Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Wetteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Wetteren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Wetteren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Wetteren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Wetteren:

Vervangen boiler

Oude boiler 150 liter wegnemen en nieuwe elektrische boiler van 150 liter plaatsen.

Regenwaterpomp Grundfos vervangen

Vervangen van een regenwaterpomp. Type pomp is Grundfos RMQ B.

Grond - water warmtepomp installeren

Bij de verbouwing zouden wij graag bekijken of het haalbaar is om een warmtepomp te plaatsen. We weten dat dit een investering is maar aangezien we alle verwarming en de vloeren gaan veranderen lijkt het ons aangewezen om wat te isoleren en vloerverwarming samen met een warmtepomp te plaatsen. Voor de vloerverwarming zouden we ongeveer 140m² vloer hiervan voorzien. Aangezien zowel vooraan als achteraan de woning een tuin hebben zou ik de boring voor de warmtepomp graag vooraan laten uitvoeren. Aansluiten op warm sanitair water, nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen, nieuwe vloerverwarming plaatsen Vrijstaand gebouw

Plaatsen gaskachel

Een tweede aardgaskachel plaatsen. De aansluiting aan schouw zou via een buis door het plafond dienen te gebeuren.

Verwarmingsketel Chappée herstellen en onderhouden

Ketel van het merk Chappée geeft de laatste dagen de code E61 aan,en werkt dan ook niet meer. Daardoor hebben we dan geen verwarming en geen warm water. Onderhoud en herstelling nodig.

Verwarmingsketel verplaatsen

Onze huis is van de jaar 1950 een rijhuis, Wij wonen in dit huis al bijna vier jaar en wij hebben ons verwarming ketel laten installeren en alle verwarming CV leidingen en ga leidingen door een firma. Wij hebben de verwarmingsketel geplaatst op de badkamer met maar ruimte van 2m10 /1m5 om achteraf de rest van bad kamer te renoveren maar het was verkeerd omdat de badkamer Klein is kunnen wij niets mee doen, dus nu hebben wij besloten om de ketel te verplaatsen naar zolder.

Grond - water warmtepomp plaatsen

Bouwgrond, start werken augustus 2019 voor nieuwbouw villa Doel: Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Nieuwe vloerverwarming plaatsen. Vrijstaand gebouw.

Onderhoud boiler

onderhoud boiler Vaillant ECOtec PRO

Herstel elektrische vloerverwarming

Wij hebben een appartement met elektrische vloerverwarming van Dirac;Een deel van de living werkt niet meer.