Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Rotselaar, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Vlaams-Brabant:

zondag 24 mei 2020

Waterpomp regenput herstellen of vervangen

Ik heb een bestaande regenwaterput van 7500 liter met een "huis tuin en keuken" pomp. Deze pomp ligt niet in de put en op 10m van de put. Daardoor heeft deze nooit goed gewerkt en uiteindelijk is deze gestopt met werken. Daarom zou ik een goede pomp in de put willen laten plaatsen die genoeg druk kan creëren. Want er zijn een WC, wasmachine, afwasmachine en buitenkraan op aangesloten.
zondag 24 mei 2020

Airco plaatsen

Airco kopen en plaatsen. Betreft een ruimte van 100-120m2. Verluchtingsgat reeds aanwezig.
zondag 24 mei 2020

Leidingen herstellen na lekkage

er is water gelekt in de douche en garage - expert verzekering is langsgekomen en joint douche werd gemaakt maar nog niet 100 % opgelost - dus kijken naar leidingen + daarna muur en plafond vervangen in garage - de rest van de garage niet ten laste van de verzekering wil ik ook laten renoveren De leidingen moeten nu eerst nagekeken worden.
dinsdag 19 mei 2020

Grondwaterpomp laten plaatsen

Grondwaterpomp plaatsen.
dinsdag 19 mei 2020

Airconditioning plaatsen

Airconditioning plaatsen in slaapkamer van appartement. Wandunit moet in slaapkamer van 16m² komen. Buitenunit komt langs andere kant van de muur 2m verder op terras maar bovenaan net onder terras van bovenburen. Hoogte tussen de 2 terrassen is 2.6m dus buitenunit max. 50-60cm hoog.
maandag 18 mei 2020

Regenwaterpomp dab euroinox 40/50 M herstellen

Betreft : DAB euroinox 40/50 M pomp Er is een lek wanneer de pomp draaid tussen het inox gedeelte en de motor (Foto 01 rode cirkel). Ik vermoed dat de dichtingsring stuk is (??). Voor de rest doet de pomp het prima. Pomp stond reeds in het huis bij aankoop, deze moet zeker 20 jaar of ouder zijn. Zal waarschijnlijk een nieuwe moeten komen.
zaterdag 16 mei 2020

Vloerverwarming droog systeem op de chape

Vloerverwarming leggen op bestaande tegels en op beton. 38,5m² x2
donderdag 14 mei 2020

Radiator in badkamer + 3 thermostatische radiatorkranen plaatsen

Nieuwe radiator installeren in gerenoveerde badkamer. Bestaande cv aansluiting vanuit de vloer is aanwezig en moet behouden worden. Vervangen van 3 oude radiatorkranen door moderne thermostaatkranen in andere ruimtes van appartement. Indien nodig is toegang tot gemeenschappelijke cv installatie van gebouw geen probleem.
maandag 11 mei 2020

Regenwaterpomp KSB herstellen

regenwaterpomp slaat steeds in failure. Regenwaterput onlangs nog laten reinigen. We weten niet of ze kan hersteld worden of dat we gewoon een nieuwe moeten steken.
donderdag 7 mei 2020

Herstellen rioolleiding

Herstellen rioolleiding van 15m. Zit verstopt en is kapot.