Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Vlaams-Brabant.


Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: loodgieterij renovatie eengezinswoning sanitair verwarming, uitvoeren sanitair en verwarming, gehele verwarmingsinstallatie en leidingwerk vervangen, totale vernieuwing van de verwarming, vloer verwarming plaatsen in bestaande woning, installeren individuele watermeters, veranderen verwarmingsinstallatie, verwarming en boiler, nieuwe gascondensatieketel plaatsen en mazoutketel en mazouttank verwijderen, installatie centrale verwarming met gas, plaatsen van cv ketel, huidige gasketel vervangen, nieuwe cv ketel verwarming en warm water, nieuwe CV-kettel installeren, verwarmingsinstallatie vervangen naar gas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Vlaams-Brabant:

dinsdag 21 februari 2017

Regenwaterpomp herstellen of vervangen

Mijn pomp in de regenwater put, goed bereikbaar, werkt niet meer, ik zou graag hebben dat iemand langskomt om de oorzaak te bekijken en te herstellen.
maandag 20 februari 2017

Vloer verwarming plaatsen in bestaande woning

Ik wil weten hoe vloerverwarming werkt. Wat moeten we doen om de huidige vloer verwijderen en een andere vloer met verwarming installatie? Hoeveel kost het? En hoe lang duurt de werk?
zondag 19 februari 2017

Nakijken warm water

Wij hebben al een tijdje last van het warm water dat direct koud wordt. We kunnen nog geen 5 minuten douchen en het water is al ijskoud, probleem is bij elke kraan, niet enkel badkamer. Is er iemand die hier eens naar kan komen kijken en dit kan maken?
zondag 19 februari 2017

Overschakelen van mazout naar aardgas leidingen vernieuwen

Overschakeling van mazout naar aardgas. Ook de leidingen in de kruipkelder moeten vernieuwd worden.
zondag 19 februari 2017

2 gasfornuizen aansluiten

Ik wil twee gasfornuizen aansluiten in twee aparte kamers. Er is in beide gevallen al een koperen gasleiding van 15 aanwezig voor de verwarming op gas (deze is al aangesloten en werkt). De fornuizen zijn ter plaatse, de rest moet voorzien worden door vakman.
zaterdag 18 februari 2017

Centrale verwarming te verplaatsen

Graag wil ik mijn CV van 1 m² groot tegen een andere muur plaatsen. Mijn CV staat nu achter een kast en de warmte hiervan is niet optimaal. Adresgegevens bij afspraak.
vrijdag 17 februari 2017

Onderhoud aardgasketel

We zoeken iemand voor jaarlijks onderhoud aardgasketel (merk Vaillant) en afregelen van thermostaat.
donderdag 16 februari 2017

Vernieuwen van gasketel

Vernieuwen van gasketel, oude is versleten.
dinsdag 14 februari 2017

Draaiwiel van waterkraan vervangen

Ik wil mijn vastgeroeste draaiwiel (open-/dichtdraaien) van de watertoevoerkraan naar mijn gasverwarmingsketel laten vervangen. De blauwe draaiwiel om de watertoevoer te regelen is momenteel volledig vastgeroest en ik krijg het draaiwiel van de kraan niet meer opengedraaid. Ik zou er graag een nieuwe, eenvoudige draaiwiel erop laten plaatsen zodat ik het daarna gemakkelijk kan open/ dichtdraaien. Graag een afspraak maken in het weekend...of in de voormiddag.
maandag 13 februari 2017

Van mazout naar aardgasketel overstappen

Van mazout naar aardgasketel overstappen graag advies en prijsofferte.
zondag 12 februari 2017

Condensketel met boiler plaatsen in garage

Condenserende gasketel met boiler of wandketel doorstroomketel er moet nog een buis geplaatst worden in de schouw. Plaatsing in garage.
zondag 12 februari 2017

Gasleiding voorzien in woning

Gas moet nog binnen getrokken worden.
zondag 12 februari 2017

Centrale verwarming overschakelen op aardgas

Overschakeling van C.V. op aardgas
zaterdag 11 februari 2017

Nieuwe condensatieketel aankopen en plaatsen

Vervangen van gasketel op gelijkvloers door een nieuwe condensatieverwarmingsketel, te plaatsen door een erkende technicus.
zaterdag 11 februari 2017

Nieuwe toilet plaatsen

Kan er iemand voor ons een nieuwe toilet plaatsen? Er moet iemand eerst komen kijken voor welke er kan staan. Wij zijn de huurders en zouden graag een prijsofferte aanvragen voor onze huisbaas.
vrijdag 10 februari 2017

Huidige ketel vervangen door hoogrendementsketel

De huidige ketel valt regelmatig uit en is ongeveer +/- 16 jaar oud. We willen een hoge rendements ketel in de plaats die bovendien betrouwbaar is en werkt wanneer het moet werken
donderdag 9 februari 2017

Verwarming Sapragaz laten nazien

Wij hebben zonet het pand gekocht en willen de verwarming laten nakijken.
woensdag 8 februari 2017

Mazouttank verwijderen en plaasten van regenwaterput

Er is een oude mazouttank naast mijn huis gelegen. Deze zou ik willen vervangen door een regenwatertank, liefst in beton. Ook zou deze gekoppeld moeten worden aan een deel van mijn installatie.
dinsdag 7 februari 2017

Condensatieketel met waterboiler merk Vaillant of Viessman

Ben op zoek naar een installatie voor een condensatieketel Vaillant Ecotec Plus VC 306 of Viessmann Vitodens 200 W met een waterboiler Unistor VIH R 150 + Aansluitkosten (schouwaansluiting + afvoer).
dinsdag 7 februari 2017

Verwarmingstysteem vernieuwen

Nieuwe verwarmingsysteem: We hebben nu vloerverwarming met ketel op stookolie en boiler op elektriciteit. We gaan renoveren en volgens de regelmatig moet de chape (met leidingen vloerverwarming vervangen worden daar de chape verpulverd. We dachten al een tijdje aan een nieuw verwarmingssysteem. Maar dit werkt nog prima dus is er niets gehaast bij tenzij we de vloer veranderen en dan ineens alles 'moeten' doen. Dus zijn we op zoek naar het voor ons beste systeem. We hebben ook een zwembad dat misschien ook van deze technologieën kan gebruik maken.
dinsdag 7 februari 2017

Verwarmingsketel Junker Eurostar laten nazien

Onderhoud van de ketel Junker Eurostar
dinsdag 7 februari 2017

Vervangen van verwarmingsketel

Vervangen van vloerketel met hangende boiler, of plaatsen wandketel. Bestaande ketel ACV 24 Kw.
maandag 6 februari 2017

Condensatieketel aankoop en plaatsen

Gasleiding verder trekken tot de plaats van de ketel. Ketel komt in de garage. Prijs voor een condensatieketel met plaatsing.
donderdag 2 februari 2017

Oude waterput terug in gebruik nemen pomp plaatsen leidingen wasmachine en toiletten

We hebben een oude waterput op ons terras. We zouden hier graag een pomp op plaatsen (wassen en onderhoud tuin) en eventueel ook de leidingen voor het wasmachine en de toiletten. Ter plaatse komen kijken door een vakman.
dinsdag 31 januari 2017

Condensatieketel vervangen

Bestaande ketel is 18 jaar oud en dient weldra te vervangen worden. Ketel met ingebouwde boiler (min 100 l) nodig. In de loop van de zomer een nieuwe aankopen en plaatsen.

Partners

Partners van Casius