Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Rotselaar, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Vlaams-Brabant:

donderdag 19 september 2019

Mazout tank controleren en reinigen

Sinds 2 maand een huis gekocht in molenbeek wersbeek. Wil voor ik de tank helemaal vul voor de winter. De tank verifieren dat alles in orde is. Tank desgevallend onderhouden en reinigen. Tank bevindt zich in de garage en is zeer gemakkelijk toegankelijk.
donderdag 19 september 2019

Oude regenwaterput legen en afloop verleggen naar riolering

Oude gemetste waterput is gebarsten en geeft vocht in kelder buurman. Put is overbodig (waterton in de tuin), dakwater mag dus rechtstreeks naar riolering lopen. Resterende water wegpompen en bezinksel verwijderen.
woensdag 18 september 2019

Grundfos regenwaterpomp herstellen

De zekering springt van zodra de pomp in werking gaat. De pomp is nu zo’n 7-8 jaar oud, geïnstalleerd in de regenwaterput.
dinsdag 17 september 2019

Vernieuwing waterleiding

In kader van totaal vernieuwing zouden we de waterleidingen willen vernieuwen.
dinsdag 10 september 2019

Chaffoteaux et Maury verwarmingsketel onderhouden

Vanochtend merkte ik plots dat de ketel uitgevallen was en er enkele druppels uit lekten. Graag herstelling en onderhoud uitvoeren.
zondag 8 september 2019

Bulex toestellen onderhouden

Bulex toestellen onderhouden. Het gaat om het toestel Renova Bulex f24 thermatek. De ene staat de druk op 0 en wil niet verhogen met de draaiknop onderaan. Bij de andere zit de draaiknop vast. De druk is onder 1 bar.
zaterdag 7 september 2019

Herstellen elektrische vloerverwarming

Vloerverwarming van Sympatherm herstellen. Het systeem laadt niet meer op
vrijdag 6 september 2019

Installatie split unit airco/warmtepomp voor ruimte van 90 m2

Voor de installatie van een airco/wamtepomp met zowel koel als verwarmingsfunctie. De verwarmingsfunctie dient slechts als bijverwarming naast de al bestaande CV. De total ruimte (living + Keuken) bedraagt 90m2. De installatie kan direct tegen de buitenmuur worden bevestigd, electriciteitsaansluiting is in de nabijheid.
donderdag 5 september 2019

Plaatsen rookkanaal

Ik wil een houtkachel (die ik reeds heb aangekocht) aansluiten aan een bestaande schouw.
maandag 2 september 2019

Lekkende gres afvoerbuis vervangen in de kelder

In de kelder van het huis loopt een gres afvoerbuis, die lekt waar de stukken aan elkaar gekoppeld zijn. Dit lek is vroeger al eens hersteld, door er extra mortel op te smeren, maar lekt nu terug. Het is niet duidelijk waarvan de buis afkomstig is dus het achterste gedeelte zal moeten blijven zoals het is. Waar de buis richting riolering gaat is ze reeds vervangen door een PVC buis.