Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Vlaams-Brabant:

woensdag 18 juli 2018

Regenwaterpomp Storing Wilo fc304 herstellen

De waterpomp staat in storing en slaat niet aan .
woensdag 18 juli 2018

Complete CV installatie met HR ketel en radiatoren

De woning heeft nog geen verwarming. Er ligt aardgas binnen maar er zijn nog geen leidingen getrokken. De verwarming moet de gelijkvloers van 52 m² verwarmen en op het 1 s te verdiep 1 badkamer en 2 slaapkamers. Op het gelijkvloers wordt de vloer uitgebroken en kunnen de leidingen hierin komen. Op het 1 s te verdiep dienen de leidingen op de muur te komen. Graag een HR ketel geen voorkeur van merken. Ook radiatoren plaatsen ongeveer 5 radiatoren.
woensdag 18 juli 2018

Oude radiatoren vervangen door paneelradiatoren

Wij hebben momenteel nog oude DEF radiators aangezien ze beginnen roesten zijn we dringend op zoek naar iemand om deze te vervangen. Er zouden 5 radiatoren vervangen moeten worden. Graag paneelradiatoren plaatsen.
woensdag 11 juli 2018

3 wegkraan vervangen

De 3-wegkraan merk Euro-index met nr 15326 dient vervangen te worden (gasketel Spitfire - St Roch).
woensdag 11 juli 2018

Nieuwe geiser installeren

Oude geiser verwijderen en nieuwe installeren, heb nieuwe al aangekocht. Cointra 14 liter. Op aardgas.
dinsdag 10 juli 2018

Inbouw douchekraan herstellen en herbetegelen

Voor onze douche hebben we een holle wand geplaatst met daarin een inbouw douchekraan. Deze blijkt uiteindelijk te zijn gaan lekken. We vermoeden dat het de knelkoppeling van het warm water aan de kraan zelf is die lekt. Maar we zijn niet 100% zeker. De wand is bekleed met gyproc en nadien betegeld. Minimaal breekwerk.
maandag 9 juli 2018

Thermokoppel vervangen van een Buderus ketel GB 132-24

Thermo koppel van de warm water ketel (GB132-24/24K) dat doorgeeft naar de thermostaat installeren.
maandag 9 juli 2018

Verwarmingsketel vervangen

Plaatsing van nieuwe gasketel ter vervanging oude gasketel. Graag ketel die werkt met OpenTherm in functie van Nest. Indien mogelijk ook installatie Nest (toestel reeds in bezit).
donderdag 5 juli 2018

Nieuwe complete CV installatie plaatsen

De complete CV installatie op gas moet vervangen worden in een huis.
donderdag 5 juli 2018

Onderhoud Ariston Microgenus 31 Plus

Gasbrander heeft onderhoud nodig. Wil bijna niet meer aanspringen voor warm water (verwarming blijkbaar wel), met errorcode A01 en/of P31. Het waterdebiet lijkt mij te laag, dat is misschien de oorzaak. Tem regeling van warm water werkt al niet meer, can de verwarming wel.
dinsdag 3 juli 2018

Grondwaterput boren

Put boren voor de tuin te besproeien.
dinsdag 3 juli 2018

Saneren van ketel

Onze mazoutketel moet opgevuld worden nu we overgeschakeld zijn op aardgas.
dinsdag 3 juli 2018

Condensatieketel plaatsen

We hebben op dit moment een gas wandcondensatieketel van Chaffoteaux Eurocondens delta van 11 jaar oud. Deze heeft het laten afweten, problemen met de circulatie vermoedelijk door kalk. Graag een nieuwe condensatieketel plaatsen, geen voorkeur voor een bepaald merk.
dinsdag 3 juli 2018

Plaatsen van een septische put en toiletten aansluiten

Een nieuwe septische put kan plaatsen aan mijn huis. Er zouden 2 toiletten op aangesloten moeten worden. We wonen er met 6 personen. Er is in de straat geen riolering...de buur heeft dit wel eventueel te gebruiken in samenspraak.
dinsdag 3 juli 2018

Waterpomp Leader herstellen

De waterpomp van het merk leader staat in failure. Drukken op de reset knop geeft geen effect.
zondag 1 juli 2018

Loodgieterswerken uitvoeren bij installatie nieuwe keuken

Ik heb hulp nodig voor de afwerking van een installatie van een IKEA keuken: - installatie van de spoelbak met bijhorende kraan - installatie van sifon - aansluiten van de afwasmachine op de sifon en afvoer - fixeren van het keuken werkblad Het belangrijkste is dat deze opdracht zeer snel kan worden uitgevoerd (liefst binnen 1 week)
donderdag 28 juni 2018

Onderhoud pelletkachel merk Surdiac Lyon

Onderhoud van onze pelletkachel Surdiac Lyon mits de verkoper weer niet bereikbaar is.
woensdag 27 juni 2018

Dringend nazicht gasinstallatie

Er is een probleem met gas . De verwarming, radiator werkt niet meer. Geen warm water ter beschikking.
dinsdag 26 juni 2018

Waterleidingen vernieuwen

Wij hebben een totaalrenovatie. Maar tijdens de werken zij wij gestoot op gelaste leidingen met lekken. Graag vakmanvoor totaalvernieuwing van de leidingen. Is dringend daar we geen water meer hebben.
maandag 25 juni 2018

Herstellen Wilo pomp

Water verwarmd niet meer ,zonnecollector was op temperatuur ,pomp stond heet maar circuleerde niet . Temperaturen kunnen we niet aflezen omdat het schermpje stuk is. De druk van de wilo pomp is ook niet zoals het moet.
maandag 25 juni 2018

Grundfos SCALA waterpomp nakijken en herstellen

Pomp is stilgevallen door water te kort put was leeg. Heb regenwaterput aangevuld . Nadien de pomp gevuld met water. Zelfs meerdere keren water toegevoegd aan pomp, extra luchtdruk toegevoegd, pomp draait wel maar gaat niet optimaal om water op te halen.
maandag 25 juni 2018

Mengkranen herstellen

Sinds enige tijd geeft een van de mengkranen lauw water ipv warm water. De ketel werkt naar behoren en andere kranen in huis geven beduidend warmer water. Graag nakijken van de kranen.
vrijdag 22 juni 2018

Vervangen van bestaande boiler

Vervangen van doorstromer ben geïntresseerd in de boiler van junkers hydropower digit wrd 11-2 badverwarmer zonder waakvlam De huidige is ook van Junkers
vrijdag 22 juni 2018

Verwarmingstoestel vervangen door elektrische verwarming

Verwarmingstoestel boven in badkamer dient verwijderd en vervangen door elektrische verwarming om te vermijden dat de ganse badkamer dient afgebroken te worden.
woensdag 20 juni 2018

Beschermingsmaatregelen nemen tegen overstroming

Volgende maatregelen werden voorgesteld: -Plaatsen van terugslagklep op de leiding in de kelder -Dichten van gaten achteraan in de kelder -Terugslagklep plaatsen in nieuwe inspectieput -Leveren en plaatsen van afvoer

Partners

Partners van Casius