Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Sint Niklaas:

Onherhoud uitvoeren voor een gashaard

Wij hebben een gashaard “Bellfires Corner Bell Large 3” en zijn op zoek naar iemand die hiervoor het onderhoud kan doen. Alhoewel voor afzonderlijke stooktoestellen (kachels, gashaarden, open haarden, doorstroomketels, badgeisers, ....), die niet zijn aangesloten op een centraal verwarmingssysteem, onderhoud niet wettelijk verplicht is, zijn wij toch geïnteresseerd in een regelmatige onderhoudsbeurt (met reiniging), volgens de richtlijnen zoals de fabrikant het voorschrijft. Hierbij denken we aan het onderhoud zoals dat gebeurt voor centrale verwarmingsketels, waarvoor ook een attest uitgereikt wordt. Dit attest is op zich niet belangrijk, wel dat de technische installatie wordt gecontroleerd en het onderhoud niet beperkt blijft tot het schoonmaken van de uitwendige onderdelen.

Terugslagklep installeren

Brief gekregen van watermaatschappij dat er een keerklep geplaatst moet worden.

Nieuwe waterleidingen in badkamer en keuken leggen

Nieuwe waterleidingen badkamer wc. In de keuken ook nieuwe leidingen plaatsen.

Verplaatsen van septische put

Septische put staat in de veranda en wil deze verplaatsen naar de tuin. Nieuwe leidingen die lopen door de living, keuken, wc

Gasleidingen leggen

Plaatsen van gasleiding vanaf de meter binnen tot de gasketel op tweede verdieping: ±15 meter, met gas-/keuringsattest.

Onderhoud zonneboiler Regess

Graag onderhoud aan de zonneboiler Regess.

Nazicht gaskachel

Haard Cosmos 100, Bodard&Gonnay, waakvlam wil niet meer aan. Wij hebben ons huis verkocht en moeten hier op 31/8 vertrekken, we willen dit in orde voor de nieuwe eigenaars.

Afvoer lavabo vervangen

De huidige systeem is bediening van de afvoer door middel van een trekstang. De trekstang is stuk door de schuif van de meubel. Ik zou liever een ander systeem hebben.

Afvoeren vernieuwen

Voor onze renovatie zijn wij dringend op zoek naar een aannemer voor het plaatsen van onze afvoeren/riolering. We hebben alle plannen en info van de architect. Probleem is dat Eandis op 11/7 de meters komt verplaatsen en de vloerplaat 12/7 wordt gegoten. Alles is reeds uitgegraven en afvoeren liggen vrij. Is dus heel dringend.

Flam inbouwhaard plaatsen

Flam inbouwhaard kan plaatsen in bestaande opening. Op dit ogenblik is er eenzelfde maar oude flam ingebouwd, die dus moet vervangen worden door een recentere met zelfde afmetingen. Er is geen haast bij.