Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Sint Niklaas:

Badkamer renoveren

Momenteel zijn er renovatiewerken aan de gang bij ons thuis. De zolderverdieping is verdeeld in twee kamers waarbij de verwarming nog moet aangesloten worden. (In 1 van beide kamers ligt de aansluiting reeds). Daarnaast wordt de badkamer vernieuwd; we kochten reeds een douche en wastafel (X2O) en deze zouden geplaatst en aangesloten moeten worden. Hierbij moeten mss leidingen verlegd worden. Materiaal aangekocht bij X2O.

Vervangen binnenwerk wc

Het water blijft door lopen in de wc vermoed binnenwerk stuk

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Wij gaan onze vloer opnieuw doen, en plaatsen zelf nieuwe vloerverwarming, wij willen graag een warmtepomp om zowel sanitaire installaties en het huis te verwarmen.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Wij hebben een huis gekocht hier ligt vloerverwarming op gas momenteel. Maar de gas wordt afgesloten en hierdoor opteren wij een warmtepomp of een propaan tank. Huis is geisoleerd. oppervlakte : 175 m² bewoonbaar.

Vervangen septische put en plaatsen nieuwe regenput

Ik zou graag mijn oude septische put willen vervangen en een nieuwe regenput plaatsen. De septische put bevind zich achter het huis. Als het mogelijk is zou ik een afspraak willen maken dat iemand kan langskomen voor een offerte op te stellen. Dit dan voor de eventuele werken.

Gasleidingen herstellen na gaslek

Er is een gaslek gevonden ergens onder de vloer. Ik zoek een vakman om de gasleidingen te herstellen, zonder kap en breekwerk indien mogelijk.

Onderhoud verwarmingsketel mazout

gewoon jaarlijks onderhoud mazoutbrander merk Buderus , een prijs hoger dan 79 Euro verplaatsing incl gaan we niet aanvaarden , gemiddelde duur werken max 20 min in de afgelopen jaren .

Ondehoud boiler Vaillant Ecotec plus vcw 296

Ik wil mijn tweejaarlijks onderhoud van een gasketel doen.

Elektrische boiler en spoelbak vervangen

Ik wil graag de elektrische boiler onder mijn keukenkast laten vervangen. Ook de roosters in mijn spoelbak zijn aan vervanging toe.

Doorstromer herstellen

Geiser Junkers wt17 ame springt steeds op veiligheid na enkele minuten warm water te gebruiken.