Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Vlaams-Brabant:

donderdag 22 maart 2018

Regenwaterput plaatsen en installeren regenwaterrecuperatie

Regenwaterput plaatsen en installatie van regenwaterrecuperatiesysteem.
woensdag 21 maart 2018

Omschakeling naar aardgasverwarming

Nu verwarming op pellet en elektriciteit. Omschakeling naar verwarming op aardags
woensdag 21 maart 2018

Regenwaterput aansluiten voor wc en tuin

Wij hebben recent woning in gebruik genomen. Er zijn verschillende putten aanwezig. Graag hadden wij 1 van deze uitgerust met pomp en eventueel aangewend voor tuin en wc.
dinsdag 20 maart 2018

Onderhoud Ariston gasbrander

Het gaat om het onderhoud van een gaswandketel van het merk Ariston en het volgende type aco b 35 bffi. Er moet ook na gegaan worden of de ketel ook nog kan werken op rijk aardgas omdat beging juni in de regio Lubbeek word overgeschakeld van arm naar rijk aardgas.
maandag 19 maart 2018

Pelletketel plaatsen

Ketel op mazout zou ik eventueel vervangen door een pellet ketel, deze staat nu in garage maar ik zou hem eventueel ergens anders zetten als dit mogelijk is. Momenteel is de ketel zeer oud, en is aan vervanging toe.
maandag 19 maart 2018

Complete CV installatie met nieuwe HR ketel

Onze huidige gasketel is 25 jaar oud en werkt nog ok (rendement 90. 5 %), maar we willen nu een zuinigere condensatieketel plaatsen en de huidige boiler vervangen (er zit nog een 2 de recentere boiler in een vernieuwd deel van het huis voor de 2de badkamer). Hiervoor moet waarschijnlijk ook de thermostaat en dergelijke aangepast worden.
maandag 19 maart 2018

Verwarmingsketel Chaffoteaux herstellen

Onze verwarmingsketel op gas valt steeds uit en deze moet worden hersteld indien mogelijk. Het is een ketel van Chaffoteaux. Indien deze niet meer te herstellen valt graag een nieuwe ketel plaatsen.
zondag 18 maart 2018

Verwarmingsketel plaatsen

I need to change my existing gas central heating system. I would like to install a new one and the new boiler will be installed very close to the existing one, not exactly at the same place.
zondag 18 maart 2018

Regenwaterput vervangen en installatie van regenwaterrecuperatiesysteem

Uitgraven van twee betonnen regenputten (1000 L en 5000 L) in voortuin Plaatsen van nieuwe regenput van 10000 L plus heraansluiten regenafvoeren en overloop via infiltratie. Installatie van regenwaterrecuperatiesysteem in kelder Optioneel: herstellen van oprit en paden in klinkers Optioneel: inspectie en eventueel herstellen van vuilwaterafvoer
zaterdag 17 maart 2018

Regenwaterput installeren

Wij willen graag een regenput plaatsen tussen het straat en het huis. Graag bekijken we het verschil tussen een put in beton en een in kunststof. Ook een pomp, automatische omschakeling, filters en leidingen moet men voorzien.
zaterdag 17 maart 2018

Verwarmingsketel gas vervangen

Ik wil mijn huidige warme luchtketel op gas vervangen door een nieuwe.
zaterdag 17 maart 2018

HR ketel plaatsen gas/mazout

Oude Stookolie brander moet vervangen worden (15jaar). Gezin van 4 met hoog warm water verbruik. Staan open voor gas of mazout installatie. Belangrijkste criteria zijn laag verbruik, laag geluid en goede service. Graag een HR ketel plaatsten.
donderdag 15 maart 2018

Septische put afsluiten en aansluiten op riolering

Septische put doet het niet meer. Ik wil deze graag laten afsluiten en rechtstreeks aansluiten op de riolering.
donderdag 15 maart 2018

Verwarmingsketel plaatsen

Momenteel staat er een defect mazoutketel die vervangen moet worden door een nieuwe ketel. Graag vakman voor: - hoogrendement condensatie ketel, - lagetemperatuur ketel, - ontkoppelen defecte ketel, - defecte ketel meenemen, - nieuwe plaatsen en koppelen.
woensdag 14 maart 2018

Onderhoud AEG accumulatie toestellen

Ik heb een huis gekocht met AEG accumulatieverwarming. Er is in de zekeringkast een toestel : Elfamatic.
zondag 11 maart 2018

Afvoerleidingen nakijken en herstellen

Aks ik op de bovenverdieping het bad laat leeglopen stel ik vast dat in de kelder het water van de muur loopt. Dit onder de plaats waar de afvoerbuis door de muur gaat. Op zoek naar een vakman die de leidingen kan controleren en herstellen waar nodig.
zondag 11 maart 2018

Grond - Water warmtepomp plaatsen in renovatieproject

Grond water warmtepomp plaatsen voor een renovatieproject. Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen, zwembad verwarmen
zondag 11 maart 2018

Gasketel Wolf onderhouden

Onderhoud van de Gasketel Wolf met het nodige attest voor de verzekering.
vrijdag 9 maart 2018

Herstellen van wilo fluidcontrol 304

De pomp wilo fluidcontrol 304 blijft draaien en valt op regelmatige basis uit. Op zoek naar een vakman om dit te herstellen.
donderdag 8 maart 2018

Condensatieketel plaatsen

Nieuwe verwarmingsketel plaatsen. Wij hebben momenteel een stookolie tank. Die gaan ze neutraliseren. En dan overstappen op gas. Nu interesse in een condensatie ketel. Merk te bespreken.
donderdag 8 maart 2018

Junkers doorstromer

Herstellen junkers doorstromer, lekt.
donderdag 8 maart 2018

Complete CV installatie op pellet

Bedoeling is om een volledige nieuwe installatie aan te kopen met radiators. Dit is voor een woning van 15 op 16 meter.
woensdag 7 maart 2018

Nest thermostaat plaatsen

Ik zou graag een Nest laten installeren bij mijn thuis. Echter wil ik zeker zijn dat mijn verwarmingsketel (atmoTEC plus) compatibel is met Nest.
woensdag 7 maart 2018

Plaatsing en aansluiting 2 bijkomende radiatoren

Levering, plaatsing en aansluiting 2 bijkomende radiatoren op onze zolderruimte. De radiatoren hebben we graag van het merk Radson Integra E-flow (afmeting 105*10*50 lijkt ons ok, kleur wit). De buizen liggen reeds klaar tot op zolder. Ze dienen enkel nog een weinig in de muur ingekapt te worden. Op de eerste verdieping dient nog aangesloten te worden op de daar aanwezige collector (ca. 1,5 meter nog te overbruggen).
woensdag 7 maart 2018

Verwarmingsketel vervangen

Vervangen van mazoutketel en boiler door condensatieketel met boiler.

Partners

Partners van Casius