Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Vlaams-Brabant.


Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: aanleggen sanitair en verwarming, complete CV installatie plaatsen met 7 radiatoren, complete CV installatie op aardgas plaatsen, warmtepomp plaatsen, stookolie verwarming vervangen door warmtepomp, volledig nieuwe CV plaatsen, vloerverwarming met warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen in bestaande woning, warmtepomp installeren, complete CV installatie, complete CV installatie met radiatoren plaatsen, complete CV installatie plaatsen, bestaande CV ketel vervangen door condensatieketel, cV installatie met vloerverwarming en radiatoren plaatsen, cV plaatsen met radiatoren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Vlaams-Brabant:

zaterdag 24 juni 2017

Uitkuisen en opnieuw dichten bestaande regenwaterput

Grote waterput reinigen en waterdicht maken zodat die opnieuw kan gebruikt worden (20 jaar buiten gebruik).
zaterdag 24 juni 2017

Warmtepomp plaatsen

We zijn op zoek naar een vakman voor een warmtepomp te plaatsen. Mogelijkheden te bespreken met de vakman. Wij hebben vloerverwarming. We stoken momenteel op mazout.
vrijdag 23 juni 2017

Warmtepomp plaatsen

Momenteel hebben we elektrische accumulatoren, en we zouden overwegen om een warmtepomp te plaatsen. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: een bestaand gebouw Momenteel heb ik elektrische verwarming
woensdag 21 juni 2017

Stookketel vervangen en elektrische boiler plaatsen

Ik heb nog een brander (stookketel) van 30 jaar en zou deze willen vervangen. Dit samen met een nieuwe elektrische boiler. De boiler werkt nu ook op elektriciteit of op stookolie. Dit hoeft in de toekomst niet meer.
dinsdag 20 juni 2017

Ventilatie ontwerpen en installeren

Installatie van een ventilatie D in een oud huis, deels gerenoveerd. Bezoek ter plaatse nodig.
zondag 18 juni 2017

Onderhoud Regess zonneboiler

Ik zoek een firma om onderhoud te doen aan een zonneboiler merk REGESS type SU300
vrijdag 16 juni 2017

Warmtepomp installeren

Op de vloerisolatie komt er vloerverwarming te liggen. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw. Momenteel heb ik verwarming op gas.
donderdag 15 juni 2017

Herstellen regenwaterpomp Grundfos

Wij hebben een Grundfos MQ regenwaterpomp voor de toiletten en buitenkranen. De pomp stopt echter niet meer wanneer hij aanstaat waardoor het water in de toiletten blijft lopen(waarschijnlijk terugslagklep defect). Graag een nazicht/herstel van de pomp doorvoeren.
dinsdag 13 juni 2017

Put boren buis in grond

Put boren voor het oppompen van grondwater voor huishoudelijk gebruik (= toilet, wasmachine, planten sproeien, poetsen). Eventueel ook douchen. Met een buis in de grond.
dinsdag 13 juni 2017

Wc herstellen

Er is een schroef achteraan het toilet die lekt.
dinsdag 13 juni 2017

Complete CV installatie te plaatsen

Een simpele installatie te plaatsen want het is voor verhuur. ER is momenteel niks aanwezig. Verwarming op aardgas
dinsdag 13 juni 2017

Vervangen van waterpomp

Vervangen van waterpomp van regen water. Leidingen aanwezig maar bestaande pomp is stuk Beperkt eenvoudig gebruikt: 2 buitenkranen, 1 binnen en 1 WC (nog aan te sluiten). Put is niet diep (3 m onder vloer niveau? ) en circa 10 m van huis. Leidingen in huis zijn standard dikte.
dinsdag 13 juni 2017

Herstellen of nakijken waterpomp Wilo

We hebben een nieuwe waterpomp geinstalleerd van merk Wilo, type HiMulti 3c1-24 p met Hicontrole, alles volgens het boekje, maar we krijgen geen water opgepompt. We zoeken iemand die er iets van kent en het kan opstarten.
zaterdag 10 juni 2017

Accumulatoren vervangen door zonnepanelen of een andere soort verwarming

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : We hebben nu accumulatoren die 11000 kWh per jaar verbruiken en betalen dus zeer veel aan energie. Daarom zijn we op zoek naar een andere mogelijkheid, zijnde zonnepanelen of dus een ander soort verwarming.
vrijdag 9 juni 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Bestaande ketel (12 jaar oud) is afgekeurd wegens te hoge co meting (167) en te laag rendement (86,6) Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas
donderdag 8 juni 2017

Regenwaterpomp Grundfos herstellen

Herstellen van een vastgelopen Grundfos regenwaterpomp MQ3-35B (ongeveer 6 jaar oud). Pomp werkt niet meer na een tijd buiten gebruik wegens lege regenput. Pomp opnieuw opgegoten, maar enkel de motor zoemt en pomphuis draait niet meer.
woensdag 7 juni 2017

Condensatie of HR ketel en plaatsen van radiatoren

Momenteel word er verwarmt met elektriciteit dus volledige installatie nodig inclusief aansluiting op het aardgas netwerk. Er zouden ook radiatoren moeten worden geplaatst, ongeveer 10 stuks.
dinsdag 6 juni 2017

Nieuwe gasketel met boiler installeren

Vervanging van hout/mazout ketel door een gasketel, nieuwe boiler en aanleg gas. Graag advies.
maandag 5 juni 2017

Plaatsen van nieuwe mazoutketel

Plaatsen nieuwe stookketel. Graag in de grote vakantie de werken uitvoeren.
maandag 5 juni 2017

Condensatieketel plaatsen

Plaatsen van een condensatieketel 200 w/35 kw + ontmantelen en meenemen van de bestaande stookketel.
maandag 5 juni 2017

Overschakelen naar pelletketel

Momenteel stoken we met mazout maar we zouden graag overschakelen op een pellet ketel, ook voor het sanitair verwarmd water. Graag advies rond de pellet ketel plaatsen.
maandag 5 juni 2017

Nieuwe mazoutketel plaatsen

Plaatsen van een nieuwe mazoutketel.
zaterdag 3 juni 2017

Condensatieketel plaatsen

Oude stookketel op gas +_ 20 jaar oud vervangen. Graag een condensatieketel aankopen en plaatsen.
zaterdag 3 juni 2017

Mazout vervangen door aardgas

Vervangen van verwarming op mazout door verwarming op aardgas. Het huis bestaat uit kelder, gelijkvloers (living,keuken, badkamer,bureau), bovenverdieping met drie kamers en zolder.
vrijdag 2 juni 2017

Plaatsen van combiketel

Vervanging ketel + vervanging boiler. Graag een combiketel plaatsen.

Partners

Partners van Casius