Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Vlaams-Brabant:

woensdag 3 januari 2018

Onderhoud ketel uitvoeren

Onderhoud en afstellen verwarmingsketel Budurus (stookolie) + afleveren attest. Plaatsen nieuwe boiler.
woensdag 3 januari 2018

Vervangen van Viessman door Vaillant Ecotec Exclusive

Vervanging van een Viessman Vitopend 200 door een beschikbare (nieuwe) Vaillant ecotec exclusive 356. Met aardgas.
woensdag 3 januari 2018

Mazoutketel plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : oude ketel vervangen door nieuwe, zuinige ketel. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)
dinsdag 2 januari 2018

Warmtepomp plaatsen

Warmte pomp plaatsen: Wij dienen aan te sluiten op de riolering en omdat we hiervoor onze garage dienen open te breken waar wij geïnteresseerd om eens na te gaan wat de mogelijkheden zijn om over te schakelen op een nieuw verwarmingssysteem (indien dit mogelijk is een geothermisch warmtesysteem met diepteboringen). Thans werken wij met een een stookolieketel die zowel als centrale verwarming onze radiotoren verwarmt alsook ons water. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Op stookolie.
dinsdag 2 januari 2018

HR ketel plaatsen

Actuele mazoutketel is 25 jaar oud en aan vervanging toe. Is een mazoutketel met geïntegreerde boiler. Met stookolie. Graag advies moet voldoen aan de huidige normen.
zaterdag 30 december 2017

Condensatieketel herstellen of vervangen

Verwarmingscondensatie wandketel herstellen of vervangen nu Vaillant, warm water toevoer momenteel ontoereikend. Liever een ander merk van ketel. Met aardgas
woensdag 27 december 2017

Warmtepomp plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : new building De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een nieuwbouw Welke installatie hebt u momenteel? : Andere of nog geen installatie
dinsdag 26 december 2017

Airco installeren

Wij willen graag een airco laten plaatsen in een kot waar het steeds zeer warm is. We hadden gedacht aan een zo weinig mogelijk zichtbare airco.
dinsdag 26 december 2017

Overschakelen van mazout naar aardgas

We zouden willen omschakelen van mazout op gas. Nu zoeken we iemand om de mazouttank in de garage bovengronds en de mazoutketel in de badkamer te verwijderen en daarna de gasketel aan te sluiten in de garage. We lieten al leidingen vanaf de straat en een teller in onze garage aanleggen.
dinsdag 26 december 2017

Verwijderen asbest isolatie rond chauffage leidingen

Verwijderen in kelder geïsoleerde chauffagebuizen met asbest. Het gaat om meer dan 10 meter.
maandag 25 december 2017

Aardgasketel plaatsen

We zoeken dus naar de vervanging van onze Bulex Thermomax F24 (gas). Dit is een combiketel voor de CV en kraan/douche water voor 1 badkamer + keuken. We zoeken voor de aankoop van een nieuwe doorstroomverwarmer + de installatie ervan.Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas
zondag 24 december 2017

Grond - Water warmtepomp plaatsen

Verbouwing, bijna nieuwbouw. Vloerverwarming + koeling/airco. Warmtepomp grond/water + ventilatie in 1 systeem. Woning 2 verdiepen. 8 op 15. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw.
zaterdag 23 december 2017

Verwarmingsketel Buderus installeren

Verwarmingsketel is aan vervanging toe. We willen alleen Buderus en het is voor gas. Ook willen we thermostatische kranen laten installeren en een grotere verwarming in hun bureau. Nog niets aangekocht.
zaterdag 23 december 2017

Verwarmingsketel plaatsen

We hebben momenteel een Buderus van 18 jaar oud en we wensen die te vervangen. Graag info over de diverse mogelijkheden en prijzen en in functie van deze opties een offerte. Met mazout, stookolie.
vrijdag 22 december 2017

Reinigen en herstellen regenwaterput

Regenwaterput reinigen en herstellen of toch nazien wegens water in de kelder.
woensdag 20 december 2017

Onderhoud + nazicht gasketel de dietrich

Wij zijn recent verhuisd en beschikken nu over een De Dietrich DTG 138 EcoNox ketel. Wij zouden graag asap een nazicht (licht drukverlies) en onderhoud laten uitvoeren.
dinsdag 19 december 2017

Verwarmingsketel Vaillant plaatsen en aansluiten

De condensatiegaswandketel moet vervangen worden door de reeds bestelde ketel Vaillant Eco Tec Pro .
maandag 18 december 2017

Herstellen of vervangen elektrische waterpomp Leader

Lek op de pomp zelf, waterverlies. Herstelling indien mogelijk anders vervanging.
zondag 17 december 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Vervangen van de oude CV op gas. Liefst met boiler (4 personnen) hoog rendement met mogelijkheid controle op afstand (Internet).
vrijdag 15 december 2017

Herstellen expansievat boiler

Sinds enkele dagen lekt het expansievat naast mijn boiler. (via cv-installatie) Merk niet geweten.
vrijdag 15 december 2017

Onderhoud verwarmingsketel Chappée

Ik wil mijn verwarmingsketel laten onderhouden. Het gaat om het 2-jaarlijks onderhoud van een ketel van het merk Chappée.
woensdag 13 december 2017

Warmtepomp installeren

Momenteel een verwarming op stookolie, maar die is te oud en moet vervangen worden. We zouden graag een warmtepomp gebruiken als verwarming. Het merk en dergelijke willen we met de vakman bespreken.
woensdag 13 december 2017

Herstelling Chaffoteaux

Betreft installatie Chaffoteaux Nectra. Ik denk dat de druk te laag is en daarom de ketel niet wil opstarten.Deze persoon zit al verschillende dagen zonder verwarming en warm water. Graag dringend antwoord aub.
woensdag 13 december 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Ketel haalt de norm van 90 % niet meer. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)
dinsdag 12 december 2017

Afvoerbuizen in asbest verwijderen

We hebben in de kelder afvoerbuizen in asbest. Ik wil die laten nakijken.

Partners

Partners van Casius