Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Wetteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Wetteren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Wetteren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Wetteren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Wetteren:

Onderhoud Buderus ketel

2 jaarlijks onderhoud van condesatieketel Buderus.

Gasleiding verleggen

De gasleiding van het huis ligt momenteel in het huis er naast en zou verplaatst moeten worden uit het huis. Waren origineel twee woningen naast elkaar, waar de gasleidingen door elkaar liepen. Deze moeten dus verlegd worden.

Aardgasboiler vervangen

Graag iemand die een aardgasboiler kan vervangen.

Ventilatiesysteem onderhouden

Mijn ventilatiesysteem heeft een onderhoud nodig. Verder zoek ik een vakman die jaarlijks mijn ventilatiesysteem zou kunnen kuisen en filters vervangen. Type Vent Axia ventilatiesysteem D.

Eurodens ketel onderhouden

Jaarlijks onderhoud van chauffage-brander, een Eurocondens Delta. Type: Eurocondens Delta 35

Reinigen gaskachel

Reinigen/onderhoud van gaskachel in living. Waakvlam valt dikwijls uit en de vlam is geel in plaats van blauw. Type gaskachel DRU.

Vervangen boiler

Oude boiler 150 liter wegnemen en nieuwe elektrische boiler van 150 liter plaatsen.

Regenwaterpomp Grundfos vervangen

Vervangen van een regenwaterpomp. Type pomp is Grundfos RMQ B.

Grond - water warmtepomp installeren

Bij de verbouwing zouden wij graag bekijken of het haalbaar is om een warmtepomp te plaatsen. We weten dat dit een investering is maar aangezien we alle verwarming en de vloeren gaan veranderen lijkt het ons aangewezen om wat te isoleren en vloerverwarming samen met een warmtepomp te plaatsen. Voor de vloerverwarming zouden we ongeveer 140m² vloer hiervan voorzien. Aangezien zowel vooraan als achteraan de woning een tuin hebben zou ik de boring voor de warmtepomp graag vooraan laten uitvoeren. Aansluiten op warm sanitair water, nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen, nieuwe vloerverwarming plaatsen Vrijstaand gebouw