Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Sint Niklaas:

Vloerverwarming leggen

Ik zou graag vloerverwarming willen. Over ongeveer 30m²

Nieuwe condensatieketel op gas met zonneboiler plaatsen

Momenteel staat er bij ons een gasketel van 15 jaar oud. Graag had ik een offerte voor een gasketel (condensatieketel) in combinatie met een zonneboiler + 5 of 9 (lage temperatuur) radiatoren.

Gasboiler repareren

De gasboiler van het merk Junkers valt telkens uit waardoor we geen warm water meer hebben. Foutmelding EA.

Afkoppelen radiator en herplaatsen

Teneinde vochtwerende werken te laten uitvoeren (kappen, membraan steken en opnieuw bezetten - geschatte duurtijd 2 dgn - maart 2020) dienen er 2 chauffages afgekoppeld te worden. Slechts 1 ervan zou herplaatst moeten worden, de andere moet / mag weg.

Plaatsen van calorimeters

Plaatsen van calorimeters in herenhuis + aanpalend appartement om verdeelsleutel te kunnen maken van verbruik van gezamelijke mazoutketel.

Regenwaterpomp herstellen of vervangen

Grundfos RWR SPO 3-50 pomp blijft continu stroom vragen. De unit zelf is uitgemeten en is ok dus het probleem zit zeker bij/in de pomp. Op zoek naar een loodgieter om de pomp te herstellen indien mogelijk. Als dit niet meer te herstellen is te kijken voor een nieuwe pompinstallatie.

Lek in gasleiding herstellen

Lek in cv leiding. Het gaat om een gasleiding in de woning.

Vervangen/herstellen boiler Junkers

Mijn boiler van het merk Junker wil plots niet meer verwarmen. Hij geeft de foutmelding aan EA. Het lijkt alsof ik hem moet resetten maar een aantal minuten na dat ik dit doe slaat hij weer uit. Boiler bevindt zich in de keuken.

Mazoutketel brander herstellen of vernieuwen

Heb mazoutketel Buderus G 205 51-58 kW er staat een Riello brander op, de mazoutpomp is het volledig aan het begeven. Brander valt constant uit, maar denk beter de brander volledig te vervangen, door een Riello max 65 kW, en het expantievat van 25liter 3/4 " aansluiting met kraantje. De huidige brander die er op staat is een Riello 40G10 van 1993 type 464T1 4,5-10kg/h 54/120 kW (maar is denkelijk te zwaar voor dit type ketel,)

Steenput of ringput plaatsen

Plaatsen van een steenput diepte ongeveer 3.5 meter voor het wateren van dieren op de weide.