Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Vlaams-Brabant.


Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: renovatie appartement Gent, plaatsen van ketel en radiatoren, plaatsen elektrische verwarming, installatie verwarming met radiator, cV installatie op pellets en vloerverwarming, nieuwe aardgasverwarming en buizen plaatsen, gas binnenbrengen, nieuwe aansluiting en toestellen, overschakelen naar pellets, mazoutketel plaatsen advies en prijsofferte, volledig nieuwe verwarming aanleggen en nieuwe leidingen plaatsen, vervangen CV installatie, van stookolie naar aardgas, advies verwarmingsmogelijkheden, nieuwe verwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur in Vlaams-Brabant:

donderdag 19 januari 2017

Nieuwe zuinige ketel

Het is de bedoeling om bestaande ketel ( Stelrad 300 jaar oud ) te vervangen door een nieuwe zuinige ketel.
maandag 16 januari 2017

Vervangen oude ketel door condensatie of hr ketel

Vervangen oude ketel + afzonderlijke boiler door nieuwe condensatieketel of hoogrendementsketel. Graag prijsofferte.
maandag 16 januari 2017

Nieuwe ketel plaatsen advies en prijs

Plaatsen van nieuwe ketel. Bestaand toestel is Bulex Isofast 28 (geen condensatieketel) Staat op zolder en er staat geen afloop. Ter plaatse komen kijken voor advies en prijsofferte. Graag voor het bouwverlof indien mogelijk. Bulex Renova is totaal uitgesloten.
zondag 15 januari 2017

Advies bijverwarmen in slaapkamer en badkamer

Momenteel 1 palletkachel die hele woning +-90 m² verwarmt. Living en keuken zijn goed verwarmd, maar slaapkamer (10 m²) en badkamer (8 m²) minder. Zetten we best elektrische elementen in deze kamers, of is er een andere mogelijkheid met de pellet kachel, of beter op mazout? Er kunnen eventueel buizen op de zolder gelegd worden, woning is gelijkvloers. Indien pellet: is er een mogelijkheid om een bewaringssillo voor pellets aan te sluiten op palletkachel? Zodat we niet elke dag moeten bijvullen? Ter plaatse komen kijken voor advies bij verwarmen.
zondag 15 januari 2017

Vervangen stookketel op mazout

Vervangen van oude stookketel
zondag 15 januari 2017

Aansluiting riolering

Aansluiting riolering . Scheiding vuil water en hemelwater. Uit te voeren in de garage/kelder.Aansluiting van binnen in kelder/garage naar reeds aangelegde buizen buiten.
zaterdag 14 januari 2017

CV installatie op pellets en vloerverwarming

Wij wensen onze nieuwe woning in Hannut uit te rusten met een cv installatie op pellets. Daarom hadden we graag uw offerte ontvangen. We willen ook vloerverwarming plaatsen. De mogelijke aannemer is avl uit Beringen.
zaterdag 14 januari 2017

Onderhoud acv ketel

Graag hadden we geweten wat de kostprijs is voor een controle met officieel attest (zoals tweejaarlijks verplicht) voor onze verwarmingsketel. Het gebouw is ongeveer 3 jaar oud. We huren nu omstreeks 2 jaar dit appartement.
zaterdag 14 januari 2017

2 schoorstenen herstellen

Schoorsteenbrand gehad,kan hem niet meer gebruiken. Is het mogelijk om een flexibel te steken. Huis is ongeveer acht meter hoog, schouw gebouwd met stenen terug vast metselen. 2de schouw: Buis verhogen windinslag.
vrijdag 13 januari 2017

Plaatsen van een nieuwe gasketel

Plaatsen van nieuwe gasketel
donderdag 12 januari 2017

Vervangen stookolieketel prijs en advies

Graag prijs en advies: Vervangen van een stookolieketel uit 1993.
woensdag 11 januari 2017

Nieuwe condensatieketel plaatsen en installeren

Plaatsen nieuwe cv ketel op gas nadat klant oude mazoutbrander heeft verwijderd. Eveneens moet deze nieuwe ketel in staan voor warm water voorziening , 3 personen. Graag prijsofferte en advies.
dinsdag 10 januari 2017

Gasleiding te leggen

Ik zou graag de gas in mijn woning willen aanleggen. Het voorbereiden van de plaats van de gasmeter. Een leiding leggen vanuit die plaats tot de zolder en er een tweede vanuit de gasmeter langs het huis tot de keuken.
dinsdag 10 januari 2017

