Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Zwijnaarde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Zwijnaarde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Zwijnaarde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Zwijnaarde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Zwijnaarde:

Boiler onderhouden en keuren

Onze boiler (ca. 2 jaar oud) dient gekeurd te worden. Hij is van het merk Bulex, thermomaster.

Installatie waterverzachter zonder zout

Waterverzachter installeren. Graag een waterverzachter zonder zout type MICROMET TYPE 75(Pugh & Co) of ONEFLOW (Watts) of iets gelijkwaardig.

Afvoerbuizen herstellen

De afvoer in mijn huis is verstopt vermoedelijk door oude buizen die ineengevallen zijn. Op zoek naar een firma die deze kan herstellen.

Water aanvoer en afvoer verplaatsen en nieuwe boiler plaatsen

Water aanvoer en afvoer verplaatsen naar kamer ernaast, voor keuken. Mazoutketel is met ingebouwde warmwatervoorziening, graag aanpassen naar enkel voor verwarming, en een nieuwe elektrische boiler 150 liter plaatsen (indien mogelijk).

Pomp en kraan installeren

Pomp installeren voor boorput en kraantje installeren.

Ondergrondse gemetste regenput herstellen

Dit voorjaar hebben we gemerkt dat onze regenputveel minder water bevatte dan ervoor (na 3 uur sproeien leeg). Waarschijnlijk lekt het water (op een zekere hoogte) weg. We zoeken iemand die de put kan reinigen en opnieuw waterdicht maken. De regenput dateert van 1970.

Regenwaterpomp plaatsen aan regenput

Ik wil graag een regenwaterpomp aansluiten op de regenput. De regenput dient ook bij voorkeur uitgekuist te worden.

Lucht - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw

Voor een nieuwbouw: Open bebouwing. Bewoonbare oppervlakte 220 m². Graag een lucht-water warmtepomp en water-water warmtepomp (met diepteboringen).

Diverse sanitaire werkjes

Ik wil een aantal sanitaire klussen laten uitvoeren: een lekkende radiator herstellen, 2 versleten thermostatische kranen op radiatoren vervangen. Desnoods alle radiatoren van nieuwe kranen voorzien. Een extra (kleine) radiator plaatsen in de bergruimte.

Condensatieketel plaatsen

Momenteel hebben we een CV ketel op aardgas en een gasboiler die aangesloten zijn op een schouw. We zouden deze willen vervangen door een condensatieketel (verwarming en warm water).