Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Vlaams-Brabant.


Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: complete CV installatie in appartementen, complete CV installatie met vloerverwarming en radiatoren, complete CV installatie met nieuwe radiatoren, complete CV installatie ketel met 5 radiatoren in appartement, complete CV installatie plaatsen, grond - Water warmtepomp installeren in nieuwbouw, cV met radiatoren installeren, complete CV installatie in oude hoeve plaatsen, cV en loodgieterij te plaatsen voor nieuwbouw, sanitaire installatie nieuwbouwwoning, warmtepomp installeren, nieuwe ketel plaatsen ter vervanging mazoutketel, oude verwarmingsketel vervangen door HR ketel, complete CV installatie op gas plaatsen, omschakeling naar gasverwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Vlaams-Brabant:

woensdag 20 september 2017

Onderhoud mazoutketel en reinigen schouw

Onderhoud van een mazoutketel en schoonmaken schouw.Type?
woensdag 20 september 2017

Grond - Water warmtepomp plaatsen

Woning is 30 jaar oud, relatief goed geïsoleerd. Huidig verbruik stookolie is 2000 liter, dus 1000 euro/jaar. Ik vrees dat prijs elektriciteit die ik ga moeten betalen (gewoon voor verbruik van de warmtepomp) hoger gaat ligger. Ik heb zonnepanelen, maar toch moet ik jaarlijks nog bijbetalen voor elektriciteit. Ik zou t liefst na komende winter (2018)op warmtepomp overgaan . De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw
woensdag 20 september 2017

Nieuwe ketel plaatsen ter vervanging mazoutketel

Wij zijn bezig met verbouwing. Momenteel mazoutketel aanwezig in bijgebouw. Graag nieuwe ketel in woning op gelijkvloers of in de kelder. Nodig : ketel, radiatoren, leidingen,... (alles) oude ketel is ongeveer 10 jaar oud model Viessmann (mazoutketel) met tank onder de grond. Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Aardgas
dinsdag 19 september 2017

Onderhoud accumulatieverwarming

1 accumulatieverwarming jaarlijkse onderhoud
dinsdag 19 september 2017

Urinoirs en bijhorende leidingen vervangen

Vervangen van 2 urinoirs met de bijhorende leidingen. De leidingen zijn beschadigd na jarenlang gebruik door urine en kalk. Dit is in Napoleon Games waar de werken moeten uitgevoerd worden.
maandag 18 september 2017

Nazicht en onderhoud gasconvector

De gas convector nakijken voor de winter.
maandag 18 september 2017

Verwarmingstoestel verwijderen

In onze slaapkamer zouden we graag een verwarmingstoestel verwijderen. Graag een offerte voor deze ingreep bestaande uit: - toestel verwijderen - buisjes verwijderen en met 'stop' de watertoever afsluiten
zondag 17 september 2017

Condensatieketel plaatsen

Verwarming plaatsen met warmwaterboiler voor 4 personen. Condensatieketel gewenst. Op aardgas. Liefst zo snel mogelijk, zitten zonder verwarming.
zondag 17 september 2017

Vernieuwen van complete CV installatie

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Overgaan van elektrische verwarming met accumulatoren naar een centrale verwarming. Tevens aanpassing van de elektrische boiler naar een zonneboiler Renovatie op aardgas.
zaterdag 16 september 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Vervangen van bulex. Bulex is van 2006. Aardgas.
donderdag 14 september 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Huidige verwarmingsketel Bulex Thematek C24E-A die 11 jaar oud is werkt niet meer sinds vanavond. Zeer kleine woning dus nieuw toestel mag niet groter zijn dan de huidige ketel.
donderdag 14 september 2017

Vernieuwing complete CV installatie

Alles gelijkvloers met kelder en kruipkelder . Momenteel verwarming met elektrische accumulatie van 35 jaar. Verwarming op aardgas. Werken voorzien begin 2018.
donderdag 14 september 2017

Grond - Water warmtepomp installeren in nieuwbouw

Nieuwbouwhuis in Saintes (Tubeke, Waals Brabant). Totale oppervlakte van de grond is 740 m². De grond is vlak en mooi rechthoekig. Bedoeling is om deze met vloerverwarming te combineren (en misschien ook met zonnepanelen als het budget het toelaat). De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw.
donderdag 14 september 2017

Vervangen van geiser

Ik wil mijn geiser (30jaar oud) op aardgas in de badkamer vervangen door een nieuwe geiser. Deze dient om een douche en wasbak te verwarmen.
donderdag 14 september 2017

Onderhoud CV ketel Junkers

Betreft twee jaarlijks onderhoud van een ketel Junkers
woensdag 13 september 2017

Lek in waterleiding herstellen

Er is een waterlek in de waterleiding in de garagebox.
woensdag 13 september 2017

Pelletkachel plaatsen

Wij verwarmen sanitair water en radiatoren met mazout. Wij willen overschakelen naar hout pellets,pellet ketel. Eventueel zelfs op latere termijn voor vloerverwarming. Wij willen graag praten met een specialist die de situatie ter plaatse bekijkt en eventueel een offerte krijgen.
woensdag 13 september 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Momenteel staat de cv gasbrander in kelder met schouwaansluiting. Nieuwe ketel zou met muurdoorvoer moeten. Brander staat op ongeveer 2 m van buitenmuur. Huidige brander is Vaillant VK37HR. 37KW. Op aardgas.
maandag 11 september 2017

Mazout brander reinigen

Ik wil mijn brander laten reinigen, merk niet geweten.
maandag 11 september 2017

Plaatsen van 10 radiatoren

Vervangen van convectors naar radiators in de ganse woning. Er zouden 10 radiatoren moeten geplaatst worden.
zaterdag 9 september 2017

Een keukenkraan vervangen

Ik wil in de keuken de gewone kraan vervangen door een kraan met sproeikop. Ik heb de kraan al gekocht ( = Dolfino).
zaterdag 9 september 2017

Verwarmingsketel op stookolie en boiler vervangen

Vervangen van verwarmingsinstallatie en boiler, de laatste eventueel door een elektrische boiler. De verwarmingsinstallatie blijft op stookolie.
zaterdag 9 september 2017

Vervangen bestaande ketel door boiler

Ik wil een bestaande HR+ gasketel vervangen door een nieuwe boiler.
vrijdag 8 september 2017

Onderhoud boiler Vaillant

Controle/onderhoud van onze gasboiler Vaillant.
vrijdag 8 september 2017

CV en loodgieterij te plaatsen voor nieuwbouw

Nieuwbouw te Sint-Genesius-Rode. Loodgieterij: plaatsen waterleidingen en installatie badkamer en twee aparte wc's. CV: gelijkvloers op vloerverwarming en verdieping en zolder met radiatoren. Plannen kunnen doorgestuurd worden .

Partners

Partners van Casius