Huidige verwarming vervangen en verwarming bijplaatsen

Wij hebben net een huis gekocht, beneden hebben we een grote ruimte (living, eetplaats, keuken) we vinden dat de radiatoren die er nu aanwezig zijn niet genoeg geven om de gewenste temperatuur te verkrijgen, boven verwarmt het heel goed maar beneden is het heel moeilijk om aan 20° te raken We gaan binnenkort ook dubbele beglazing laten plaatsen en zouden dan ook graag nieuwe verwarming plaatsen. We zouden dan ook graag weten hoe groot en welk vermogen we nodig hebben om deze plaats te kunnen opwarmen
maandag 9 januari 2017

Voorbereidende werken nieuwe gasaansluiting bij bestaande woning met oprit in klinkers

Uitvoeren van voorbereidende werken die gevraagd worden door EANDIS. Het betreft een nieuwe aansluiting van aardgas voor een bestaande woning (bouwjaar 1973) met oprit in klinkers. - U graaft de sleuf op privé domein minstens 70 cm diep (lengte +/- 10 m). - U graaft een buitenput 1 m x 1 m x 1 m tegen de buitengevel om de dienstleiding via de muurdoorgang te kunnen binnen brengen. - U levert en plaatst een gladde, rechte pvc buis diameter 110 mm op privé-domein op minimum 60 cm diepte (gemeten van de bovenkant van de buis) en loodrecht op en tot aan de rooilijn. Deze pvc buis zal enkel voor de gas aansluiting gebruikt worden, leidingen of kabels voor andere nutsvoorzieningen mogen hier niet bijgelegd worden.
zaterdag 7 januari 2017

Verwijderen van oude en plaatsen van nieuwe ketel

Verwijderen oude ketel en plaatsen van nieuwe ketel. Voorkeur voor een bepaald merk niet direct. Bespreekbaar met de vakman.
zaterdag 7 januari 2017

Nazicht van de convectoren

Living is moeilijk warm te krijgen met bestaande vloerconvectoren Warm water en andere ruimtes geen probleem.
vrijdag 6 januari 2017

Nieuwe installatie CV

Er zou een nieuwe CV-ketel moeten geplaatst worden, momenteel hebben we een mazoutketel en denken er dan ook aan te blijven stoken met mazout.
donderdag 5 januari 2017

CV installatie vernieuwen

Cv werkt nu op mazout, brander is stilaan aan vervanging toe. Warm water is nu apart via elektrische boiler. Weet nog niet of ik ga kiezen voor mazout of gas. Ik wens een offerte voor het vervangen van de huidige brander door een energiezuiniger nieuwe, zowel voor gas als voor mazout, zowel met of zonder ingebouwde boiler voor sanitair water.
donderdag 5 januari 2017

Aansluiten gasfornuis

Ik ben net klaar met mijn verhuis. Nu heb ik een ''Nieuw'' tweedehands gasfornuis dat nog zou moeten aangsloten worden. ik zou dit omwille van veiligheids redenen liever laten doen door een erkende installateur.
woensdag 4 januari 2017

Van stookolie naar aardgas

Wij wensen onze bestaande verwarming te converteren van stookolie naar aardgas. Daarom zijn we op zoek naar een installateur met ervaring in pulserende/ventilator gasbranders, zodat de bestaande Oertli ketel kan behouden worden. Mazoutbrander vervangen. Adres zullen we geven aan de vakman bij afspraak.
woensdag 4 januari 2017

Verwarmingsinstallatie vervangen en plaatsen/vervangen convectoren

Met onze architect verbouwen wij onze woning in Attenhoven. Tegelijkertijd willen we graag de verwarmingsketel veranderen en de convectoren moderniseren. Voor het gedeelte centrale verwarming in het bijgebouw aansluitend aan de keuken wensen we een installateur voor offerte.
dinsdag 3 januari 2017

Plaatsen van condensatiekachel

Prijsofferte condensatiekachel: Momenteel verwarm ik mijn huis met dynamische accumulatiekachels die reeds in het huis waren bij aankoop (ongeveer 20 jaar oud). Nu ik met verbouwingen (woonveranda) bezig ben, denk ik er aan om een condensatiekachel aan te schaffen, gezien de hoge elektriciteitskosten. In de kelder is gastoevoer, elektriciteit, plaats voor een condensatiekachel (naast de gastoevoer) en een verluchtingsgat. Vanuit de kelder kan gemakkelijk een verwarmingsleiding naar de veranda en living gelegd worden. Naar het salon is dat iets moeilijker (boring nodig). Is het mogelijk om eens langs te komen om te kijken wat mogelijk is en om een een offerte op te maken?
dinsdag 3 januari 2017

Onderhoud verwarmingsketel

Onderhoud + attest verwarmingsketel. Dit betreft een vaillance ketel.
maandag 2 januari 2017

Nieuwe verwarmingsinstallatie plaatsen

Nieuwe strobouwwoning oppervlakte 160m², vrijstaande woning. Interesse in vergelijking Pellets centrale verwarming en warm water. warmtepomp en warm water

Partners

Partners van Casius