Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor gasleiding afsluiten:

Gasleiding afsluiten

Gasleiding naar kookplaat afsluiten. Men verandert van gaskookplaat naar inductiekookplaat. Verwarming op gas blijft wel.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Sint-Gillis-Waas (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gasleiding afsluiten uit heel België:

Gasleiding afsluiten en gaskraantje plaatsen

Ik wil de gasleiding naar de keuken momenteel afsluiten en voorzien van een kraan. Hierop moet wederom een leiding komen welke bovenop de vloer ligt. Dit om bij het afbreken van de vloer niet op de huidige gasleiding te stuiten. Het gaat om vrij beperkte klus.

Oude gasleiding afsluiten en stop plaatsen

Oude gasleidingen zijn gevonden tijdens renovatie in appartement. Er zijn geen gasverbruikende installaties aanwezig in het appartement (cv-ketel staat in de kelder), dus de gasleidingen dienen te worden afgekoppeld. Gastoevoerleiding naar cv-ketel in kelder mag indien nodig eveneens worden vervangen.

Gasfornuis afkoppelen en gasleiding afsluiten

Het bestaande gasfornuis in de keuken dient afgekoppeld te worden en vervangen door een inductieplaat (ikea?) De gasleiding dient afgesloten te worden.

Gasleiding afsluiten

Ik heb een gasleiding die loopt tot in de keuken en ik had die graag laten afsluiten of extra kraantje laten toevoegen om hem uit te zetten want hij loop door mijn gang en vind dit niet echt veilig.

Keuken afbreken en voorbereidingswerken uitvoeren

Afbraak van de oude keuken (5x4) waarvan keukenkasten,kookeiland met granieten blad,apparatuur (mee te nemen). Afsluiten van gasleiding. Elektriciteitswerken uitvoeren. Voeding inductiekookplaat aansluiten. Voeding verlichting 4 inbouwspots (ter vervanging van nu halogeen met transfo). Vervanging voeding 2 inbouwspots (ter vervanging van nu halogeen met transfo).

Schouwen afbreken en andere renovatiewerken

Afbraak van 7 schouwen. Incl. afbraak van de schouwmantels tot tegen plafond. Afsluiten gasleidingen met beveiligde stop , enkele gasleiding volledig verwijderen. Plaatsen van stelling op achterdak voor afbraak kanalen. Dubbele Eternit /asbest kanalen buiten op dak verwijderen, eveneens gemetste stenen schouw. Dichtmaken opening dan en roofing rondom branden.

Nieuwe gasleiding leggen

Bestaande gasleiding afsluiten en nieuwe aanleggen. Dit vanuit de kelder tot binnen in het appartement op het 3e verdiep.

Vervangen doorstromer water naar elektrische boiler

Ik wil de doorstromer voor warm water op gas vervangen door een elektrische boiler. De elektrische boiler is nog niet aangekocht en de opties bespreken we graag met de vakman. De doorstromer op gas moet men weghalen, afsluiten van de gasleiding. Ook de elektrische boiler moet men monteren tegen de muur en de overige aansluiten voorzien.