Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Waarschoot te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Waarschoot.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Waarschoot of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Waarschoot die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Waarschoot:

Ketel onderhouden

Onderhoud van onze Immergas ketel, bevindt zich in ons washok.

Lucht - Lucht warmtepomp installeren

Ik ben momenteel een tweede woning aan het renoveren voor een totale oppervlakte van 3X 40 M² En ik ben de lucht-lucht warmtepomp aan het overwegen om te laten installeren

Warmtepomp plaatsen

Vervangen elektrische verwarming door warmtepomp in een bestaand gebouw. Ik weet nog niet veel over de mogelijkheden dus heb ook de nodige uitleg nodig. Zou zeker binnen een half jaar uitgevoerd moeten worden.

Boiler laten nakijken

Wanneer de stekker van de elektrische boiler (merk Ariston) in het stopcontact wordt gestoken slaat de verliesstroomschakelaar uit. Bijgevolg heb ik geen warm water in de badkamer.

Centrale verwarming plaatsen

Centrale verwarming op gas gewenst, via HR ketel, kleine keuken15 m2, living 35 m2,badkamer15 m2 en 3slaapkamers (20m2,16m2,18m2)

Centrale verwarming met pellets

Graag een richtprijs voor centrale verwarming met pellets eveneens warm water met pellets. Installatiekosten en toestellen inbegrepen. Waarschijnlijk pas voor 2017

Herstelling gashaard barbas

Wij hebben een gashaard barbas manhattan - broadway - tunnel 350NN met serienummer 18081 met normaal vermogen 8KW type basis 3932 gas 350. Sedert deze week valt deze steeds uit bij het ontsteken. Graag hadden wij een technieker voor de regio Oost-Vlaanderen (Gent-Eeklo) Adresgegevens bij afspraak.

Onderhoud CV ketel op aardgas

Jaarlijks onderhoud van de CV ketel op aardgas (ook naar aanleiding van het stopzetten van het huurcontract)

Plaatsen regenwaterpomp en aansluiting op bestaand sanitair

2 regenwaterputten zullen reeds geplaatst zijn (rond half september), maar wat betreft een goede kwaliteits-aanzuigpomp (liefst in put zelf - om lawaai te vermijden) en dan verder aansluiten op bestaand sanitair (aparte collector ) op een 10-tal meter afstand in garage. (liefst vakmensen in buurt van Waarschoot 9950)

Rookkanaal plaatsen

Bestaand rookkanaal pot 20 x 30 cm hoogte 8,50 meter vernieuwen. Groene houtcassette board geplaatst