wouden gaan verwarmen. De zonnepanelen worden wegens omstandigheden niet gelegd en we zoeken nu een andere manier om te verwarmen. Er is nog een mazout tank en ketel aanwezig. Convectoren zijn afgebroken en zijn niet meer aanwezig.

Leidingen vaatwasser vervangen en nieuwe kraan

Bij de installatie van mijn vaatwasmachine is de vijs afgebroken van de pot onder mijn pompsteen. Waarschijnlijk dienen alle verbindingen daar vernieuwd te worden want alles is oud. Mijn kraan lekt en dient ook vervangen te worden alsook de leidingen. In de badkamer is een kraantje dat lekt maar niet meer dient, graag daar een stop op.

Regenput plaatsen en aansluiten aan watervoorzieningen

Ik had graag een regenput geplaatst en dit water gebruikt om o.a. om de toiletten mee door te spoelen.

Complete CV installatie plaatsen

Heb op dit ogenblik accumulatievuren staan maar die verbruiken veel elektriciteit, boven zelfs gewone elektrische vuren. Ik wil een energiezuinige verwarming overal, had ook gehoord van warmtepomp die dan ook als airco kan dienen heel zuinig, dus dat vind ik ook wel interessant want het kan soms heel warm worden boven in de zomer.

Onderhoud nazicht geiser vloerverwarming

Wettelijk verplicht onderhoud geiser vloerverwarming op propaangas.

Onderhoud zonneboiler en cv ketel

Ik heb in maart 2015 een zonneboiler en een doorstroom cv ketel laten installeren en wil ze graag eens laten onderhouden mits het al bijna 2 jaar in gebruik is.