Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Vlaams-Brabant.


Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: aanleggen van sanitair en chauffage, vloerverwarming en CV installatie, cV plaatsen, vervangen kranen naar thermostatische kranen (60 radiatoren), centrale verwarming op gas, vervangen bestaande ketel met boiler, combiketel plaatsen, ketel en radiatoren plaatsen, cV doortrekken van gelijkvloers naar 1e verdiep, condensatieketel plaatsen in renovatiewoning, vervangen huidige ketel, cV op aardgas plaatsen, nieuwe ketel en brander plaatsen, aansluiten kachel met inox buis en schouwsteen vernieuwen, plaatsen nieuwe CV ketel en nieuwe dubbelwandige buis in schouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Vlaams-Brabant:

woensdag 24 mei 2017

Waterpomp herstellen

Gedurende de voorbije 2 dagen springt de waterpomp voortdurend op, nu werkt ze niet meer. Wasmachine en WC werken niet meer. We zouden dit graag zo snel mogelijk laten repareren.
woensdag 24 mei 2017

Vervangen bestaande ketel met boiler

Vervanging van bestaande ketel met boiler door een hoogrendementsketel met boiler van 160l.
dinsdag 23 mei 2017

Vervangen van oud HR toestel

Ik zoek een vakman voor de vervanging van oude HR verwarmingstoestel : prijs van nieuw HR en HR+ toestel, prijs van de werken, meenemen van oud toestel.
dinsdag 23 mei 2017

Ketel en radiatoren plaatsen

Heb onlangs een woning aangekocht en zou zo snel mogelijk willen omschakelen van stookolie naar aardgas. Momenteel staan er kachels in de woning die ik zou willen laten vervangen door radiatoren.
maandag 22 mei 2017

Plaatsen regenwaterput

Plaatsen regenwaterput van 10000 liter voor bestaande woning.
vrijdag 19 mei 2017

Wc plaatsen

Oude wc uitbreken en nieuwe plaatsen.
maandag 15 mei 2017

Change old mazout ketel

I want to change my old mazout ketel to new one.
zondag 14 mei 2017

Airco split plaatsen

Voor 2 zolderkamers wensen wij een offerte voor een airco split waarbij de buitenunit langs de zijgevel kan hangen.
vrijdag 12 mei 2017

Vervangen van gasketel

Plaatsen van nieuwe gasketel waarvan niet meer voldoen aan de nieuwe voorschriften.
vrijdag 12 mei 2017

Installeren van een waterverzachter

Enkel het installeren van een waterverzachter. De waterverzachter zelf heb ik al. Ik kan foto's sturen, langskomen is nog beter.
vrijdag 12 mei 2017

Herstellen geiser

Een probleem met de geiser, de vlam houd niet dus geen warm water, eventueel een kraan plaatsen. Geen warm water, geen chauffage.
woensdag 10 mei 2017

Vervangen defecte ketel

Vervanging van verwarmingsketel door condensatieketel omwille van defecte ketel. Nu verwarmingsketel op gas met doorstroomboiler.
woensdag 10 mei 2017

Kraan vernieuwen en leiding te plaatsen

Graag had ik een kraan vernieuwd ,omdat de buis geen water meer doorgeeft. Gelieve een flexible buis bij te plaatsen via een aftakking (ongeveer 1. 5 meter)
dinsdag 9 mei 2017

CV ketel plaatsen

Ik zoek een vakman voor de plaatsing van een nieuwe CV ketel.
maandag 8 mei 2017

Vervangen radiator

Ik wil de radiatoren in ons appartement laten vervangen (eventueel ook met nieuwe thermostatische kranen), de leidingen moeten niet aangepast worden.
maandag 8 mei 2017

Plaatsen van CV in de woning

Er is geen centrale verwarming in de woning. Ik weet niet welke mogelijkheden bvb warmtepompen enz... er zijn als bron voor de centrale verwarming. Graag meer info hierover.
zondag 7 mei 2017

Problemen met waterleiding verhelpen

Wij hebben problemen met onze waterleidingen met het warm water. Er zit geen druk op het water en we moeten heel lang wachten tegen dat het warm water komt (soms niet). Het is een aanslepend probleem. Bulex is deze week onze condensketel komen herstellen maar de problemen zijn niet van de baan. Badkamer en keuken zijn naast elkaar gelegen op het gelijkvloers. Het probleem situeert zich op elke kraan. Vermoeden van veel kalk op de leidingen, als ik bv de douchekraan verwijder zie ik resten (een soort 'zand') kalk.
zondag 7 mei 2017

Nieuwe cv plaatsen

Nieuwe cv op gas van een huis met 4 gevels, bewoonbare oppervlakte 186m² gelegen te 1730 Asse, Lindelaan. Huis: bouwjaar 1962, momenteel verwarming type op mazout.
zaterdag 6 mei 2017

Gasboiler ontkalken

Ik zoek een vakman om een gasboiler van 150l te ontkalken.
zaterdag 6 mei 2017

Vervangen van oude gasketel

Vervanging van onze oude gasketel. Graag mogelijkheden bekijken voor HR ketel.
donderdag 4 mei 2017

Vervangen defecte ketel

Vervanging van oude ketel na defect dringt zich op. Voorkeur naar Viessman.
woensdag 3 mei 2017

Regenwaterpomp Grundfos vervangen

Onze Grundfos regenwaterpomp MQ3-45, die we voor de toiletten en de tuin gebruiken, heeft het begeven. We zoeken iemand die deze kan vervangen, gezien we zelf niet over het gereedschap en de kennis beschikken om dit correct te doen. Er is een filterinstallatie, maar voorlopig nog geen drukreservoir (ifv prijs willen we die eventueel ook laten plaatsen).
woensdag 3 mei 2017

Vervanging van bestaande gasketel

Vervanging van bestaande gasketel. (Viesmann)
woensdag 3 mei 2017

HR ketel plaatsen

Nieuwe energiezuinige HR-ketel te plaatsen.
dinsdag 2 mei 2017

Ontkalken boiler

We hebben problemen met de waterdruk - vermoedelijk door kalk in de boiler (op aardgas). Boiler en leidingen zijn vijf jaar oud. Wij zouden graag een tussenkomst hebben om na te gaan of de boiler idd een kalkprobleem heeft en om dat dan te ontkalken, indien nodig.

Partners

Partners van Casius