Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor afvoerbuizen herstellen:

Afvoerbuizen herstellen

De afvoer in mijn huis is verstopt vermoedelijk door oude buizen die ineengevallen zijn. Op zoek naar een firma die deze kan herstellen.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Zwijnaarde (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afvoerbuizen herstellen uit heel België:

Opsporen en herstellen in lek waterleiding terras

Het terras (1ste verdieping) vertoont lekken tot bij mijn onderbuur (gelijksvloer) in een appartementsgebouw van 2 verdiepingen. Oorzaak is vermoedelijk de oude waterleiding die moest vervangt worden (zie fotos). Gevraagd: opsporen van het waterlek en vernieuwen van afvoerbuizen en ook plaatsen put/rooster.

Herstellen fundering en riolering binnenshuis

Tijdens werken in onze tuin, merkte de aannemer een barst op in onze afvoer. We hebben toen dit laten herstellen. Op plaats van de vernieuwing is er echter een barst net boven de nieuwe afvoerbuizen, er is vermoedelijk schade aan de fundering. Mogelijks moet het terras terug worden opengebroken. Ook in onze garage werden er zaken aangepast, die we zouden willen laten controleren. Er is geen (kruip)kelder aanwezig en het gaat over een rijwoning

Dakgoten vervangen of herstellen

Vervangen van de cornische door een zinken dakgoot. 31 meter met 3 afvoerbuizen

Dakgoot herstellen en afvoerbuizen vervangen door pvc buizen

Vervangen van 2 afvoerbuizen en waterdicht maken van een lek in een zinken dakgoot. De afvoerbuizen zijn ook in zink vervangen door pvc afvoerbuizen.

Afvoerbuizen van kelder en douche herstellen

Er is een probleem in de kelder. Bij het wegpompen van het water van de wasmachine komt het water omhoog in de lavabo. In de badkamer in de kelder loopt het water in de douche traag door. Nakijken van de buizen , oplossen van probleem.

Geurhinder van afvoerbuizen herstellen

Sedert lang hebben wij buiten last van geurhinder (voornamelijk op ons terras). Graag opsporen. Heeft met de de afvoergoten te maken.

Lekken herstellen in kruipkelder

Onze kruipkelder zou gereinigd moeten worden omdat we last hebben gehad van 2 lekken in de afvoerbuizen. Ook de 2 lekken moeten gerepareerd worden. De totale oppervlakte is ongeveer 120m² -60cm

Kelder renoveren

Ik heb een kelder die gelijk is met mijn terras buiten. Ik had last van waterlekken van het dak en ondergrond is zeer vochtig. Muren tonen duidelijke tekens van opstijgend vocht. Ik heb een oude regenput die afgesloten is maar niet zeker of dat deze correct is afgesloten door vorige eigenaar. Ik vind ook centrale punt niet terug waar alle afvoerbuizen samenkomen om naar de riolering gaan. Graag een offerte om regenput herstellen, opstijgend vocht stoppen en centrale afvoer put renoveren.