Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Vlaams-Brabant.


Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: plaatsen van vloerverwarmingen in 5 woningen, complete CV installatie aanleggen met vloerverwarming, verwarmingsketels op aardgas vervangen, complete CV installatie plaatsen, condensatieketel plaatsen, nieuwe mazouttank ingraven en oude verwijderen, warmtepompinstallatie plaatsen in nieuwbouw, mazoutinstallatie vervangen door aardgasinstallatie en boiler vervangen, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, complete CV op aardgas plaatsen, complete CV installatie op aardgas plaatsen, verwarming binnenzwembad plaatsen, warmtepompinstallatie aanleggen, verwarmingsketel plaatsen, warmtepomp plaatsen in NB en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Vlaams-Brabant:

vrijdag 18 augustus 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Graag zouden we onze verwarmingsketel vervangen. Aardgas: centrale verwarming + warm water/douche. Momenteel oude centrale verwarmingsketel op gas en elektrische boiler voor warm water/douche.
vrijdag 18 augustus 2017

Nieuwe verwarmingsketel plaatsen

Vervangen huidige vloerketel in kelder door een ketel op aardgas. moet niet noodzakelijk een vloerketel zijn. Bekijken wat mogelijk is.
vrijdag 18 augustus 2017

Fix crack in wall and replace wall

Small crack in the wall. Wall needs to be replaced.
donderdag 17 augustus 2017

Vervangen van bestaande waterboiler

Electrische waterboiler Siemens SF0110 onder gootsteen dient vervangen te worden. Ik had hier gedacht aan een kleiner model van 5 liter zoals Stiebel Eltron SNU 5 SLi of AEG Huz 5 öko drop stop.
donderdag 17 augustus 2017

Herstelling breuk aansluiting afvoerbuis

Betreft een breuk aan de aansluiting van de afvoerbuis (toilet) gelegen aan de zijgevel van het gebouw en de afvoerriolering ( gelegen in de oprit) deze riolering leidt naar de straat riolering. Water komt vrij uit de grond, zo is er in garage ook vocht en water ontstaan. Breuk herstellen, opgraven, buizen vervangen. Ter plaatse komen kijken.
woensdag 16 augustus 2017

Herstelling regenwaterpomp Wilo

Ik heb een regenwaterpomp van WILO Multicargo MC305 dat sinds juli 2011 geïnstalleerd is en waar ik tot op heden nog geen enkel probleem mee heb gehad. Sinds juli dit jaar, nadat de regenput een tijdje leeg gestaan heeft, ik ineens de put laten uit kuisen heb en dan onmiddellijk nieuwe filters gestoken heb (Pluviofilters), kreeg ik ze niet meer opgestart. Oorspronkelijk lukte het mij nog wel voor 2 à 3 à 4 uur en dan was er terug de storing (ik denk dat zowel het rode als oranje lichtje brandde). Dit is mij enkele keren gelukt maar nu gaat dit helemaal niet meer . De loodgieter die deze geplaatst heeft is komen kijken en is er vrij zeker van dat de starter zoals hij het noemde (witte cilinder in zwarte doosje,) stuk is.
dinsdag 15 augustus 2017

Ketel vervangen door pelletkachel

Momenteel stoken we op mazout, maar dit is een oudere ketel die we zo snel mogelijk wensen te vervangen. Onze radiatoren zijn zo goed als nieuw.
maandag 14 augustus 2017

Thermostatische douchekraan Grohe vervangen of repareren

Mijn thermostatische douchekraan Grohe geeft té warm water ook als ik die op de laagste stand qua temperatuur zet. Kan niet meer onder heet water douchen. Dat gebeurde niet op een dag - het was een proces van 5-6 maanden met elke keer water heter en heter. Intussen werken de andere kranen in het appartement zonder problemen.
zondag 13 augustus 2017

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen

Momenteel staat er een oude cv-ketel in de berging met een boiler daar bovenop. Deze zou compleet vervangen moeten worden door iets milieu vriendelijks (om recht te hebben op premies) en verplaatst moeten worden van berging naar kelder (waar de gasmeter staat). In de berging is er ook een gasleiding (vrijstaande buis) die volledig zou moeten worden afgesloten en verwijderd.
zaterdag 12 augustus 2017

