Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Rotselaar, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Vlaams-Brabant:

woensdag 20 november 2019

Aansluiting op gas, installatie gasketel en radiatoren

Momenteel wordt het huis en water verwarmd op electriciteit met accumulatoren. Dit zouden we willen vervangen door gas. Hiervoor moet de gasaansluiting gebeuren, een gasketel worden geinstalleerd alsook radiatoren. Eventueel kunnen we de radiatoren zelf aankopen en plaatsen. Echter zouden we eerst hiervoor de prijzen vergelijken via offerte.
donderdag 14 november 2019

Herstellen van een condensatieketel van het merk Chaffeauteau

De winterstand van de condensatieketel wil niet aanslaan. We stellen eveneens een lek vast onder de ketel. (foto's zijn beschikbaar) Condensatieketel van het merk Chaffateau. Er is een lek .
donderdag 14 november 2019

Onderhouden gaskachel DRU

ik heb een gaskachel met aparte schouw van het merk DRU, type Sirkin als bijverwarming Ik zou graag een onderhoudsbeurt laten doen. Het apparaat werkt .
woensdag 13 november 2019

Afsluiten gaskachels

Ik ben bezig met de renovatie van een rijwoning en wil graag twee oude gaskachels weghalen. Ik zoek iemand die deze kachels en de leiding ernaartoe veilig kan afsluiten.
dinsdag 12 november 2019

Aansluiten gashaard

Installatie gashaard op bestaande aansluiting aan aardgaskanaal nog geen geveldoorboring en afvoerkanaalinstallatie. Het merk is Kratki, bestaat uit drie glazen: de front is 1m20, zijkanten 30cm op één meter.
maandag 11 november 2019

Kraan plaatsen en aansluiten vaatwasser

Ik heb een vaatwasser gekocht maar er is geen kraan in de keuken hier om het aan te sluiten. Een kraan plaatsen en mijn vaatwasser er op aan te sluiten!
maandag 11 november 2019

Chaffoteaux onderhouden

Mijn badkamer is uitgerust met een badgeiser type "Avenir plus SFT14" van het merk Chaffoteaux.
zaterdag 9 november 2019

Aansluiten palletkachel

Graag een flexibele dubbelwandige pijp door de schoorsteen steken voor aansluiting op pellet kachel. Op het dak moet wel de schoorsteen weer open gemaakt worden en beneden moet ook weer een gat in de schouw gemaakt worden de stenen schouw staat er nog volledig waar de pijp doorheen moet. De totale hoogte is tussen de 10 en 15 meter.
zaterdag 9 november 2019

Plaatsen van flexibel of inox buis in schoorsteen

Een inox flexibel aansluiting hebben in de schoorsteen(voor haard), wil ook praten over levering skamotec platen voor ommanteling schouw.
vrijdag 8 november 2019

Vloerverwarming leggen

Betreft het plaatsen van vloerverwarming op de benedenverdieping met een oppervlakte 50m². De gang en het toilet zijn hierbij niet nodig. Graag ook informatie van andere verwarmingsmogelijkheden (vb. luchtverwarming richting bovenverdieping), inbouwhaard..... (ook enegiezuinig)