Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Vlaams-Brabant.


Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: complete CV installatie plaatsen met radiatoren, leidingen aanleggen en CV plaatsen, verwarmingsketel en vloerverwarming plaatsen, complete CV installatie plaatsen, verwijderen van stookolietank, loodgieterij en sanitair volledig renoveren, warmtepomp plaatsen, stookolie verwarming vervangen door warmtepomp, volledig nieuwe CV plaatsen, complete CV installatie plaatsen met radiatoren, verwarmingsketel plaatsen Vaillant of Buderus, vernieuwen gasketel door een gascondensatieketel of hybride, complete CV installatie plaatsen op aardgas met radiatoren, cV op gas vervangen door pelletkachel, verwarmingsketel plaatsen in garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Vlaams-Brabant:

woensdag 19 juli 2017

Wc vervangen

Het oude wc doet het niet meer wegens slijtage. staande wc te vervangen.
dinsdag 18 juli 2017

Afvoer lek opsporen

Ik woon in een appartement op de 2 de verdieping. Wanneer ik een grote hoeveelheid water via de afvoer van de keuken laat weglopen, komt er in de garage (gelijkvloers) water langs de buitenzijde van deze afvoer (2") naar beneden gelopen. De afvoer is gemeenschappelijk met het appartement op de 1 s te verdieping. M.a.w. er zit ergens een lek , graag opsporen.
maandag 17 juli 2017

Tweejaarlijks onderhoud van ketel Immergas Victrix Zeus Superior

Ik zoek iemand die mijn Victrix Zeus Superior condensatieketel kan onderhouden. Condensatieketel op gas.
vrijdag 14 juli 2017

Verwarmingsketel plaatsen op mazout

We willen overschakelen op een pelletketel met productie van sanitair warm water Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)
woensdag 12 juli 2017

Complete CV installatie plaatsen op aardgas met radiatoren

Een volledige CV installatie plaatsen , verwarm nu met elektriciteit Ongeveer 5 radiatoren zouden moeten worden geplaatst.
woensdag 12 juli 2017

Herstelling Ferroli verwarmingsketel

Ik beschik over een Ferroli (modelGRBK N30) met onderaan boiler. Het probleem is dat de druk in het cv-systeem systematisch stijgt en als ik water aflaat is het zuiver water. Vandaar dat ik denk dat leidingwater in het cv-circuit komt.
woensdag 12 juli 2017

Omschakeling van mazout naar aardgasverwarming

Brander op stookolie is versleten, moet vervangen worden door brander op aardgas. Verwarming en aansluiting boiler. Omschakelin van mazout naar aardgas.
dinsdag 11 juli 2017

Overschakelen naar gasinstallatie

Overschakelen van mazoutketel naar gasinstallatie. Nieuwe gasketel plaatsen.
dinsdag 11 juli 2017

Complete CV installatie plaatsen met radiatoren

Op gelijkvloers is er voor living ruimte (30 m² / plafondhoogte 2,70 m) en eetplaats/keuken (35 m²/ plafondhoogte 3 m) vloerverwarming gekozen. Op het eerste verdiep: in twee slaapkamerruimtes van elk 15 m² telkens 1 radiator ( plafondhoogte 1e verdiep:2,70 m ). In de badkamer (6,5 m²) op 1e verdiep: 1 radiator. Op de dak verdieping (slaapkamer) wordt ook 1 radiator voorzien (50 m² nok hoogte 3,30 m)
dinsdag 11 juli 2017

Verwarmingsketel plaatsen in garage

Wij willen de mazouttank in de tuin en de ketels in de garage verwijderen/vervangen en de woning vanaf nu laten verwarmen door aardgas.
maandag 10 juli 2017

Plaatsen van waterpomp

Ik moet een waterpomp hebben. Worden 2 wc's , wasmachine op aangesloten. Ik zie wel 4 kraantjes naar boven komen dus kan zijn dat er nog iets extra op aangesloten is.
woensdag 5 juli 2017

