Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Steenhuize Wijnhuize te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Steenhuize Wijnhuize.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Steenhuize Wijnhuize of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Steenhuize Wijnhuize die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Steenhuize Wijnhuize:

Diverse sanitaire leidingen

Aan de voorkant vh huis , een pvc regenpijp aanbrengen vh dak naar de grond, mits een bocht in de buis om deze aan de zijkant vh huis naar beneden te laten komen. Een kapot toilet (enkel vlotter denk,ik) weer gebruiksklaar maken.

HR ketel plaatsen met radiator

Condensatieketel of hoogrendementsketel plaatsen. Minder dan 5 kamers te verwarmen , en er moeten ongeveer 8 tal radiatoren geplaatst worden. Momenteel wordt het huis via elektrische convectoren opgewarmd. Graag zou ik overschakelen op aardgas.

Plaatsen van inox buis in schoorsteen

Ik wil een inox buis laten steken in onze schoorsteen. We zitten met een condensatie probleem via de schouw. Bijkomend willen wij een niewe dakje laten plaatsen bovenaan de schouw. Het betreft een alleenstaande woning met 2 verdiepingen en een zadeldak. De schoorsteen op het dak is in steen met een gemonteerd metalen dakje.

Plaatsing van een nieuwe ketel, brander, ...

Plaatsing van een nieuwe ketel, brander, tank, waterverwarmer en zonneboiler. Aardgas of mazout is afhankelijk van de te maken kosten. (nieuwe mazouttank en nog geen aardgasaansluiting in huis)