Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Stekene te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Stekene.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Stekene of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Stekene die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Stekene:

Viesmann ketel onderhouden

Onze gascondensatieketel van Viessman is ongeveer 2 jaar oud en heeft zijn eerste onderhoud nodig. Bevindt zich op de gelijkvloers in de berging.

Vernieuwen van afvoerbuizen

Onder de oprit zitten er kapotte buizen van de afvoer. Er is al een lekdetectie gebeurd alles moet worden vernieuwd. De oprit is met kiezel steentjes er is graafwerk bij. Ongeveer 20 meter.

Houtkachel aansluiten op schoorsteen

Houtstoof (die we al hebben staan) zou een verbinding moeten maken met schoorsteen. Moet dan al dan niet een buis in de schoorsteen gestoken worden.

Onderhoud en ontkalken van elektrische boiler Daaldrop

Daalderop boiler van 120 L. Is 8 jaar oud en zou moeten ontkalkt worden, geeft soms kortsluiting als hij opwarmt.

Thermostatische kraan vervangen

Ik wil de thermostatische kraan van de douche vervangen de huidige is stuk. En de gewone mengkraan van het bad vervangen door een thermostatische plus een lek herstellen

Lucht - Water warmtepomp plaatsen

Verwarming zwemvijver, zwemgedeelte 8mx3,6m, filter 2mx3,6m, diepte 1,4m, leidingenlus bijverwarming is aanwezig, dus enkel plaatsen en aansluiten warmtepomp

Ibox intalleren douche

Voor de douche moet er Ibox geplaatst worden. Enkel plaatsing materiaal reeds aangekocht.

Grondwaterput boren

Ik wil graag een waterput laten boren die mij voldoende water geeft het ganse jaar . Put met buis in en grind of zand rondom, pomp hoeft er niet bij. Opgelet kleigrond dus zonder machine raak je er niet door.

Voorbereidende werken uitvoeren om aardgas aan te leggen

Bestaande woning alles op elektriciteit, nu overschakelen naar gas. Nog geen enkele nutsvoorziening aanwezig betreft gas ook niet buitenhuis. Graag prijsofferte voor totaal project aansluiting gas(rooilijn tot aan woning = 22 meter)+ inclusief voorkeur HR ketel end. Moet nog aangevraagd worden of er gas ligt in de straat.

Plaatsen keerklep op waterleiding

We moeten een keerklep plaatsen op de bestaande waterleiding.