Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Vlaams-Brabant:

donderdag 21 maart 2019

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler plaatsen in een nieuwbouw Dit voor sanitair warm water De zonneboiler moet geplaatst worden op plat dak
donderdag 21 maart 2019

Gasketel Junkers onderhouden

Tweejaarlijkse onderhoud voor een Junkers ketel met attest.
dinsdag 19 maart 2019

Onderhoud en nazicht brander Riello

ik wil een onderhoud van de gasbrander laten doen en bijgevolg een certificaat krijgen dat ik in orde ben met de wettelijke verplichtingen (voor o.a. brandverzekering). Gasbrander.
maandag 18 maart 2019

Installeren verwarmingsketels

Voor een herenhuis dat opgesplitst dient te worden in 2 appartementen zou ik 2 aparte ketels laten installeren. Op 2 gerenoveerde slaapkamers op zolder moet er nog een verwarming geïnstalleerd worden. De oude ketel en constructie in de kelder moet weg. De boiler op zolder moet weg. Alle leidingen dienen nagekeken en of vervangen te worden. Het huis in goede staat, is reeds opgeknapt
zondag 17 maart 2019

Warmtepomp in combinatie met zonnepanelen plaatsen

Ik wil mijn accumulatiekachels vervangen door een klimaat- en budgetvriendelijker alternatief. De te verwarmen ruimte betreft drie in elkaar overlopende plaatsen (living, eetkamer, keuken), in het totaal ongeveer 65 vierkante meter. Ik zou kiezen voor een warmtepomp in combinatie met nog te plaatsen zonnepanelen en een pelletkachel.
zondag 17 maart 2019

Plaatsen van twee nieuwe toiletten

In ons huis wouden we graag de twee bestaande toiletten vervangen door nieuwe. Deze toiletten hebben we nog niet gekocht, maar zijn op zoek naar 'normale' modellen (geen inbouw- of hangtoiletten).
zondag 17 maart 2019

CV ketel vervangen

We willen onze oude stookolie ketel vervangen met een efficientere oplossing. We zijn niet zeker wat de beste keuze is: gas/stookolie/warmtepomp.
vrijdag 15 maart 2019

Grond - water warmtepomp plaatsen

We wonen in landelijkgebied op ca 5000 m2.woning gebouwd in 1977. Woning nu verwarmd met aardgas.op dak 18 zonnepanelen van 175 w alsook 2 zonneboilers. Verwarmen van de woning en sanitair water verwarmen De woning is zeer goed geisoleerd . Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op warm sanitair water Vrijstaand gebouw.
vrijdag 15 maart 2019

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

volledig vrijstaande landelijke woning 15 jaar gerenoveerd met een geïsoleerd dak, zolder en een matige isolatie van de muren (6cm)
donderdag 14 maart 2019

Onderhoud 17 gasketel De Dietrich

Het onderhoud van 17 gasketels van De Dietrich Dit is in 1 appartementgebouw.