Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Vlaams-Brabant.


Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: vloerverwarming plaatsen en accumulatoren vervangen, lucht - Water warmtepomp installeren in NB woning, warmtepomp installeren, volledige installatie van sanitaire nutsvoorzieningen en verwarming, complete CV installatie met radiatoren, complete CV installatie op aardgas plaatsen, water warmtepomp plaatsen in studio's, verwarmingsketels vervangen, radiator vervangen en expansievat hoogrendementsketel vervangen, warmtepomp voor nieuwbouw plaatsen, warmtepomp plaatsen, condensatieketel plaatsen, digitale watermeters te plaatsen, gasketel plaatsen, doorstromer plaatsen voor warm water en verwarming in winkel en leidingwerken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Vlaams-Brabant:

woensdag 22 november 2017

Complete CV installatie

Renovatie woning Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? : Nog geen idee Welke brandstof wenst u te gebruiken? : hout
woensdag 22 november 2017

Gasleidingen aanleggen

Aanleggen van een gasleiding van de meterkast tot aan de woning, dit zou zo'n 75m zijn (graafwerken moeten ook nog gebeuren).
dinsdag 21 november 2017

Regenwaterpomp DAB herstellen of vervangen

Regenwaterpomp: Sinds 1997 heb ik een regenwaterpomp DAB Jet 81 in de kelder staan (zie foto’s als bijlage). Gedurende de voorbije 2 jaren heb ik deze echter niet meer gebruikt … tot een tweetal weken geleden. Bij de heringebruikname kreeg ik begrijpelijkerwijze eerst ‘vuil’ water (zwart/bruin), daarna opnieuw ‘gewoon kleurloos’ water. Zowel de twee wc’s als de wasmachine zijn (voor het koud water) aangesloten op het regenwatersysteem. Telkens als ik die wc’s doorspoel en een was draai, springt de drukmeter van de regenwaterpomp heftig op en neer en geeft dit een ‘klakkend’ geluid.
dinsdag 21 november 2017

Thermostaat herstellen of vervangen

Onze douche geeft geen warm water meer, en ik veronderstel dat we een nieuw thermostaat nodig hebben. Douche model : HSK Thermostaat RS500
maandag 20 november 2017

Herstelling breuk afvoerbuis

Hoofdrioleringsbuis onder woning en naar de straatriool vermoedelijk op verschillende plaatsen lek (stenen buis die tegen plafond kelder loopt). Mogelijk herstel offerte asap door toepassen koustechniek.
zondag 19 november 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : oude brander dient vervangen omwille van de emissie normen en het verbruik. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas
vrijdag 17 november 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Wij zijn sinds kort verhuisd en in onze nieuwe woning was de cv-ketel aan de gaskachel in de woonkamer geïnstalleerd. Wij hebben die kachel laten verwijderen, waardoor wij dus nu ook geen cv ketel meer hebben. In de meeste ruimtes in huis was al een cv geïnstalleerd, behalve in 3 ruimtes boven. Ons warm water is momenteel elektrisch, die willen wij ook via gas. Dus kortom, wat wij nodig hebben is: een cv ketel, cv installatie voor 3 slaapkamers en warm water via cv ketel. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas
donderdag 16 november 2017

Onderhoud gaskachels

Onderhoud van 2 gaskachels die niet meer opstarten na de zomer. Waarschijnlijk een vuiltje in ontsteking.
donderdag 16 november 2017

Pellet kachel installeren en afstellen

We zoeken een professional , voor de installatie en afstelling van een pellet kachel van het merk CAMINETTI MONTEGRAPPA , en die ook nadien het jaarlijks groot onderhoud zou uitvoeren . Pellet kachel hebben we reeds aangekocht. Er is reeds een bestaand rookkanaal aanwezig , aan de buitenmuur.
woensdag 15 november 2017

Vernieuwen van verwarmingsinstallatie

Vervanging van oude mazout ketel (55kw) die dient voor de verwarming van 2 woningen. Woning 1 is voorzien van radiatoren en heeft dubbel glas, geïsoleerd dak, maar geen muurisolatie. Heeft warm water via een elektrische boiler. Woning 2 is voorzien van muurverwarming, dubbel glas, geïsoleerd dag en een goede muurisolatie. De mazoutketel moet woning 2 van warm water voorzien via een zonneboiler en mag eventueel uitgerust worden met een combi-zonneboiler voor de verwarming.
dinsdag 14 november 2017

