Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Waasmunster te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Waasmunster.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Waasmunster of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Waasmunster die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Waasmunster:

Aansluiten stromend water

Voor een cliënt zoek ik een loodgieter voor het volgende: - Aansluiting van stromend water in de keuken. - Afvoer voor in de keuken. - Het toilet loopt niet door, met een camera kijken of er een obstructie is tussen het toilet en de septische put. Dus de weg vrijmaken.

Herstellen gaskachel

Wij hebben een Bodart & Gonay cosmos 100 inbouw gaskachel en we krijgen hem niet meer aan de praat. Bodart & Gonay zelf hebben we reeds gecontacteerd, maar daar worden we niet echt verder geholpen.

Waterpomp aan te sluiten

We hebben een geboorde put in ons kantine maar we zoeken nu een ander pomp voor het water omhoog te trekken met een filter ertussen. De installatie nu is al redelijk oud vandaar. Nieuwe pomp nodig.

Lucht - water warmtepomp plaatsen voor binnenzwembad

Warmtepomp om binnenzwembad te verwarmen. Afmetingen 4m/9m/1,3m diep = 47m³. Bestaande installatie werkt met mazoutketel. Leidingen dienen afgekoppeld te worden en aangesloten op warmtepomp.

Plaatsen van dubbelwandige inox buis in schoorsteen

Plaatsen van dubbelwandige inoxbuis van het plafond tot het dak (6meter) met inbegrip van het afsluiten van de schoorsteen daar waar de pijp naar buiten komt (geen neerslag in de schouw mogelijk) graag advies met opgave van de kenmerken van de materialen (soort inox, dikte, sluitingen, keuringsnormen, ... )

Oorzaak geurhinder opsporen en oplossen

Oorzaak geurhinder in eerste instantie opsporen en samen kijken naar eventuele oplossingen. Rioolgeur in hal en sporadisch in badkamer. Ook geurhinder ter hoogte van een overdekt terras.

Verwarmingsketel op aardgas te vervangen

De condensatieketel van onze vrijstaande woning (gebouwd in 2005) is aan vervanging toe. De woning (+/- 250 m² bewoonbaar) is volledig verwarmd via CV op aardgas. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas

Lek aan een koperen leiding te herstellen

Een lek veroorzaakt door een boormachine. Lek te herstellen : ongeveer 20 cm bovengronds aan de aansluiting van een wasmachine en vaatwasser

Onderhoud boiler Ariston

Onderhoud boiler Ariston 15 optima.

CV aanleggen

We willen in onze woning centrale verwarming plus warm water laten leggen. We zouden graag weten hoeveel dit ongeveer kost en of dit mogelijk is We hebben 3 slaapkamers 1 badkamer een living en open keuken . De ketel zou op zolder kunnen geplaatst worden.