Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor vernieuwen van afvoerbuizen:

Vernieuwen van afvoerbuizen

Onder de oprit zitten er kapotte buizen van de afvoer. Er is al een lekdetectie gebeurd alles moet worden vernieuwd. De oprit is met kiezel steentjes er is graafwerk bij. Ongeveer 20 meter.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Stekene (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vernieuwen van afvoerbuizen uit heel België:

Badkamer vernieuwen en nieuwe verwarmingsinstallatie plaatsen

Er moet een oude badkamer helemaal vernieuwd worden. Tegelwerken, nieuw sanitair, afvoerbuizen en verwarming allemaal te voorzien. Momenteel is er een verwarming op mazout maar ik wil graag een nieuwe installatie op gas. Hierbij wil ik graag ook vloerverwarming laten plaatsen.

Opsporen en herstellen in lek waterleiding terras

Het terras (1ste verdieping) vertoont lekken tot bij mijn onderbuur (gelijksvloer) in een appartementsgebouw van 2 verdiepingen. Oorzaak is vermoedelijk de oude waterleiding die moest vervangt worden (zie fotos). Gevraagd: opsporen van het waterlek en vernieuwen van afvoerbuizen en ook plaatsen put/rooster.

Afvoerbuizen wc vernieuwen

De afvoer buizen van de wc vernieuwen. De wc verstopt heel de tijd. Oprit openbreken en buizen vervangen van de wc tot de riool.

Afvoerbuizen sanitair in kelder vervangen

De afvoeren zijn niet fatsoenlijk gelegd in kelder en wil die vernieuwen zodat er voldoende afwatering is. Het gaat om een 6 tal meter afvoer toilet en een 8 tal meter voor afvoer van keuken en badkamer

Vernieuwen afvoerbuizen

Een oud huis en de afvoerbuizen moeten vervangen en gescheiden worden .

Klinkerwerken uitvoeren

Ze komen volgende week onze oprit opengraven wegens er één van onze afvoerbuizen die naar het gemeentewater afvoert deffect is (gebroken). Het is namelijke een oud huis en toen werd er cement gemaakt met geel zand. Deze heeft helaas zijn tijd gehad en is los gekomen. Wij zouden van het gelegenheid gebruik willen maken om onze oprit volledig te vernieuwen.

Oprit en terras vernieuwen en plaatsen regenwatertank

Vervangen betonklinkers van oprit en terras door nieuwe klinkers en stabilisé. Dit voor zo een 130 m² in totaal. Ook plaatsen van een regenwateropvangtank (licht aanpassen van afvoerbuizen regenpijp dak) en plaatsen van pomp.

Afvoerbuizen dak verplaatsen

Heel binnenkort wordt het gebouw (zie foto) met isolatie bezet en crepi afgewerkt, daardoor wordt muur 12 cm dikker. Dit betekent dan ook dat aflopen 14 cm meer naar achter moeten (afloop langs muur) en ook afloop beneden. De gevelwerken starten 9 april dus we zijn nu op zoek (hadden iemand die allerlei klusjes doet maar wat twijfel aan de specialiteit voor dit werk) naar iemand die die afloop naar achter kan plaatsen (eventueel ook buizen vernieuwen afh van staat bij losmaken? )