Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Sint Niklaas:

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Wij gaan onze vloer opnieuw doen, en plaatsen zelf nieuwe vloerverwarming, wij willen graag een warmtepomp om zowel sanitaire installaties en het huis te verwarmen.

Vervangen septische put en plaatsen nieuwe regenput

Ik zou graag mijn oude septische put willen vervangen en een nieuwe regenput plaatsen. De septische put bevind zich achter het huis. Als het mogelijk is zou ik een afspraak willen maken dat iemand kan langskomen voor een offerte op te stellen. Dit dan voor de eventuele werken.

Gasleidingen herstellen na gaslek

Er is een gaslek gevonden ergens onder de vloer. Ik zoek een vakman om de gasleidingen te herstellen, zonder kap en breekwerk indien mogelijk.

Onderhoud verwarmingsketel mazout

gewoon jaarlijks onderhoud mazoutbrander merk Buderus , een prijs hoger dan 79 Euro verplaatsing incl gaan we niet aanvaarden , gemiddelde duur werken max 20 min in de afgelopen jaren .

Ondehoud boiler Vaillant Ecotec plus vcw 296

Ik wil mijn tweejaarlijks onderhoud van een gasketel doen.

Elektrische boiler en spoelbak vervangen

Ik wil graag de elektrische boiler onder mijn keukenkast laten vervangen. Ook de roosters in mijn spoelbak zijn aan vervanging toe.

Doorstromer herstellen

Geiser Junkers wt17 ame springt steeds op veiligheid na enkele minuten warm water te gebruiken.

Onderhoud ketel Immergas

Onderhoud ketel van het merk Immergas.

Onherhoud uitvoeren voor een gashaard

Wij hebben een gashaard “Bellfires Corner Bell Large 3” en zijn op zoek naar iemand die hiervoor het onderhoud kan doen. Alhoewel voor afzonderlijke stooktoestellen (kachels, gashaarden, open haarden, doorstroomketels, badgeisers, ....), die niet zijn aangesloten op een centraal verwarmingssysteem, onderhoud niet wettelijk verplicht is, zijn wij toch geïnteresseerd in een regelmatige onderhoudsbeurt (met reiniging), volgens de richtlijnen zoals de fabrikant het voorschrijft. Hierbij denken we aan het onderhoud zoals dat gebeurt voor centrale verwarmingsketels, waarvoor ook een attest uitgereikt wordt. Dit attest is op zich niet belangrijk, wel dat de technische installatie wordt gecontroleerd en het onderhoud niet beperkt blijft tot het schoonmaken van de uitwendige onderdelen.

Terugslagklep installeren

Brief gekregen van watermaatschappij dat er een keerklep geplaatst moet worden.