Gaslek herstellen en toilet vervangen

Betreft gaslek herstellen en toilet vervangen: Er is een klein gaslek aan het gasfornuis in de keuken. Als ik de deuren dichthoudt dan ruikt het naar gas.. Graag wil ik dat snel laten nakijken en laten repareren. Ook moet het toilet vervangen worden, het spoelt niet goed door (ik moet 3 x doorspoelen voor alles weg is), blijkbaar ligt het aan het toilet zelf. Er is al n keer een loodgieter geweest, het zou niet gaan om een verstopping. Het is een goedkope wc. Plaatst u ook nieuwe (of tweedehandse) toiletten? Moeten wij een toilet kopen of kan u dat ook meebrengen?
maandag 3 juli 2017

Gas condensatieketel plaatsen

Ik wens dringend een gas condensatieketel te plaatsen.
maandag 3 juli 2017

Regenwaterpomp herstellen of vervangen

Ik heb een regenwater put en zou graag een pomp laten installeren om de toilet en wasmachine hierop aan te sluiten. Momenteel is er een pomp maar deze werkt niet meer. Mogelijk nieuwe installeren.
zondag 2 juli 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Oude CV van het merk Chappée vervangen door een compacte condensatieketel op de zolder. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas
zondag 2 juli 2017

Leggen gasleiding binnen

Voor het aanleggen van gasleiding in de kelder naar Gashaard, en naar CV ketel. Gasmeter binnengebracht door EANDIS, moet nu doorgetrokken worden naar gashaard +/- 14 m door propere droge kruipkelder (betonvloer) hoogte kruipkelder: 1 m. Ook naar CC ketel +/- 10 m door gewone kelder (woning heeft deels kruipkelder, deels gewone kelder
vrijdag 30 juni 2017

Afvoerbuis herstellen

Mijn afvoerbuis van eerste verdieping is gebarsten
woensdag 28 juni 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Er moet een nieuwe verwarmingsketel geplaatst worden. Ik gebruik propaangas.
woensdag 28 juni 2017

Gasleiding leggen van buiten naar binnen

Huidige gasaansluiting ligt doorheen een ander perceel en moet verwijderd worden. Nieuwe aansluiting is nodig vanop de straat naar de perceelsgrens (Eandis) en vanaf de perceelsgrens onder de inrit door naar de woning. Binnen in de woning dan naar de gasteller.
dinsdag 27 juni 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Momenteel oude (20 jaar) gaswandketel 24Kw. Onvoldoende toevoer zuurstof uit omgeving. Gevraagd : doorstroom condensatieketel met schouw, installatie graag voor oktober.
maandag 26 juni 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Ons huis werd gerenoveerd, behalve de verwarmingsketel. Deze wensen we nu dus te vernieuwen. Aardgas.
maandag 26 juni 2017

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen. Tot nu toe werd er verwarmd met houtkachel. Nieuwe installatie dus. Vloerverwarming ligt er reeds. Oppervlakte 85 gelijkvloers, 80 verdieping. Installatie in de kelder.
zaterdag 24 juni 2017

Uitkuisen en opnieuw dichten bestaande regenwaterput

Grote waterput reinigen en waterdicht maken zodat die opnieuw kan gebruikt worden (20 jaar buiten gebruik).
zaterdag 24 juni 2017

Warmtepomp plaatsen

We zijn op zoek naar een vakman voor een warmtepomp te plaatsen. Mogelijkheden te bespreken met de vakman. Wij hebben vloerverwarming. We stoken momenteel op mazout.
vrijdag 23 juni 2017

Warmtepomp plaatsen

Momenteel hebben we elektrische accumulatoren, en we zouden overwegen om een warmtepomp te plaatsen. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: een bestaand gebouw Momenteel heb ik elektrische verwarming

Partners

Partners van Casius