Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Westrem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Westrem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Westrem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Westrem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Westrem:

Herstelling regenwaterpomp

Wanneer ik de stekker van de vlotter die in de waterput steekt in het stopcontact steek dan schiet de elektriciteit in het hele huis af. Er is dus een kortsluiting... Waterpomp MAM open vulsysteem KRM van het bedrijf Kin Pompentechniek BV. De wasmachine en kraantje in de garage als toiletten zijn aangesloten op de regenput dus wij zijn dringend op zoek naar een hersteller voor ons probleem.

Openhaard VLAM herstellen

Gasvuur openhaard herstellen De ontsteker van gashaard is vermoedelijk stuk. De waakvlam kunnen we aankrijgen maar gaat na enkele seconden terug uit. De haard is van het merk: VLAM Type GAS MT 63/60,5/R/V/VD

Overstappen van mazout naar aardgas verwarming

Wij willen overstappen van mazout naar aardgas voor verwarming en ook warm water voor douches.

Grondwaterpomp vernieuwen

Ik zou graag mijn oude grondwaterpomp willen veranderen door een nieuwe.

Lek herstellen in badkamer en toilet

We hebben waterschade gehad in 2 badkamers, verzekering heeft een video gemaakt van wat er moet hersteld worden, we zoeken een loodgieter hersteller. Toilet die lekt. Badkamer die lekt. Herstellen.

Onkalken van boiler

Ik heb een elektrische boiler die moet onderhouden (ontkalkt) worden

CV op aardgas plaatsen

Het betreft het uitbouwen van een CV in een bestaande woning (momenteel op elektriciteit). Bij voorkeur een Vaillant condensatieketel (is een ingebouwde boiler een vereiste?). Deze dient geïnstalleerd te worden in de garage. Indeling ruimtes: Benedenverdieping: - Woonkamer: 2-4 radiatoren (+/- 45 m2); - Keuken: 1 radiator (wordt later één geheel met de woonkamer - +/- 15 m2); - Hall: 1 radiator (+/- 10m2); Bovenverdieping: - Hall: 1 radiator (+/- 10 m2); - 4 slaapkamers: elk 1 radiator (+/- 18 m2); - Badkamer: leidingen klaarleggen (later 2 sierradiatoren - +/- 10 m2); Gezien het harde water is een waterverzachter tevens een vereiste. Uitvoering van de werken zouden moeten kunnen ingepland worden mid-eind november 2017.

WC en wasmachine op regenwater aansluiten

Wij willen graag de wasmachine en de toiletten aansluiten op het regenwater.

Buitenkraan installeren

Buitenkraan installeren magazijn.

Herstellen van de boiler

Wij hebben al een tijdje last van onze boiler die niet meer aanslaat. We krijgen geen warm water. De kranen zijn al ontkalkt van de douche en toen was het even weer goed maar nu is er weeral geen warm water meer. Dus ik denk dat het probleem dan zal liggen aan de boiler. We zoeken iemand die eens kan komen kijken en dit probleem op te lossen.