Gasinstallatie onderhouden en schouwen reinigen

De gasketel periodiek onderhoud. Reinigen van 2 schouwen. Er is afgelopen jaar geen hout gestookt,enkel gas.
vrijdag 11 augustus 2017

Nieuwe buizen plaatsen voor koud en warm water

Ik zoek iemand die nieuwe buizen kan plaatsen voor warm en koud water. Afvoeren in badkamer plaatsen. Nieuwe buizen radiator plaatsen + collectoren. De muren zijn volledig kaal, buizen liefst inwerken in muur. Ik heb 8 radiatoren.
vrijdag 11 augustus 2017

Regenwater en afvalwater scheiden

Op de steenweg voor onze woning zal men afzonderlijke leidingen leggen voor regenwater en afvalwater. Nu komt alles bij ons bij elkaar in één put en gaat dat in de riolering. Onze woning is langs alle kanten makkelijk bereikbaar, het is een open bebouwing.
donderdag 10 augustus 2017

Onderhoud gasketel de Dietrich

Een 2-jaarlijks onderhoud op een gaswandketel van De Dietrich.
woensdag 9 augustus 2017

WC vervangen

Oude wc vervangen.
woensdag 9 augustus 2017

Onderhoud gasketel ACV Delta

Onderhoud van onze gasketel ACV Delta, van begin jaren 90. Ketel heeft reeds meerdere jaren geen onderhoud meer gehad
dinsdag 8 augustus 2017

Centrale verwarming op aardgas plaatsen

Momenteel gebeurd de verwarming op stookolie. We wensen dit te vervangen door een gasinstallatie. De installatie staat in de kelder. Gelijkvloers wordt er in de keuken, keuken, bureau en hal verwarmd. Oppervlakte van 75m² 1ste verdiep zijn er 3 slaapkamers te verwarmen. Oppervlakte van 40m²
dinsdag 8 augustus 2017

Condensatieketel en radiatoren plaatsen

De bestaande verwarmingsketel (aardgas) moet vervangen worden door een condensatieketel. De bestaand convectoren (verouderd en te groot) wil ik vervangen door radiatoren. Het leidingwerk moet vervangen worden. Ruimtes: Living + eetplaats (open ruimte)~ 2x43m³ Slaapkamer a ~42m³ Slaapkamer b ~42m³ Bureau ~21m³ Keuken ~25m³ Badkamer ~14m³.
maandag 7 augustus 2017

Afvoer keuken en lek WC herstellen

De afvoer van de keuken loopt samen met afvoer wasmachine - de buizen zijn slecht aangekoppeld - er is een lek. Er lekt ook een WC.
maandag 7 augustus 2017

Herstellen van ondergronds lek in de waterleiding onder oprit

Lek in de waterleiding die vanaf de woning naar de alléénstaande garage loopt onder de oprit door (asfalt). Eventueel een nieuw leiding trekken naar de garage. Slijpen van een gleuf door de asfalt, dichten van lek of gans vervangen van de leiding.
maandag 7 augustus 2017

Regenwater put aansluiten installatie pomp

Ik woon in een appartementsgebouw met 7 appartementen. Er is een regenwaterput waarop 1 pomp is aangesloten voor 1 gelijkvloersappartement voor het toilet. Ik woon op de eerste verdieping en zou graag ook regenwater voor mijn toilet gebruiken.
zaterdag 5 augustus 2017

Waterput boren voor grondwater

Put boren voor besproeien van tuin.
vrijdag 4 augustus 2017

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

We hebben nu oude accumulatiekachels beneden en willen deze vervangen. Het huis is bijna volledig onderkelderd. Gasaansluiting moet nog gebeuren. Er moeten ook radiatoren geplaatst worden.
vrijdag 4 augustus 2017

Mazoutinstallatie vervangen door installatie op aardgas

Vervangen van een mazoutinstallatie door een (wand)condensatieketel.
woensdag 2 augustus 2017

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen

Vervangen van een oude stookolie CV door een gascondensatieketen zoals bijvoorbeeld een vaillant ecocompact VCC 306. Gesleidingen liggen er reeds.
woensdag 2 augustus 2017

Omschakelen naar gasverwarming

Nieuwe gasketel plaatsen. Huis van mijn moeder, in Tildonk is 60 jaar oud. Momenteel wordt er met mazout verwarmd. CV op mazout en radiatoren zijn aanwezig. Er ligt reeds een gasleiding.

Partners

Partners van Casius