Condensatieketel plaatsen

Oude mazoutketel vervangen door een nieuwe (condensatieketel). De oude ketel zorgt momenteel ook voor het warm water. Weet nog niet of ik voor het warm water een elektrische boiler kies (+zonnepanelen) of niet. Gedeelte van de woning heeft vloerverwarming (aftakking gebeurd op de cv leiding) Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)
dinsdag 14 november 2017

Onderhoud gasketel Wolf

Onderhoud verwarmingsinstallatie gas van het merk Wolf met attest
maandag 13 november 2017

Keukenkraan vervangen

Ik wil de keukenkraan laten vervangen. Het adres zal aan de vakman worden meegegeven.
zondag 12 november 2017

Herstelling van gaskachel Wellstraler

Kan de gaskachel niet aan krijgen. Waakvlam dooft steeds. Merk Wellstraler.
zaterdag 11 november 2017

Ontkalken cv-ketel Junckers

De Junckers ZWE 24kW HR-gaswandketel op mijn appartement zou ontkalkt moeten worden. Het toestel geeft te weinig warmte, en er zit veel kalk in het water waar ik woon. Enkele jaren geleden heb ik het toestel al laten ontkalken, uit ervaring weet ik dat het daarna terug heel wat beter is. Het is een combitoestel, en wordt gebruikt voor zowel verwarming als warm water.
zaterdag 11 november 2017

Aaanpassen leidingen

Aanpassing van leidingwater, deze is te smal voor een wasmachine aan te sluiten.
vrijdag 10 november 2017

Omschakeling naar gasverwarming

Oude c v mazout vervangen worden door een gasverwarming.Leiding ligt op straat moet nog dorogetrokken worden.
vrijdag 10 november 2017

Een extra toiletruimte maken

We willen een extra toilet aanmaken op het zolderverdiep. We weten niet of daar een afvoer is. Doortrekken van leidingen.
vrijdag 10 november 2017

Complete CV installatie te plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Wij hebben een huis gekocht in Langdorp, gebouwd in 1979. Momenteel wordt deze woning verwarmd met elektriciteit. Wij willen een nieuwe verwarming installeren maar twijfelen tussen verwarming met gas of pellets of combinatie, zonneboiler.
woensdag 8 november 2017

Energiezuinige verwarmingsketel plaatsen

Wonen in vrijstaande woning met een bewoonbare oppervlakte van 175 vierkante meter. De huidige installatie Renova bulex geeft prima warmte comfort maar is een oude ketel sinds 2005 in gebruik. Zoeken naar energie zuinig model voor verwarming en warm water douchen en afwassen. Op aardgas. Graag HR ketel plaatsen.
woensdag 8 november 2017

Complete CV installatie plaatsen

Wij zijn bezig met een renovatie. De gastank is geplaatst en de inleiding is gegraven naar het huis toe. Het is de bedoeling dat de ketel dient om warm water te leveren en het huis warm te stoken. Wij willen werken met een boiler van 200 liter. In elke kamer wordt een radiator geplaatst (totaal van 12 radiatoren). De werken moeten zo spoedig mogelijk gebeuren. Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? : Radiatoren Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Aardgas
woensdag 8 november 2017

Onderhoud Wellstraler gaskachel

Onderhoud Maxi Flame k109mmf. Gasgeur bij opzetten.
dinsdag 7 november 2017

Leidingen herstellen

Waterbuis en afvoerbuis die moet gerepareerd worden. Deze buizen lopen onder het bad, lavabo en zo (onder? ) door een muur naar de apart gelegen wc hiernaast en dan verder door naar de kelderruimte. Deze buizen zijn gedeeltelijk zichtbaar een een klein gedeelde onzichtbaar lekken of zijn kapot. Deze werken zouden dringend moeten gebeuren.
maandag 6 november 2017

Herstelling regenwaterpomp Wilo

Hoog elektriciteitsverbruik.Herstelling regenwaterpomp Wilo. Liefst zo spoedig mogelijk herstellen.
maandag 6 november 2017

Septische put herstellen

Tussenstuk septische put plaatsen op bestaande septische put uit PVC. Septische put is gelegen op terras onder een pergola. Vermoedelijke inhoud 1500 liters. Geeft aansluiting op twee toiletten.

Partners

Partners van Casius